- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
İş aradım ama bulamadım maalesef her yer dolu boşta bir yer yok ki.annemin bir lafı vardır : kalk biraz iş yap geçer. Babam da der ki : sıkı can iyidir çabuk çıkmaz. Bunlar bir yana bir işe gir çalış vakit geçer hem de harçlığını kazanırsın.Kitap öneremeyeceğim mizah kitabı okumuyorum.Yabancı dil kitapları-testleri sipariş et dilini geliştir.
annemin bir lafı vardır : kalk biraz iş yap geçer. Babam da der ki : sıkı can iyidir çabuk çıkmaz. Bunlar bir yana bir işe gir çalış vakit geçer hem de harçlığını kazanırsın.Kitap öneremeyeceğim mizah kitabı okumuyorum.Yabancı dil kitapları-testleri sipariş et dilini geliştir.
Her yazara açığım. Mizahi olsun yeter kine okuyorsunuz normalde
milyonlarca yazar var
Evet o dergileri biliyorum sosyal medyadan takip ediyorum.Karikatur kitaplari/albumleri alin
Ben her hafta uykusuz ve leman dergilerini takip ederim. O dergilerin cizerlerinin cikardigi kitaplar var. Uykusuz alin okuyun, sevdiginiz cizerlerin de kitaplarini alin. Eglenceli zaman gecirtir size.
Mizahi miFilm izle. Az önce hoşçakal güzini izledim çok güzeldi
Evet, nette de baya ovulmustu deneyecegim.Aziz Nesin okumadiysan onun kitaplarini okuyabilirsin, guldururken dusundurur
Komedi degil) ama insanin icini isitan filmdi)Mizahi mi
Okumadim gulseyi.. banlanmissin ama gelince su topige sorabilirsin, mutlaka vardir okuyan https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-2885#post-60626292Evet, nette de baya ovulmustu deneyecegim.
Sizce Gurse Birsel nasıl ?
Ay aşk filmiyse hiç almayayimKomedi degil) ama insanin icini isitan filmdi)
Teşekkürler canimmOkumadim gulseyi.. banlanmissin ama gelince su topige sorabilirsin, mutlaka vardir okuyan https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi.977934/page-2885#post-60626292
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?