Canım çok sıkan durum nolcak ??

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.376
5.395
723
Merhaba bayanlar kısaca yazıyorum,halılarımı yaklaşık 3 ay önce her zmn gönderdiğim halı yıkamaya verdim,her seferinde en geç 1 hafta içinde gelen halılarım bu defa böyle olunca hemen hemen her hafta aradım,getiririz yoğunluk var dediler,neyse geçtiğimiz hafta getirdiler baktım ki tamamı küf hem içi hem dışı,aradım,gelip aldılar temizleriz getiririz dediler,bugün geldi iç yüzü temizlenmiş ama alt kısmı hala boydan boya koca koca küfler aradım “yapabileceğimiz bişey Yok geçmedi” dediler,halılarımın parasını verin bu şekilde kullanamam bebeklerim var desem de yüzüme kapatıldı telefon!
Şimdi lütfen bana yol gösterin şikayet etmek istiyorum,nereye nasıl şikayet ederim,hem param hem halılarım çöpe gitti hem de moralim alt üst oldu,delirmek üzereyim,ki halılarımı yeni almıştım ilk yıkamamdı

Halıları ıslak beklettiler galiba küflendiğine göre. Tüketici haklarına şikayet edin. Peşini bırakmayın.
Biara garantili telefonumla ilgili sıkıntı oldu,tüketici haklarını aradım,en erken 6 ay içinde sonuçlanır demişlerdi :( yanı sadece kurum var,işleyiş Yok. Maalesef

Biara garantili telefonumla ilgili sıkıntı oldu,tüketici haklarını aradım,en erken 6 ay içinde sonuçlanır demişlerdi :KK43: yanı sadece kurum var,işleyiş Yok. Maalesef
Olsun siz yinede peşini bırakmayın. Şikayet ettiğinizi söyleyin firmayada. Belki gözleri korkar.

Merhaba bayanlar kısaca yazıyorum,halılarımı yaklaşık 3 ay önce her zmn gönderdiğim halı yıkamaya verdim,her seferinde en geç 1 hafta içinde gelen halılarım bu defa böyle olunca hemen hemen her hafta aradım,getiririz yoğunluk var dediler,neyse geçtiğimiz hafta getirdiler baktım ki tamamı küf hem içi hem dışı,aradım,gelip aldılar temizleriz getiririz dediler,bugün geldi iç yüzü temizlenmiş ama alt kısmı hala boydan boya koca koca küfler aradım “yapabileceğimiz bişey Yok geçmedi” dediler,halılarımın parasını verin bu şekilde kullanamam bebeklerim var desem de yüzüme kapatıldı telefon!
Şimdi lütfen bana yol gösterin şikayet etmek istiyorum,nereye nasıl şikayet ederim,hem param hem halılarım çöpe gitti hem de moralim alt üst oldu,delirmek üzereyim,ki halılarımı yeni almıştım ilk yıkamamdı

tüketici derneğine başvurun.
ben bu şekilde halımın parasını aldım. halınızın faturası duruyor mu?

Tanıdığınız birkaç farklı kişiye arattirin halı yikamayi. Sanki halının metresini kaça yikiyorsunuz ne zaman teslim edersiniz gibi soru sorup en sonunda da neyse ben bi düşüneyim internette her yerde hakkınızda olumsuz yazılar okudum musterinizin birinin halısını kuflendirmissiniz ve ilgilenmemissiniz filan desin. Hatta arayan kişi öğrenci yurdu halıları filan desin o zaman 200 -300 metre halı yikatacagiz diyebilirler. Onlar da belki iş kaçırdık diye size daha ılımlı yaklaşırlar. Ama gerçekten de siz her yere şikayet edin.
Firma google amcaya ismini yazarsa mutlaka sizin şikayetleri görsün belki aklı başına gelir.

Tanıdığınız birkaç farklı kişiye arattirin halı yikamayi. Sanki halının metresini kaça yikiyorsunuz ne zaman teslim edersiniz gibi soru sorup en sonunda da neyse ben bi düşüneyim internette her yerde hakkınızda olumsuz yazılar okudum musterinizin birinin halısını kuflendirmissiniz ve ilgilenmemissiniz filan desin. Hatta arayan kişi öğrenci yurdu halıları filan desin o zaman 200 -300 metre halı yikatacagiz diyebilirler. Onlar da belki iş kaçırdık diye size daha ılımlı yaklaşırlar. Ama gerçekten de siz her yere şikayet edin.
Firma google amcaya ismini yazarsa mutlaka sizin şikayetleri görsün belki aklı başına gelir.
Her yere Şikayette bulunucam zararım karşılanmayacaksa çok önemi Yok aslında,akılları başlarına geldi demem için zararımı karşılamaları lazım.

hayır halının?
aldığınız yerden de çıkarttırabilirsiniz durmuyorsa.
halı yıkama fişi ve ft ile tüketici derneğine gidin.
Merhaba bugün halıları satın aldığım yeri aradım durumu izah ettim geçmişe dönük fatura veremeyiz dedi:( evet sakıncaları vardır elbette ama sanırım yapılabilir değil mi? Ne önerirsiniz,fatura olmadan zararım karşılanmaz değil mi ?

Merhaba bugün halıları satın aldığım yeri aradım durumu izah ettim geçmişe dönük fatura veremeyiz dedi:KK43: evet sakıncaları vardır elbette ama sanırım yapılabilir değil mi? Ne önerirsiniz,fatura olmadan zararım karşılanmaz değil mi ?

geçmişe dönük değil geçmişteki ft rınızı isteyin. vermek zorundalar. aslı gibidir diye kaşeleyip fotokopisini verecek zaten.
tüketici derneğine siz halıcının fişiyle başvurun durumu anlatın zaten dilekçe yazdırcaklar ama halınızın bedelini istiyorsanız faturası şart.

Back
X