Buna benzer birşey yaşadı evliliğimin ilk yılında.Arkadaşlar selamlar,
Konu eşimin tanımadığım/ tanışamadığım aile dostları..
Bunlar Erzurumlular. Ailelerini ziyarete gideceklermiş. Eşime seni de götürelim. Erzurum’u doğuyu gezelim demişler.kayak yapalım Palandöken’de demişler.
Eşimin de haftasonu boşluğu vardı. Gittiler hep birlikte cumadan. Eşimin arkadaşı, karışı, çocukları falan.
Ben de hem haftasonu çalışıyorum hem çocuklar var falan.
Üstelik bu aileyi de tanımıyorum, kadınla da hiç tanışmadım. Ayaküstü gördüm geçen, bi yerde. Öyle ayrılmak zorunda kaldım. Acelem vardı. Düşünün kadının adını bile bilmiyorum.
Bir de eşimi davet edip benimle hiç muhattap olmadıkları için bozuldum açıkcası.
Az önce eşim ile görüntülü konuşurken çıkacaz birazdan kayağa gidecez dedi.
Bozuldum yine. Şuradan beni Uludağ’a kaç senedir götürmedin tüm ısrarlarıma rağmen, orada mı gidiyorsun dedim. Bu duruma da üzüldüm açıkcası.
Öyle eşim de bozuldu, trip yaptı. Tatilini geçirsin, keyfine baksın istiyorum ama bu durumlara da çok canım sıkılıyor açıkcası. Tepki vermeyeyim diyorum ama elimde değil
Öyle paylaşmak istedim.
Bana teklif edilmedi ki hiç..Beraber gitseydin keşke, ailecek vakit geçirmiş olurdunuz. Gittikten sonra güzel vakit geçtiğini görüp laf söylemek sadece aranızı bozar. Hım tamam deyip evde oturacak hali yok ya..
O ne yaaaerkek erkeğe gitse neyse de aile dostuyla bensiz ne işi var ki inşallah kayamaz
Bence burada suçlu olan bu aile değil, eşiniz.Arkadaşlar selamlar,
Konu eşimin tanımadığım/ tanışamadığım aile dostları..
Bunlar Erzurumlular. Ailelerini ziyarete gideceklermiş. Eşime seni de götürelim. Erzurum’u doğuyu gezelim demişler.kayak yapalım Palandöken’de demişler.
Eşimin de haftasonu boşluğu vardı. Gittiler hep birlikte cumadan. Eşimin arkadaşı, karışı, çocukları falan.
Ben de hem haftasonu çalışıyorum hem çocuklar var falan.
Üstelik bu aileyi de tanımıyorum, kadınla da hiç tanışmadım. Ayaküstü gördüm geçen, bi yerde. Öyle ayrılmak zorunda kaldım. Acelem vardı. Düşünün kadının adını bile bilmiyorum.
Bir de eşimi davet edip benimle hiç muhattap olmadıkları için bozuldum açıkcası.
Az önce eşim ile görüntülü konuşurken çıkacaz birazdan kayağa gidecez dedi.
Bozuldum yine. Şuradan beni Uludağ’a kaç senedir götürmedin tüm ısrarlarıma rağmen, orada mı gidiyorsun dedim. Bu duruma da üzüldüm açıkcası.
Öyle eşim de bozuldu, trip yaptı. Tatilini geçirsin, keyfine baksın istiyorum ama bu durumlara da çok canım sıkılıyor açıkcası. Tepki vermeyeyim diyorum ama elimde değil
Öyle paylaşmak istedim.
Kötü niyetle sizi davet etmediyse insallah o kadının ayakları elleri buz tutsun emiBana teklif edilmedi ki hiç..
Aaa ben kendin istemedin sandım. Valla sinirlenmekte haklısın ama bence olay hiç buraya gelmemeliydi en baştan.Bana teklif edilmedi ki hiç..
Ozaman sorun eşinizde...Bana teklif edilmedi ki hiç..
Bence burada suçlu olan bu aile değil, eşiniz.
Eşimi davet el benimle hiç muhatap olmadıkları için bozuldum açıkçası demişsiniz. Eşiniz böyle bir teklif geldiğinde eşimle konuşayım, ayarlayabilirsek programınıza katılırız demeliydi. Sizi bırakmış, almış başını gitmiş. Eşin çok düşüncesiz
Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.Cidden çoluk çocuk evde. Karşı taraf da aile üstlük. Enteresan cidden. Konu sahibi en baştan çok rahatsız edici bir durum. Nasıl kabul ettiniz?
Haklısınız. Ama bu kadar düşüncesizce olacağını hiç tahmin etmedim. Kadın bir arar, davet ederler, tanışırız belki falan dedim. Bir de baktım ki valiz hazırlanmış, plan yapılmış, gidiyorlarAdamları sıkmayın, göbeğiniz birlikte kesilmedi, evli çiftler ayrı ayrı da program yapabilir diyoruz da bu kadar da değil. Vur deyince öldürmüşsünüz.
Çocuklarınız olduğuna göre bilmemkaç yıllık evli olduğunuz adamın birlikte tatile gideceği aileyi tanımıyor olmanız biraz anormal değil mi? Hadi diyelim ki denk gelmedi, eşinizin tatil planına sizi dahil etmemesi, fikrinizi bile almaması ve sizin bu konuda aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey modunda olmanız çok garip değil mi?
Kadında problem yok. Sizinle görüşmek, tanışmak istemiyor bile olabilir. Eşinizle aranızdaki iletişim problemli.Haklısınız. Ama bu kadar düşüncesizce olacağını hiç tahmin etmedim. Kadın bir arar, davet ederler, tanışırız belki falan dedim. Bir de baktım ki valiz hazırlanmış, plan yapılmış, gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?