Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Eşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
"İstanbul'u niçin fethettin?" diye sormuşlar.
O ise şöyle cevaplandırmış bu soruyu:
"Önce o benim gönlümü fethettiği için." Günaydın
Pardon ama sizin yaşlar kaç ?
Ben en son bu mesajları aldığımda 12-15 yaşları arasındaydım da .s

Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
ne kadar yanlış düşünüyorsun,sen eşinin karnını doyurmakla mı görevlendirildin bu dünyada, nasıl işim dersin; ya da sen ihtiyaç karşılayıcısı mısın ,o zaman eşin senin ihtiyaçlarını karşılasın , niye sen karşılıosun. sen hayatı paylaşmakla bir erkeğe kölelik yapmayı karıştırmışsın canım

ne kadar yanlış düşünüyorsun,sen eşinin karnını doyurmakla mı görevlendirildin bu dünyada, nasıl işim dersin; ya da sen ihtiyaç karşılayıcısı mısın ,o zaman eşin senin ihtiyaçlarını karşılasın , niye sen karşılıosun. sen hayatı paylaşmakla bir erkeğe kölelik yapmayı karıştırmışsın canım
Yeri gelir erkek karşılar yerı gelir bayan.
Adam eger dışardan geldıyse e kadında evdeyse yemegı kımden beklıcek.
Bu genelde kadının görevıdır yanı ..
Mesela ben 1,5 aydır kolumdan alçılıydım yemeklerı eşim yaptı. Şükür şuan iyileştim ben devraldım . Bu böyledır yanı ..

Adam elden gidiyorum diyo. Bu başlı başına çok ciddi bir cümle, utanmadan söyleyebiliyo.

Üstüne ottan çöpten sebeplerden kavga çıkarıyo. Yemeğim, meyvem, çayım eksik olmasın. 10 dk yı geçerse bile tartışma çıkarırım modunda.

Sonra bi sarılıyo, oh mis. Herşey bitiyo. Hemencik yelkenlerin suya iniyo konu sahibi
O yüzden eşinin egosu bu kadar yüksek, istediğimi yapar ederim diye geziniyo. El mahkum barışır evdeki karım diyo ki olanda bu tam olarak.

Yeri gelir erkek karşılar yerı gelir bayan.
Adam eger dışardan geldıyse e kadında evdeyse yemegı kımden beklıcek.
Bu genelde kadının görevıdır yanı ..
Mesela ben 1,5 aydır kolumdan alçılıydım yemeklerı eşim yaptı. Şükür şuan iyileştim ben devraldım . Bu böyledır yanı ..

ama sizde karşılıklı bir anlayış söz konusu.. konu sahibinin eşi ben erkeğim eve geldiğimde 10 dk ya hazır olcak yemek modunda bir kabadayı özentisi..

Çocuğumu niye karıştırıyosunuz bizim çocuğumuzla ilgili bir problemimiz yok

Tanımadan evlenir evlenmez bebek yapanları ben anlamıyorum.
Yarın bıgun Allah muhafaza boşanmaya kalksanız. Çocuğum var dıye boşanamam deyıp kocanızın yaptıklarına göz yumabılırsınız dıye dıyorum. Ki yuman çooooook ınsan var. Misal verıyorum. İlle yapcanız demiyorum.
Yoksa banane 10 tane doğur ıstersen ..

Ya da bunların hiçbirini yapma.

Feminist ol. Aman ha dik dur. Hatalı karşı taraf da olsa hatasını güzelce söylemek yerine inatlaş. Diklen. Küslük uzasin adamı başkaları fethetsin.

KK nın saygıdeğer pek muhterem feminist hanımları da biz sana demiştik adamın gözü disardaymis zaten desin.
Bu nasıl bir bakış açısıdır, hayatınızdaki tüm konulara böyle yaklaşıyorsanız üzüldüm sizin için. Ben size yemek yapılmaz eşe demedim, mutluluk sadece yemeğini temizliğini yaptım da neden benden uzaklaştı demekle olmuyor dedim, yoksa bizim de kocalarımız ve her şeyden önemlisi biz evde aç gezmiyoruz sonuçta! Siz hala hizmetten yemekten bahsediyorsunuz, yazık üzüldüm cidden.. Ama sizinle tartışılmaz bu çok net!

eşim de benim ihtiyaclarimi karsiliyor zaten günde 12 saat disarda çalışıyor. Ben eve maddi katkı saglamiyorsam evde bi kap yemek pisirmeyi hizmetcilik olarak gormem.
Hayatı paylaşmak.başka nasıl oluyor izah eder misiniz?

Bu nasıl bir bakış açısıdır, hayatınızdaki tüm konulara böyle yaklaşıyorsanız üzüldüm sizin için. Ben size yemek yapılmaz eşe demedim, mutluluk sadece yemeğini temizliğini yaptım da neden benden uzaklaştı demekle olmuyor dedim, yoksa bizim de kocalarımız ve her şeyden önemlisi biz evde aç gezmiyoruz sonuçta! Siz hala hizmetten yemekten bahsediyorsunuz, yazık üzüldüm cidden.. Ama sizinle tartışılmaz bu çok net!

İyi de benim size hitaben yazdığım yorumu alintilarsaniz daha güzel iletişim kurarız. Ben size ne demişim ne bileyim?
Ben sorunsuz hizmet=garanti mutluluk demedim. Aksine isterse agziyla kuş tutup sofraya koysun saygı sevgi muhabbet eksikse hiçbir ehemmiyeti yok.dedim.

Ya böyle yazınca da millet.beni.heralde ciddi.ciddi.kocamın etrafında pervane oluyorum sanıyor yok öyle bişey.

Zaten konu sahibinin durumu da acikliga kavuştu. Gerekli yorumu yaptım

benimle de tartismak zorunda değil kimse. Herkes kendi dogrulariyla yasasin. Mutlak doğruyu Allah bilir

E
Ooo ne işveler cilveler yapıyorum bu ayrı bi konu. Hatta buraya çoğu kez konu açtım eşimi nasıl etkilesem falan diye akşamları hazırlanıyorum güzel kokular sürüp onu karşılıyorum eve gelir gelmez sarılıp onu çok özlediğimi söylerim onunda bana verdiği cevap yemek hazır mı
Bende hazır derim moralim bozulur
Ee bu adamin sorunu ne o zaman anlamadim.
Valla bende senin gibiydim kizim dogmadan once yoruluyor insan ya. Gerçi dusununce hala oyleyim gerçi tek fark daha normal giyniyorum galiba . önceden çok çok ozenirdim

Son düzenleme:
Back
X