- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
gagasının sivriliği bazen fazla olunca yiyemeyebiliyor onun makasla alınması lazım ama alışkın değilseniz bir veterinere götürmenizde fayda var yada aldığınız yere götürün onlarda bilgilidirler bu konularda. hayvancağıza fayda yapalım derken zarar vermeyelim.arkadaslar yeni muhabbet kusu aldim yem yemiyor denemedigim yontem kalmadi sadece dal dari yiyo
hayvan olucek vebali boynuma kalacak daha once baska kusum olmustu 9 sene etkisinden kurtulamadim
aldim inat etti yemiyorDarıyı önünden al biraz aç kalsın mecbur yer
Benim kuşum da yemiyordu bir akşam aç kaldı baktım ertesi gün yiyor ..
Tabi yine bi vete sormanız iy ılur
gagasi cok sivri degil daha isiramiyogagasının sivriliği bazen fazla olunca yiyemeyebiliyor onun makasla alınması lazım ama alışkın değilseniz bir veterinere götürmenizde fayda var yada aldığınız yere götürün onlarda bilgilidirler bu konularda. hayvancağıza fayda yapalım derken zarar vermeyelim.
olmadi goturcem sen evde evcil hayvan besluyomusunbır veterınere gotur canımmgunduzgece123
gagasının sivriliği bazen fazla olunca yiyemeyebiliyor onun makasla alınması lazım ama alışkın değilseniz bir veterinere götürmenizde fayda var yada aldığınız yere götürün onlarda bilgilidirler bu konularda. hayvancağıza fayda yapalım derken zarar vermeyelim.
canim cok sevindim beni anlarsin o zamanevet canım bır kedım var yamanımmmm su esımgılın koyunde ınsallah yakın zamanda gelecek :)
ee oldumu olmedi de nooluuurrrAyyy bız kucukkeen annem bızım kusun gagasını tırnak makasyla keserdı kus da rahatlardı bırgun baktık yıne hayvanın gaga uzamıs canımm annem yardımsever annem kusun gagayı kesmeye kalktı ama bu defa kus debelendıkce avucunun ıcınde farkında olmadan sıkmıs hayvacagızın bası dustu bayılır gıbı oluverdı annem bır aglama krızıne grdı anlatamam sesımıze komsular geldı zr sakınlestırdık hala unutmayız yesımımızı
aynen canımcanim cok sevindim beni anlarsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?