- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Sizin de her cümlenizden öfke akıyor. Neden bu kadar kırıcısınız ki? Cahil , okumuş, bilgili veya vasat. Hepsi kalp taşıyor nihayetinde. Sinir olmuşsunuz konu sahibine anladım ama öfkenizi hissettim. İyi geceler
Hepsi kalp taşıyor fakat kendisi insanları yaftalamaktan,eleştirmekten ya da kırmaktan geri kalmıyor. Kızları hasetlikle düzgün kız veya düzgün olmayan diye ayıran bir insana iyi niyetli,sakin davranamaz kimse.Sizin de her cümlenizden öfke akıyor. Neden bu kadar kırıcısınız ki? Cahil , okumuş, bilgili veya vasat. Hepsi kalp taşıyor nihayetinde. Sinir olmuşsunuz konu sahibine anladım ama öfkenizi hissettim. İyi geceler
Off bir yerden tutayım teselli vereyim, kurtulmuşsunuz, adam zaten yamuğa benziyor demek istiyorum ama üslubunuz çok itici.
Milletin evini gözetlemek yerine kendinizi geliştirin. Her cümlenizden ayrı ayrı cahillik akıyor.
sizde burda insanları tanımadan yargılayıp nefret kusmak yerine kim ne yazmış paylaşmış diye bakmak yerine o çok üzüldüğünüz konular hakkında bir şeyler yapın.. Tecavüzlere üzülen sadece siz değilsiniz ve bu size başka hemcinsinizi aşagılama hakkı vermiyor..Off bir yerden tutayım teselli vereyim, kurtulmuşsunuz, adam zaten yamuğa benziyor demek istiyorum ama üslubunuz çok itici.
Milletin evini gözetlemek yerine kendinizi geliştirin. Her cümlenizden ayrı ayrı cahillik akıyor.
Evet aslında sikkin de değil sıkkınokumadim. okuyamadim. sikgin degildir o sikkindir. (telefonuma turkce yama yapilamiyor uzgunum.)
E siz neden tanıyıp etmediğiniz insanları düzgün kız/ düzgün olmayan kız olarak ayırıyorsunuz? İnsanların düzgünlüğünün tasası size mi düştü?sizde burda insanları tanımadan yargılayıp nefret kusmak yerine kim ne yazmış paylaşmış diye bakmak yerine o çok üzüldüğünüz konular hakkında bir şeyler yapın.. Tecavüzlere üzülen sadece siz değilsiniz ve bu size başka hemcinsinizi aşagılama hakkı vermiyor..
Evet biraz aklımı başıma getirdi gibi aslında kızdım ama iyi oldu gibi buraya yazmakİnşallah bu vesile ile bu saplantı biter.
Hayır açılma filan söz konusu olamaz tabiO adam o kızdan ayrıldı diyelim boşta kaldı gidip bunca şeyden sonra açılacak mısınız ? Bunca gerçeği öğrenmenize rağmen nefret edilesi bir insana karşı aşkınızın devam etmesi normal mi ?
Bir çoğunuza kızdım ama aklımı başıma getirdiğiniz için tşk ederim.. 5 günüm gözyaşıyla geçirdim ve sağlıklı düşünemiyordum sanki şuan bir nebze de olsa başka bi acıdan düşünmeye başladım. Doğru üç senedir platonik aşk duyduysam gidip söyleseydim bir aptal gibi hareket edecegime. Haklısınız banane kim kimin evine girip çıkmış kim kime yürümüş , ben böyle bir insan değilim bunu sadece sevdiğim için takip ettim ve artık etmiyorum da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?