canım cok sıkıldı :((

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
babamın evde askeri birlik uygulamasına evdekilerin sırf onunla laf dalasına gırmemesinden babam kendini idael erkek sanıyor

dun aksam cay ıcıyorz annem anaenm kardesim biseyler getirdim cayın yanına yiyelim diye bu saatte yenirmiden tutturdu ne aldın ne getirdin ya sanane be adam sen istemiyosan yeme biz orfa 4 kisiyiz

konu sardıda sardı gelme buraya dedi bana cünkü annemi malı oldugu icin bezdirmis kardesim 26 yasında calısan biri onuda susturmus ama allah görüyoo

defol git bu evden dedi babam kocanada söylicem gezmesin buralarda annem o arada atladı iste konusmalarına dikkat et diye babama

bana annemi örnek veriyo hizmet edicekmis kadın dediin isin kötüsü annem tam bi gelin babama 30 yıl sanahın 4.5 da kalktı biz okurken sabahları uykusuz kaldı artık kalmak isetmiyo ona laf söylüyo ananemde orda zaten kavgalar ondan sonra patladı dedim sen annem gibi kadını bulmusunda bunuyosun kadın evindeki koltugun yerini degistiremez ne yemek yapıcagına sana soruyo 11 de yulaflı yogurt 4 te elamnı yıkıyıp veriri kaynanasınn altını bile altı yatılı baktı eltisine aynı sekılde eeee sonuc

annem dün doktora gitti babam götürmedi ona kızdım kadın zaten grip mesafe kısa ama ters yerde oldukları icin 2 dolmus degistirdi babamın arabası altında amcaları yengeler özellikle götür bizi desin babam ooo sabhaın 5 inde kalkar ee bu senin karın sana 24 saat hizmet etmis haketmiyomu kocasından azcık ilgi

yada babam cok kinci biri annemle kavga etmislerdi bigün kadın gibi küser yemek yemez evde cocuklarınada bagrırı ona yemek koyuyodum yazın yemem zehir koymusssunuzdur der hep annem alttan alır barısır buda bu yuzden kendini cok iyi bi mall zannediyo cok öfkeliyim cok

biraz dagınık anlattım ama kusura bakmayın esime anlatamam zaten o kaynanama anlatr kaynanamda butun köye kalkanım bozulur esim cünkü babamı bu kadar bilmiyor

burayada yazdım cok vurucaklar ama burası dertlersme sayfası esime söyleyemem aile zaten bozuk eee allahtan kendi dirayetim ce gucum var sükürr

ama ne yazıkkkı ilerde torunlarıma babamı anlatıcak laflar süreki anneme gezme cıkma yapma hergun temizlk yapsun istiyo ama buyuran yorulmaz demisler

gecen kardesim diyo abla dislerini fırcalıyo ve tras oluyo tam 17 dakıka su acıktı diyo snunda gittim kapattım diyo demis bunu senin evinde yapsam bi daha kapını acmam o kadarda alıngan bi tip beyefendi

annemin canı bisey ceker almaz bunada ben deliririm paran var tonla neden almıyosun ki annem babasındna kira alıyo adam ona bile karısıyo kadın yiyicek bisey aldımı babam atıyo dolaptan ona göre bunlar yenmezmis

hani yeni bi dizi basları yeter diye ordaki adamı gördükce babamı görmüs gibi oluyorum

baya dertlesir gibi yazdım ama napıyım sizden baska bu konuyu anlatabilicegim kimse yok gece sinirden 5 e kadar uyuyamadım

neden herkezin babası bana ne derdin varsa anlat diyen tipten bi babam olmadı adam resmen anneme bize hasta olmayın sizinle ugrasamam bana sorunlarınızı anlatmayın ben sorun istemem bilmemne

Çok huysuzmuş gerçekten Allah annene yardım etsin üzüldüm ama eşin neden senin her şeyini gidip de anlatıyor insan eşini rezil eder mi elaleme

Çok huysuzmuş gerçekten Allah annene yardım etsin üzüldüm ama eşin neden senin her şeyini gidip de anlatıyor insan eşini rezil eder mi elaleme
esim de babamı sevmiyo cünkü oda annesine anlatır kaynanam zaten facia onun eline koz vermek istemem

biz ilk 2 yıl küstük esimde onun aileside ailem yok diye cok hakaret etti simdi o kozu ona vermek istemem cünkü erkek yani en ufak bi kavgada cat yüzüne vurur dahada üzülür insan

okurken içim daraldı ev nazi kampı gibidir allah yardımcınız olsun

aynen canım en iyisi bile fırsatını bulunca başına kakıyo birşeyleri

Artık öyle bir hale geldim ki tüm erkeklerden nefret ediyorum. Kendi babamda dahil hepsinden. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi ama birine aşık olmak evlenmek istemiyorum artık. Bir omur yalnız kalıp huzurla ölmek istiyorum. Ne kadar aşık olursan ol hiç kimseden değer gormuyorsun çünkü. Yıllarını ver istersen, kimse kıymet bilmiyor.

Baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz,olan annene olmuş bunca sene ve siz bi zaman sonra evinize gidip kapınızı kapatıyorsunuz ama hala olan annene olmaya devam ediyor maalesef.yanlış anlamayın sakın ama annenize daha çok üzüldüm şu an.

Bir cümlede anlatmak istediğin şeyin teması bitmeden diğer cümleye başlamışsın...
Anlamak için baya bir dikkatle okudum...
Kafan allak bullak bunu yazına müthiş geçirmişsin...
Anlattıkların gerçekten çok çirkince...
Baban ne iş yapıyor? Emekli felan mı? Evde durmaktan canı sıkılmış da sağa sola sataşıyor gibime geldi...
Zamanında da gerektiği gibi tepki görmediği için her yaptığı ona doğru geliyor...
Kendini sizin sarayın muhteşem süleymanı sanıyor..
Bu modda yani...

Canım senin yüzüne vurması neyse ister barışırsın ister küsersin o aranızdadır ama eş kavramını kavrayamamış demek ki seni elaleme küçük düşürecek bir şeyi eşinin gizlemesi gerekir. Gerçi burada konu baban. Annen gözünü karartıp ders vermeye kalkışsa yemeğini temizliğini umursamasa bir ihtimal diyeceğim ama annen de kıyamaz gibi geldi her şeye rağmen o benim kocam diyor sanırım.

okurken içim daraldı ev nazi kampı gibidir allah yardımcınız olsun
sabah gene bagrınmıs anneme ben olsa yine dalardım heralde neymis neden 7.30 da kalkmamıs babama her saha 6 da kalkar kabhaltısını eder yaa kadın sana 30 sene 4.5 ta kalktı kahvaltı hazırladı 50 yasında gelmis bırak uyusun babam askeri

düzen 10 da yattıgı icin annem bizle takılır 12 de falana yatar bide ananme anlatıyo kızından sıkıayetcıyım diye ananme bazen laf sokuyo bazen susuyo yaa diyorum anane sen cok susuyosun kızın zaten sus diceksin kızım sana 30 sene bakmıs bırakda 30 senede 9 da kalksın cevrede görüysum yani 40 yas üstü erkekler hic böyle degil

bi bizimki böyle sorunlu bize göre tabi kendi ideal erkek ideal baba

Kusura bakma canım ama baban geçekten çok gaddar.Anneni gerçekten çok sabırlıymış.
Allah ıslah etsin böyle adamları doğru yolu göstersin.

Annen ve kardesin disinda gorusme bence. Annen sabirli kadin belli ama bu kadari nedir yani o kadinda insan be adam.
annem cok sabırlı ve cok vurdumduymaz bi kadın ben anneme bagırdımıu sinirden bütün gece uyuyamam neden sunuda söylemedim bunuda söylemedim diye annem aman banane öfkelenir öfkelenir susar diyo ama diyorum sen bu lafları haketmiyosn ki neden kendine bu hakareti ettiriyosun

kardesimde öyle diyo babamla ugrasılmaz duymamayı ögren diyo ama nasıl duymam 30 yıl sana hizmet etmis bi kadına ne laflar söylüyo bi keresindede

kendi babası gelicek babamın annemde odaların duvarlarını 1 hafta önce silmis camasır suyuyla babam hazret padisah ya sözü beyenmemis anneme bi daha sildirmis duyunca cıldırdım o zmaanda bi kavga cıktı böyle beni evden kovdu ama annemin ki yanlız strateji babam o lafı söylediginde sen benim kızıma laf söyleyemezsin diye set bi sekılde cıkısması lazım dı cünkü babam böyle sürekli konusuyo bendne baska tepki veren yok zannediyo o hep dogruları yapıyo

30 yil 4,5 da mi kalkti.??

Ayy valla annenin hakki odenmez
tabi babam 5.5 da evden cıkardı is icin annemide ille kahvaltı edicem diye kaldırırdı 5.5 da babam giderdi 6.5 ta kardesim icin hazırlardı .7.5 tada ben giderdim benim icin hazırlardı

Ayağının altında Cennet olan bir Anne daha..
kesinlikle yasım diyorum anneme 29 ilk dafa bu sene anladım anneler cok baskaymıs diye belki babam biraaz daha ilgili olsa bunu demezdim ama annemi babamı deseler kesinlikle anne diyorum her kadın erkekten cekmistir az cok kesinlike diyorum önce kadınlar cennete gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…