canım cok sıkıldı :((

hey allahım ya benimde dedem aynı bu yapıdydı halada devam eder küçükken herkesin dedesi böylemi acaba diye düşünürdüm öteki dedem desen rahmetli olmuş kendisi babam çocukken kafa yapılarını anlamadım gitti bu kadar öfke höt zöt niye neye yararki kalp kırmaktan insanları kendinden soğutmaktan başka

yaa simdi babam cok kaprisli bi adam kardesim nisan istiyo annem diyo en ufak bisey desem babam alıcak bogcasını gidicek babasının evine o tip biri simdi kızım nisan yapıcak aleme rezil mi oluyum diyo onun yüzünden annem hem sabırlı hemde duymamazlık hyu var ne güzel ben asla duymamazlık edemem

Askeriye gormus adamlar boyle oluyor. Annen bu yuzden sallapati demis

30 yil 4,5 da mi kalkti.??

Ayy valla annenin hakki odenmez

Çok var böyle insan...
Benim annem de hala sabah ezanıyla kalkar...
Genç kızlığından kalma alışkanlık uyumuyor...
Kalkar evini toparlar kahvaltı hazırlar, gerekirse vakti varsa bir de ocağa yemek koyardı...
Hiçbir gün eşini bizleri kahvaltısız gönderdiğini hatırlamıyorum...
Hala daha öyledir...
"Anne"lerin hakkı ödenmez..

aynen sinirden aklıam gelenleri sıralarım icim tastı resmen aynen cokk iyi bi yerden emekli 43 yasında emekli oldu 10 senedir annemin basında diyorum önceki sirketin hala devam ediyo git yada al bi servis takıl ama yok o bu saatten sonra calısamazmıs annem kadın evi degistirmek istiyo babam para vermiyo yokmus verilmezmis onlar dursun mus kenarda annemin babası allahatn daire vermiste annem kirasnı alıp biriktiriyo kadın anlamadıgım su annem 5 lira istese vermez ki annem onun icin ölen bi tip ama dedem 1000 milyar kredi cek dese ceker eee diyrouz o benim babam o olmasaydı ben olmazdım diyo dedim buda senin karın karın allah sana en buyuk nimeti vermis ama farkına degilsin diyorum

Ki annem de çalışan bir insan...
Böyle insanların kıymetini bilen insanlarla hayatını yaşaması ne kadar önemli!

tabi 10 .30 da ana yemekler pismis olcak mıs cunku hazret babam sogan kokusu sevmez evde

Bari kardeşin evlendikten sonra annen kendi hayatına baksın.

Ooo.. 10 senedir emekli evde eşinin başında olan bir erkek...
Allah gerçekten annene sabır versin..
Lütfen annenizi yalnız bırakmayın manevi olarak...
Sık sık gidin, ziyaret edin..
O adama fırsat vermeyin..
Sırf aman bağırmasın huzursuzluk olmasın diye susmayın ki bir süre sonra belki o da sıkılır bağırmaktan..
Bana cevap veriyorlar diye belki utanır..
Ne bileyim... Allah ıslah etsin..

Annenin bir geliri olsa keske. Boşansa su adamdan.
Anneannenin evi yok mu limoncu?
evi var zaten kira alıyo ama ou bile kaca kaca yiyoyo annem bosanmayan klasık kadınlardan diyorum ben nasıl böyle olmusum özgüvenli atak kimseye lafısını esirgemeyen

Annen gibi kadınların değeri olmuyor zaten.Nerede beceriksiz ,sen bana karışamazsın diyen kadın varsa Onlar değerli oluyor.Anneniz baştan beri ezdirmiş kendisini.Bundan sonra da iş işten geçtikten sonra faydası olmaz.Birde annenize birinin yanında özellikle annesinin yanında bağırması hiç hoş olmamış.Yenildiğine laf ediliyor da sanmıştır anneanneniz.

Sabredin biraz daha bu yastan sonra duzelmez kimbir neler yasadida bu hale geldi degilmi? Guzellikle anlatin bagirup cagirmak sizi zarara sokar zaten dinlemez ofkesine yenilir ...psikologa goturun diyecegim kabul etmeyecek baba sonucta idare etme durumundatiz anneniz cok sabirli cok sey kazanmis bence ahirette gorur mikafatini bu dünyada da gorur babaniz boyle ese sahip oldugu icin cok sansli ama suda var kolay insanla gecnimek kolaydir zaten iyidirler ama zor insanlar insani cok gelistirir daha iyi kavrarsiniz kisiliklerini diger insanlarin....
Kucukken bizimde cok huysuzluklarimiz oldu kimbilir nelerle delirtmisizdir onlari simdi sira bizde ama sevgi beklediginizden mi hayir Allah rizasi icin guzel davranmamiz lazim zaman zaman hos sohbet etmek lazim boyle sans yoksa farkli yollarla ona hitap etmek lazim dinlemek lazim ki desarj olsun ...aradada boyle paikoloklarin videolarini izleyin onada izlettirin belli etmeden faydali olacaktir annenize daha deger vermesi gerektigini anlatin guzellikle ne demis zaten kadin dedigin annen gibi olur oda memnun ona hizmettinde hos kim memnun olmaz oda ayrida ama bencillege kacmis babaniz kendince dogrular var ve kapali diger seylere cok zor Allah yardimciniz olsun sabir selamet nasip etsin

Allah yardimciniz olsun. Sen yine bi sekilde evlebip kurtulmussun yazik annene cok uzuldum.

evi var zaten kira alıyo ama ou bile kaca kaca yiyoyo annem bosanmayan klasık kadınlardan diyorum ben nasıl böyle olmusum özgüvenli atak kimseye lafısını esirgemeyen

Bu saatten sonra kim ne der. Nasıl yaparım diye düşünüyor doğal olarak.

Hani başka bir geliri olsa. O kirada olan eve gitse annesiyle yaşasa bir süre belki adamın kafasına dank eder.
Etmez de hani bir olasılık.

Annen de biraz kafasını dinlemiş olurdu.

İnsan kendisine yapılanı sineye çeker de anneye yapılan...

Düşünmek bile istemem.

Benim arkadaşımın babası da emekli albay o da aynı böyleydi. Fazlası var eksiği yok. Allah sabır versin annene.

Sabır küpü dedikleri bu olsa gerek
Nasıl bir egodur bu. Allah gerçekten sabır ersin canım ...
Ömür nasıl geçmiş birde anneciğine sormak lazım
Aynen eşine anlatma en ufak bir şeyde yüzüne vurur.
Allah babanın kalbine merhamet versin, ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…