Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Bence esinize bir kismet cikmis yada daha fazla ilgi istediginden oyle imis gibidavraniyor dikkat edin!

Ya da bunların hiçbirini yapma.

Feminist ol. Aman ha dik dur. Hatalı karşı taraf da olsa hatasını güzelce söylemek yerine inatlaş. Diklen. Küslük uzasin adamı başkaları fethetsin.

KK nın saygıdeğer pek muhterem feminist hanımları da biz sana demiştik adamın gözü disardaymis zaten desin.
Feminist ol mu? Siz çok yanlış anlamışsınız feminizmi, kadın haklarını, cinsiyet eşitliğini.

gayet de iyi anladım hanımefendi.
Benim inancimda feminizme yer yok bilmem ben anlatabildim mi
Anlatamadınız ne yazık ki.Feminizm ile inancınızı hangi noktada bağdaştırıyorsunuz acaba? Hayat görüşüme uymuyor deseniz anlarım da inançla ne ilgisi var?

uzumyerkenboguluyodum uzumyerkenboguluyodum sizi şöyle alayım, yalnız daha baya bir yolunuz var onu da söylemek isterim. Kolay gelsin.
Feminizm, kadınların haklarını tanıyarak bu hakların korunması amacıyla eşitsizliklerin ortadan kaldırılması için bir mücadeledir. Kadın hareketi doğrudan kadınları ilgilendiren ve dolaylı olarak kültürümüzü ilgilendiren konularda bilinç uyandırır.

Anlatamadınız ne yazık ki.Feminizm ile inancınızı hangi noktada bağdaştırıyorsunuz acaba? Hayat görüşüme uymuyor deseniz anlarım da inançla ne ilgisi var?
Hayat görüşüm değil inancıma aykırı. Ne dediğimi biliyorum ancak burda dini yorum yasak. Konuyu da saptırmaya gerek yok. Size mesajla izah ederim.

:KK42: Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.

Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.

Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..

Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.

Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..

Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..

Yani öyle beceriksizde değilm

Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa :KK42::KK42:

fazla hızmet edıyorsun ve esın nankör.. baska acıklaması yok..
en kıymetlı seyın kendın olduguna ınan önce ve
bastıgın topragı soludugun havayı sereflendırıyorum edasındakı ınsanlar hep karsıya cazıp gelıyor.. ınsanlar bunu sevıyor bellıkı..

fazla hızmet edıyorsun ve esın nankör.. baska acıklaması yok..
en kıymetlı seyın kendın olduguna ınan önce ve
bastıgın topragı soludugun havayı sereflendırıyorum edasındakı ınsanlar hep karsıya cazıp gelıyor.. ınsanlar bunu sevıyor bellıkı..
Az öncede kırdı kalbimi bana beynin yok gibi laflar etti çok kötü oldum oturdum Ağlıyorum şimdi ben ne yapacam bu adamla bilmiyorum

Az öncede kırdı kalbimi bana beynin yok gibi laflar etti çok kötü oldum oturdum Ağlıyorum şimdi ben ne yapacam bu adamla bilmiyorum
ağlama bı kere !
ısterse kadın aklının erkek aklını sollayabılecegını bılıyoruz.. kadın isteyince korksunlar artık ya..
onun koydugu yerde durmak zorunda degılsın.. sen kım ve ne oldugunu bılıyorsun..
ıcındekı senı kesfet once ve kıymetlı oldugunu hısset bak hıssettır demıyorum ınan ve HİSSET.. zaten ıstesende ıstemesende hıssedılecektır !

ağlama bı kere !
ısterse kadın aklının erkek aklını sollayabılecegını bılıyoruz.. kadın isteyince korksunlar artık ya..
onun koydugu yerde durmak zorunda degılsın.. sen kım ve ne oldugunu bılıyorsun..
ıcındekı senı kesfet once ve kıymetlı oldugunu hısset bak hıssettır demıyorum ınan ve HİSSET.. zaten ıstesende ıstemesende hıssedılecektır !
Teşekkür ederim verdiğiniz cesaret için

Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
Sakat miymis esi, kendi ihtiyacini karsilayamiyo muymus?

Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.

Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.

Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..

Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..

sana tavsiyem kocana merhametli davran senin mutlulugun için.tamm gec geldiyse geldi hos degil ama erkekler nazlı erkek cocukları gibiler sen alttan al biraz . adamcagız ayaklarını cekmis belliki kozgın sen de haklısın ama geri adım atan alttan almak erdemdir

Eşin hangi ara bu hale geldi hep mi böyleydi

Her erkek Sinirlenince kötü konuşabilir ama kimse ben elden gidiyorum falan demez sanki kocanın gözü dışarda gibi

Back
X