selam bayanlar bursadayım ben ve 9 haftalık hamileyim canım erik istiyor hemde cok bütün marketlere baktık bulamadık yeşil erik varya hani su can eriği aslında biraz eksiside olabilir yakın civarda köylerde nerde olursa almaya gidiecek eşim yeterki surada var deyin bak gene agzım sulandı yaa
ay bugün gazetede böyle bir haber denk gelmişti..
turfanda erik kilosu şuan 200lira diye..
umarım aşermen çabuk geçer..
yada taneyle falan birkaçtane alabilirsen alırsın
ay bugün gazetede böyle bir haber denk gelmişti..
turfanda erik kilosu şuan 200lira diye..
umarım aşermen çabuk geçer..
yada taneyle falan birkaçtane alabilirsen alırsın
Benim de canım çok istemişti yeşil eriği =) Eşim çok aradı ama bulamadı.
İnternetten sipariş verecektik ama onlar da dondurulmuş olduğunu söylediler. Çözülünce ne hale gelir kim bilir diyerek almadık.
Canım, erikle neredeyse aynı tadı alabileceğin bir önerim olacak sana garip gelebilir ama benim kışın canım erik isteyince hep yaparım. Şu biraz pahalı olan kocaman yeşil elmalar var ya ekşi hani. İşte onlardan alıyorum ve tuzlayarak yiyorum aynı erik gibi oluyor. Tavsiye ederim bir deneBebişine ve sana uzun ve sağlıklı ömürler diliyorummm
Ayy kiyamam ya..Bilmez miyim..Normalde her yil dort gozle bahari beklerim erik yemek icin.
Ben abd deyim ve hic asermiyorum desem yalan olmaz.Umudum yokki.
Asersem ne yapacagim.:84:Canim ayva, igde falan istiyordu gecen haftalarda ama burda bulmam imkansiz.
Bosuna erik falan dusunmuyorum..Ahh ahh simdi tr de olmak vardi.Ne diyeyim..
Yukarida da yazan arkadaslar olmus bende gecen gun nette bi haber sitesinde gormustum.Kilosu 200 tl diye.Cok pahali ama aklinda bulunsun.
canım aseriyorum.net diye bir internet sitesi var ordan sipariş verebilirsin fiyatı biraz tuzlu ama aşerince durum farklı:)
yaaa ama boyle yapmayin, bizimde canimiz cekiyor, zaten yurt disindayim, 200 liraya bile bulamam burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?