Canım çok sıkgın..

Adam sizden bihaber farkında mısınız?
Bu platonik aşk değil; bildiğiniz saplantı haline getirmişsiniz. Kırıcı konuşayım ki; kendinize gelin. İşsiz güçsüz mü kaldınız?
Hiç mi uğraşınız yok? Bence tedavi olun.
Adam, bu kızla 2 yıldır evli ya da değil. Ne farkeder, bırakıverin. Kendiniz diyorsunuz, karısını istiyormuş 1.5 yıl öncesine kadar hala diye. Karman çorman bir ilişki yumağı..

Sıkgın değildir o,sıkgın olsa duramazsın.

Diğer konuya da baktım derdinizi anladım. Bütün derdiniz siz düzgün KIZ olarak adamı elde edemez, uzaktaaaaan uzaktaaan izlemekle yetinirken düzgün olmadığını düşündüğünüz kadının adamı tavlaması değil mi? Evine girdi, sabahladı, sevişti, adamı tavladı bebeği de yaptı kötü kadın. Valla iyi yapmış, helal olsun.

Sinir olmadım sinirlendim.

Bugün hayallerini hiçbir zaman gerçekleştiremeyecek bir genç kızın davası görüldü. Tecavüze uğradı, öldürüldü. Ama böyle zihniyetler onun cinayetini çözmek ve adaleti sağlamak yerine namus bekçiliği yapıyorlar.

Benim gözümde “düzgün kız” tanımlaması yapan konu sahibiyle, Şule Çet ve onun gibi daha birçok mağdurun ölümünün araştırılması yerine zarlarla kafayı bozmuş insanlar aynı seviyede.

O adam o kızdan ayrıldı diyelim boşta kaldı gidip bunca şeyden sonra açılacak mısınız ? Bunca gerçeği öğrenmenize rağmen nefret edilesi bir insana karşı aşkınızın devam etmesi normal mi ?

Hepsi kalp taşıyor fakat kendisi insanları yaftalamaktan,eleştirmekten ya da kırmaktan geri kalmıyor. Kızları hasetlikle düzgün kız veya düzgün olmayan diye ayıran bir insana iyi niyetli,sakin davranamaz kimse.

sizde burda insanları tanımadan yargılayıp nefret kusmak yerine kim ne yazmış paylaşmış diye bakmak yerine o çok üzüldüğünüz konular hakkında bir şeyler yapın.. Tecavüzlere üzülen sadece siz değilsiniz ve bu size başka hemcinsinizi aşagılama hakkı vermiyor..

E siz neden tanıyıp etmediğiniz insanları düzgün kız/ düzgün olmayan kız olarak ayırıyorsunuz? İnsanların düzgünlüğünün tasası size mi düştü?

Hayır açılma filan söz konusu olamaz tabi

Başlığı okuduğumdan beri benim de...
O "g" harfi boğazıma yapışmış gibi hissediyorum.

Kim kimin evinde, kim nerede ne yapıyor diye kafa yoracağınıza "ben milletin evine giren çıkan hakkında neden bu kadar bilgi sahibiyim" diyerek boş zamanlarınız üzerine kafa yorun bence.

Bir çoğunuza kızdım ama aklımı başıma getirdiğiniz için tşk ederim.. 5 günüm gözyaşıyla geçirdim ve sağlıklı düşünemiyordum sanki şuan bir nebze de olsa başka bi acıdan düşünmeye başladım. Doğru üç senedir platonik aşk duyduysam gidip söyleseydim bir aptal gibi hareket edecegime. Haklısınız banane kim kimin evine girip çıkmış kim kime yürümüş , ben böyle bir insan değilim bunu sadece sevdiğim için takip ettim ve artık etmiyorum da zaten

Madem böyle bir hayatı var ne güzel açılmamışsınız da böyle biriyle birlikte olmamışsınız işte.

Acı çekmenizi anlıyorum, üzülürdüm de normalde; ama öyle bir eleştirerek yazmışsınız ki herkesi. Tekrar yazıyorum, bekar bir kadın bir erkeğin evinde kalabilir ve bu kimseyi ilgilendirmez. Bu onu kötü kadın da yapmaz. Siz kadını çekemediğiniz, kıskandığınız için böyle şeyler söylüyorsunuz. Ama sonuçta onla beraber, kabullenmeye çalışın, sizin için söylüyorum.

Peki, hoşçakal sıkgın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…