5 aylık bir bebeğim var ona örümcek aldım bu arada iki arkadaşım akşam oturmaya geldiler ikisininde 1 er çocuğu var ben de yemek hazırlıyordum mutfakta gelip bana bu örümcek kaç kiloya kadar taşır dedi ben de tam bilmiyorum 9 muydu 13 müydü ne diye cevap verdim sonra kendisi örümceği alıp bebeğimin odasına koydu velhasıl oturduk ettik oğlu kitaplıktaki eşimin kitaplarını alıp oynamak için odaya götürüyordu ben de görünce çocuğa bebeğim onlar oyuncak değil hadi gel yerine koyalım sen oyuncaklarla oyna deyip çocukla beraber yerine koydum ertesi gün diğer arkadaşım bana mesaj atıp bana kırıldıklarını söyledi örümcek için 9 kilo demem çocuklarınız kullanamaz anlamına gelmiş ben de gerekli cevabı verdim sonra bana kitap konusunu söyledi onları çocuğundan almam gelişimi ve karakterine etki ediyormuş ben de kızıp dövmedim ki güzel bir şekilde anlatıp yerine koyduğumuzu söyledim kızıp dövemezsin zaten ne haddine dedi bana ki ben asla çocuklara karışmayan biriyim gelen arkadaşım rahatca gelip rahat otursun diye biz mutfakta otururuz çocuklar oturma odasında bir defa da gidip bakmam çocuklar ne yapıyor diye anlayacağınız bana gönül koydu kötü bişey yapmamama rağmen bu arkadaşa nasıl bir tutum sergilemeliyim
şimdi diğer arkadaşım yanlış anlaşılmalar olur arkadaşlıkta diye arayı düzeltmek istiyor ben de gerek yok dedim bu kadar özenli davranmama rağmen bu şekilde tepki verecekse öyle arkadaşlık dostluk olmaz dedim ayrıca kendisi evinde herşeyi al çocuğum karıştır demiyo ben de kendi evimde istediğim kadar kural koyabilirimarayı soğut eve çağırma canım, kendi veledini görütüp başka yerde oynatsın sinir oldum ne pis insanmış arkadaşın.
evet haklısın en iyisi böyle uzak durmakÖff hic cekilmezzz. Nefret ederim şöyle tribal hareketlerden evden cikmadan yuzune ordayken soyleselermis o zaman. Belliki cikinca guzel bi dedikodun yapilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?