Kızlar ben biraz önce tepki gösterdiğiniz paylaşımı yapanın kendisiyim! Belki çok net anlatamadım ve aslolan bağlantımı söylemedim. O kadar karışık olduğunu bende biliyorum sanki bir düğüm atılmış ve çözmeye çalıştıkça karışmış gibi yazdım sizlere çünkü 6 gündür içim çok acıyor gözyaşım nedensiz durmuyor. Bu anlattığım adam biz aynı sitede oturuyoruz bu adam iki çocuklu ve evliydi aynı binada yengesi ve annesi de oturuyor. Ben bu adama boşandıktan sonra platonik ilgi duydum ve üç sene o kadar içimde büyütüp sevdim ki, ben bekar bir kızım hiç evlilik yapmadım. Bu adamada evliyken platonik sevgi duymadım, boşandıktan 1,5 sene sonra sevmeye başladım ama hep bunu içimde yaşadım. Bunu sürekli uzaktan takip edip bilgi edindiğim için biliyorum. Bunlar 5 sene önce eşinin evi terk etmesiyle ayrıldılar adam çok yalvardı yapmadığı kalmadı ama eşi asla geri adım atmadı öğretmendi okudu daha yükseldi kendi ayakları üzerinde duran erkek gibi bir kadın adama geri dönmedi hiç şekilde. Bu adamın evine 2016 da bir kız geliyordu adam, amcasının oğlu, kız üçü birlikte amca oğlunun gelme sebebi sitede dikkat çekmemek amaçlıymış. Gelip sabaha kadar kalıyorlardı ailesi de bu kıza işte arkadaşının arkadaşı, yada yanında çalışanı, diyordu.. ben bunları geçen gün gelirlerken çocukla gördüm ve sosyal medyadan amcasının oğluna sordum o da onların iki senelik evli olduğunu söyledi.. ayrı ev tutmuşlar başka bir semtten yanında gelen acık kızmı dedim evet dedi aşk için kapandı dedi.. Bunlar iki senelik evlilerdi de annesi daha bu yaz neden oğlum evlenmeyi düşünmüyor diyordu, madem iki senelik evlilerdi de daha geçen yaz neden gizli saklı siteye geliyorlardı iki senelik daha 1,5 sene önce eski karısıyla son kez görüşmek istemiş oda gitmiş karısı buna sen ne yüzle geliyorsun daha demiş azarlamış.. Diyorum ki madem eşin evine geri dönsün istiyorsun neden bu kızla süren bi ilişki var, madem bu kızı çok seviyorsun neden karına yalvarıyorsun dönsün diye.. Ben bu olayların dışında etkisiz elamanım tam itiraf edeceğim zaman duyguları mı bunları ögrendim ve 5 gündür gözyaşı döküyorum.. Bu evine gelen sevgilisi bekar kızmış bekar bi kız iş arkadaşı neyi olursa olsun bi erkeğin evine gelipde sabahlar mı hiç, bu kız bu adamın boşandıktan sonra karşısına çıkmışta bu adam yaşayan canlı ölüymüş bu kız onu canlandırmış ve herkesi karşısına alarak yapmış eli öpülesi bi kızmış amcasının oğlu öyle söyledi bana. Düğünsüz evlenmişler çocuklar bu evde kendileri başka evde oturuyorlar. Allah mesut etsin diyorum tabi bu saatten sonra ama içim neden çok yanıyor.