Merhaba kizlar oncelikle arkadadimin adresinden yazdigimi belirtmek istiyorum cunku eski konulara bakarsanz fakr diye dusunebilirsiniz belirtmezsem...***
Benim 4 yildir suren bir iliskim var aramizda mezhep farki var ben aleviyim ... Bunu ona iliskimiz 1 yil olmadan soylemistim oda hicbisekilde sorun olmayacgini soylemisti. Annesiylede paylastigini soylemsti bana anneside cok problemler olabilicegini ama ikimizin tercihi oldugunu soylems oyle demisti bana. Ben ona en bastan beri yasam tarzimi anlatip hic bisekilde degismiycegimi eger bi gun olurda bnden degismemi istiyceksen bitsin bu iliski demistim. Dinde zorlamanin olmadigini herkesin inandigini yasiycagini soylemisti ben bu konuyu cok takiyodum aslinda ailemden ayrilmam icin cok baski geliyodu cunku. Ama o beni oyle inandirdiki bn her zaman ailemi karsima alip ayrilmadim bunun sorun olmycagina kendimi cok inandirmistim...
Ama simdi o bana gelmis bu sekilde olmayacagini soyluyor. O erkek tarafiymis bnm onun gibi yasamam gerekiyomus anca oyle olurmus annesi flnda oyle diyomus. Ben e sana boyle bisey olmayacagini soylemistim ayriliyomuyuz o zaman dedigimde sacmalama seni cok seviyorum ben fln diyo. Suan beraberiz hala ama kizlar benim kac gundur gozlerim yasli hep agliyorum gozlerim dolu dolu( nasil bir yol izliycem bilmiyorum bana fikir verin lutfen anlaticak kimsemde yok***
"Ben ona en bastan beri yasam tarzimi anlatip hic bisekilde degismiycegimi eger bi gun olurda bnden degismemi istiyceksen bitsin bu iliski demistim."
sizin yaşam tarzınız nasıl? anlayamadım..
birde erkek tarafı gibi yaşamak nasıl oluyormuş? bunu da anlayamadım..
Mezhep sonradan değişmez ki..
Ayrıl bence.
Seni kendine uydurmak istemesi ne kadar bencil olduğunu gösterir.
Yazık mutsuz olursun.
Merhaba arkadaşım peki senin ailen ne düşünüyor erkek arkadaşın ile onlarda karşılarmı evliliginize
Annem cok karsiydi eskiden cok soylenirdi ama zamanla vazgecmedigimi gorunce kabullendi oda artik bisey demiyor
hem ailemde hemde arkadaş cevremde bu sekilde ilişki yaşayıp sonra evlenmiş kişiler var..
teyzem evlendiğinde ben 7 yaşındaydım
şimdi 28 eniştemin alevi olduğunu daha gecen sene öğrendim
hiç bi farklılıkta göremedim
nasıl böyle değişiceksin gibi kelimeler kullanıyolar anlamıyorum
oda bizim gibi ibadetini yapıyor
değişicik diil hatta duyduğumda sasırmıştımm
aaaa nasıl ben hiç anlamadım demiştim
rahmetli dedem de nesini anlıcaksın kızım hepimizi aynıyız demişti
Hepimiz Bir Allah ın kuluyuz demişti..
Hala sesi kulaklarımda
Bu sekilde sana baskı yapmasıda cok çirkin ...
Rahmetli deden ne güzel söylemiş canım hepimiz bir Allah'ın kuluyuz mekani cennet olur inş dedenin benim çevremde de var akrabalarım arasındada var alevi sünni evliligi ve gayet mutlular hiç bir sorunları yok
Canım o zaman arkadaşınla açık açık konuşacaksın zorla hiç kimseye birşey yaptırılmaz eger şimdiden böyle baskı yaparsa evlendikten sonrada yapabilir başı açık birine hiç kimse kapan diye baskı yapamaz başı kapalı birinde açıl diye baskı yapamaz hem dinde zorlama yoktur herkes istedigi gibi haklara sahiptir ama erkek arkadaşını kayınvaliden dolduruyor belli oluyor çok iyi düşün karar ver canım şimdiden baskılar başlarsa evlendikten sonrada devam eder.
Boyle olursa aileler anlasamazmis. Hele bide cocuk olunca isler dahada karisirmis falan fln bi suru sey soyluyo... E peki madem en bastan neden dusunmedin beni neden olucagina inandirdin dedigimde cevap vermiyor
Boyle olursa aileler anlasamazmis. Hele bide cocuk olunca isler dahada karisirmis falan fln bi suru sey soyluyo... E peki madem en bastan neden dusunmedin beni neden olucagina inandirdin dedigimde cevap vermiyor
madem bukadar lafı ediliyor bence hiç uğraşma arkadaşım
vay ki ilişkine vayki harcadığın emeğe sevgiyee..
bide cocuk olursa nolcak mı diolar...
Ne olabilirki cocuk bu evlat torun senden veya onda ne farkedicek yani
Nasıl bi zihniyet bu yaa nasıl bi düşünce tarzı ne kadar cirkin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?