Ikı aılede cok katı o yuzden merakın umarım grcmıstır
?? ben alevilerle evlenmek neden hristiyanlarla evlenmekten daha zordur lafini sordum
Bence ayrıl
Bı muslumanla hrıstıyan evlılıgı alevıyle olanınkınden daha kolay
Kesınlıkle ayrıl olmaz cunku senın aılende sorun cıkartır ılerde bu ıkı meshep cok cok uzak
müslüman-hristiyan.....müslüman-alevi....
alevilerde müslüman biliyosun dimi????
uzak olan mezhepler diil,uzak olan beyinler bence,o da kendini bilmeyenler için geçerli...mantıklı insanlar ne de güzel anlaşıyorlar...Hz.Ali Hz.Muhammed in damadıdır,hangi uzaklıktan bahsediyoruz?... ortak din ortak inanış,farklı yaşam tarzları, o da mezheplerini çok uçlarda yaşayanlar için farklı yanlış anlamayın... eşim sünni 2 yıllık evliyim 1 kez olsun ailesinin ağzından alevi diye bir ayrım görmedim, koşa koşa giderim yanlarına hepsini kendi ailem gibi benimsedim, benim sülalemde insanlar daha katı... neden çünkü cahiller,mutlaka eşimin ailesinde de vardır cahil insanlar ama benimle hiç muhattap ettirmediler...
ama ayrılması konusunda ortak düşünüyoruz bencede balık baştan kokarmış... ilerde daha büyük sıkıntılar yaşayacaktır eminim...
Cok cok ıyı bılıyorum canım merak etme
Kımsenın hıddetlenmesıne gerek yok ben yorum yaptım benım fıkrım bana ozeldır evet hala arkasındayım cok cok farklılar
Sızın esınızın tarafı ılımlıymıs ne hos
yoo hiddetlenmedim yanlış anlama, sadece yanlış düşündüğüne inandığım bi konunun doğrusunu anlattım...tabiki herkes herşeyi düşünmekte özgür buna bi itirazım yok zatenama diyorum ya farklı olan din değil, ben yaşadım biliyorum eşimde bende müslümanız aynı dine inanıyoruz, bi aleviyi tanısan daha iyi anlarsın bunu sanırım... neyse Allah herkesin karşısına iyi insanları çıkarsın ne diim...
Merhaba kizlar oncelikle arkadadimin adresinden yazdigimi belirtmek istiyorum cunku eski konulara bakarsanz fakr diye dusunebilirsiniz belirtmezsem...***
Benim 4 yildir suren bir iliskim var aramizda mezhep farki var ben aleviyim ... Bunu ona iliskimiz 1 yil olmadan soylemistim oda hicbisekilde sorun olmayacgini soylemisti. Annesiylede paylastigini soylemsti bana anneside cok problemler olabilicegini ama ikimizin tercihi oldugunu soylems oyle demisti bana. Ben ona en bastan beri yasam tarzimi anlatip hic bisekilde degismiycegimi eger bi gun olurda bnden degismemi istiyceksen bitsin bu iliski demistim. Dinde zorlamanin olmadigini herkesin inandigini yasiycagini soylemisti ben bu konuyu cok takiyodum aslinda ailemden ayrilmam icin cok baski geliyodu cunku. Ama o beni oyle inandirdiki bn her zaman ailemi karsima alip ayrilmadim bunun sorun olmycagina kendimi cok inandirmistim...
Ama simdi o bana gelmis bu sekilde olmayacagini soyluyor. O erkek tarafiymis bnm onun gibi yasamam gerekiyomus anca oyle olurmus annesi flnda oyle diyomus. Ben e sana boyle bisey olmayacagini soylemistim ayriliyomuyuz o zaman dedigimde sacmalama seni cok seviyorum ben fln diyo. Suan beraberiz hala ama kizlar benim kac gundur gozlerim yasli hep agliyorum gozlerim dolu dolu( nasil bir yol izliycem bilmiyorum bana fikir verin lutfen anlaticak kimsemde yok***
bunu ailene anlatamıyorsunn deme çünkü bende şuan aynı durumdayım ve bende bunu aileme anlatamıyorum.. nasıl anlatılır ki bu... ama ben kararımı verdim kesinliklee taviz vermem.. beni seven bu şekilde sevsin,, ben şuan sağlıklıyım iyiyim ilerde hasta olabilirim ozamanda mı kabul etmiycek.. peki onlar bizim değişmemizi isterken bizim ailemiz varmış yokmuş bunu bile düşünmüyorlar.. çok bencilce bir yaklaşım..şuan hiç bişe yokmuş gibi davranıyor ama ben son bir kez daha konuşucam yok benı bu şekilde kabul etmeyen bir erkekle de benim işim olmaz artık...
Canim sebde icinde bulundugun icin daha iyi anlarsin beni bitirmek dogru olan ama onu dusunmekbile icimi acitirken nasil yapicam bilemiyorumsizin iliskiniz kac yillik
peki senın kaç yıllık cnm.. benım için yıl önemli değil.. ewet bır yaşanmışlık var.. sevgilime ee ne olucak diyorum hiç bişe olmuycak evlenicez diyor.. ama ben ona ben bu şartlarda senınle evlenmem dedim.. ve bız bu sebepten ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ve geri döndü sonra.. o yüzden yok senı bırakmam demelerine inanma çünkü kesinlikle bu konuda ona inanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?