Canım çok sıkkın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar selamlar,
Konu eşimin tanımadığım/ tanışamadığım aile dostları..
Bunlar Erzurumlular. Ailelerini ziyarete gideceklermiş. Eşime seni de götürelim. Erzurum’u doğuyu gezelim demişler.kayak yapalım Palandöken’de demişler.
Eşimin de haftasonu boşluğu vardı. Gittiler hep birlikte cumadan. Eşimin arkadaşı, karışı, çocukları falan.
Ben de hem haftasonu çalışıyorum hem çocuklar var falan.
Üstelik bu aileyi de tanımıyorum, kadınla da hiç tanışmadım. Ayaküstü gördüm geçen, bi yerde. Öyle ayrılmak zorunda kaldım. Acelem vardı. Düşünün kadının adını bile bilmiyorum.
Bir de eşimi davet edip benimle hiç muhattap olmadıkları için bozuldum açıkcası.
Az önce eşim ile görüntülü konuşurken çıkacaz birazdan kayağa gidecez dedi.
Bozuldum yine. Şuradan beni Uludağ’a kaç senedir götürmedin tüm ısrarlarıma rağmen, orada mı gidiyorsun dedim. Bu duruma da üzüldüm açıkcası.
Öyle eşim de bozuldu, trip yaptı. Tatilini geçirsin, keyfine baksın istiyorum ama bu durumlara da çok canım sıkılıyor açıkcası. Tepki vermeyeyim diyorum ama elimde değil
Öyle paylaşmak istedim.

Beraber gitseydin keşke, ailecek vakit geçirmiş olurdunuz. Gittikten sonra güzel vakit geçtiğini görüp laf söylemek sadece aranızı bozar. Hım tamam deyip evde oturacak hali yok ya..

Çok acaip insanlar gerçekten çoluklu çocuklu bir adamı tek başına davet etmek neyin nesi Sen kendin gel ama evde geriye kalanları da görmezden gel demişler. Ailece gidilen bir yerde arkadaşın eşini de davet edersin yani normali, budur.

Eşiniz de çok acaip, ne demeye arıyor bak ben ne güzel geziyorum sen de evde ne yaparsan yap çocuklara bak çalış sefam olsun der gibi Eşiniz de arkadaşları da çok acaip insanlar çocuk olmasa tekmeyi koyardım herhalde.

Buna benzer birşey yaşadı evliliğimin ilk yılında.
Ben olsam asla izin vermezdim ne demek ya beni ve çocukları bırakıp başka bir aileyle tatile gidecek. Burnundan getirin hatta şimdiden konuşmayın ne öyle nispet yapar gibi.
Yok iyi niyetli gelmiyo bana böyle insanlar malesef.

Bence burada suçlu olan bu aile değil, eşiniz.
Eşimi davet edip benimle hiç muhatap olmadıkları için bozuldum açıkçası demişsiniz. Eşiniz böyle bir teklif geldiğinde eşimle konuşayım, ayarlayabilirsek programınıza katılırız demeliydi. Sizi bırakmış, almış başını gitmiş. Eşiniz çok düşüncesiz

Bana teklif edilmedi ki hiç..
Aaa ben kendin istemedin sandım. Valla sinirlenmekte haklısın ama bence olay hiç buraya gelmemeliydi en baştan.

Erkek arkadaşları ile tatile gezmeye gitse sesim çıkmaz asla, ama karşı taraf aile beni çağırmıyorlar dış kapının mandalı gibi benimki tek gidiyor pardon? Göndermem yıkarım ortalığı

+++
Eş de bir acaip konu sahibesini çocuklarla bırakıp öylece gezmeye gitmiş

Cidden çoluk çocuk evde. Karşı taraf da aile üstlük. Enteresan cidden. Konu sahibi en baştan çok rahatsız edici bir durum. Nasıl kabul ettiniz?
Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.

Adamları sıkmayın, göbeğiniz birlikte kesilmedi, evli çiftler ayrı ayrı da program yapabilir diyoruz da bu kadar da değil. Vur deyince öldürmüşsünüz.

Çocuklarınız olduğuna göre bilmemkaç yıllık evli olduğunuz adamın birlikte tatile gideceği aileyi tanımıyor olmanız biraz anormal değil mi? Hadi diyelim ki denk gelmedi, eşinizin tatil planına sizi dahil etmemesi, fikrinizi bile almaması ve sizin bu konuda aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modunda olmanız çok garip değil mi?

Haklısınız. Ama bu kadar düşüncesizce olacağını hiç tahmin etmedim. Kadın bir arar, davet ederler, tanışırız belki falan dedim. Bir de baktım ki valiz hazırlanmış, plan yapılmış, gidiyorlar

Kadında problem yok. Sizinle görüşmek, tanışmak istemiyor bile olabilir. Eşinizle aranızdaki iletişim problemli.

Kaç zamandır sizi bı uludaga goturmemis adamı şimdi elinizle tatile yollarsanız sonradan dırdır yapıp zehir etmeyeceksiniz. O döndükten sonra şimdi sıra bende diyip bebeleri eşinize yıkıp siz de tatile gidebilirsiniz. Ayrıca o nasıl bı düşünce ben anlamadım,evli adamı alıp tatile gitmeler falan.. sizin gidemeyeceginiz aşikar da olsa insan usulen teklif eder, eşli gidelim der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…