- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
Yok ayol anlamaz. Gider gelirim nasıl olsa en fazla kavga ediyor üç gün küsüyor falan diye tekrar yapar.En azından hatasını anlar bidaha yapmasın.
İlk değildir ki bu.En azından hatasını anlar bidaha yapmasın.
O zaman eşinize kocaman bir yuh diyorum. Eşinizde hiç iş yokmuş.Tepki gösterdim, iş yerinden rapor alayım, ben de geleyim dedim dedim. Erzurum’u ben de merak ediyorum dedim. Arabada yer yok dedi eşim.
İşte gitmeden yapması gerekiyordu ki adam hata yaptığını, saçmaladığını anlasın. Böyle zor. Bi de hala aman tatili bozulmasın diyor konu sahibi.Ee şimdi havada mi kalsın sinirim. Gelince bı cinnete bakar. Hoş ben gitmeden yapardım ki gidecek hali kalmasin.
Bence bu konuda hata yapmissiniz. Esimin tanidigi bir ciftse ozel olarak aranilip davet edilmeyi beklemem. Bir davet yapildiysa esime zaten bende davetliyimdir.Kabul etmek gibi bir şey olmadı ki.
Sorulmadı, fikrim alınmadı, davet edilmedim, kimse tanışmaya bile yeltenmedi.
Ben tanışsam kadınla bari dedim, ama sonra da o da davet edilmek istiyor, kıskanç kadın falan gibi anlaşılmayım diye herhangi bir girişimde bulunmadım.
O başka bu başka. Herif eşini saymıyor,fikrini alma zahmetine bile girmeden basıp gidiyor. Eşinizi kendi rizanizla yollamanizla bu bir değilBurdaki kadınları görünce ne kadar Melek oldugumu anladımbende kocam gitsin gezsin mutlu olsun kafasindayim. Arkdasi davet etmiş bir daha kaç kere davet edecek ki? Ben takılmam hiç böyle şeylere. Yapanlar göz önünde yapıyor valla karilarinin ruhu duymuyor. İki guncuk gezsin, bende arkadaşlarımla gezerim eşim de çocuklara bakar.
Esinize inanamiyorum bu nasil bencillik ya . Canim uzuldum gercekten kalbin kirilmistir elbet kalbini ferah tut ve bedelini odet kesinlikle.Tepki gösterdim, iş yerinden rapor alayım, ben de geleyim dedim dedim. Erzurum’u ben de merak ediyorum dedim. Arabada yer yok dedi eşim.
Mesele adamın tatile gitmesi değil ki. Karısının fikrini dahi sormadan kadın dahil olmak istediği halde dahil olmasına engel olarak bunu yapması. Erkek erkeğe yapılan bir plan da değil üstelik.Burdaki kadınları görünce ne kadar Melek oldugumu anladımbende kocam gitsin gezsin mutlu olsun kafasindayim. Arkdasi davet etmiş bir daha kaç kere davet edecek ki? Ben takılmam hiç böyle şeylere. Yapanlar göz önünde yapıyor valla karilarinin ruhu duymuyor. İki guncuk gezsin, bende arkadaşlarımla gezerim eşim de çocuklara bakar.
Ben daha da eve almazdim tatile gittiği için değil bana saygı göstermediği için. Şimdi eve dönünce seninle de gideriz ya tamam küsme falan diyip gönlünü alıp yola devam ederlerse ee artık alışkanlık olmuş demek ki derim konu sahibine. İlk vukuati olduğunu düşünmüyorum zaten. Önceden kim bilir nasıl başına buyruk şeyler yaptı da normallestirildi. Sarsıcı bir cinnet sartİşte gitmeden yapması gerekiyordu ki adam hata yaptığını, saçmaladığını anlasın. Böyle zor. Bi de hala aman tatili bozulmasın diyor konu sahibi.
Ben ki buraların en larç kadınıyım, eşim böyle bir plan yapsa o hazırladığı bavul bekar hayatına geçiş bavulu olur.
Eşiniz aile olamamış. Kusura bakmayınEvet aynen böyle oldu
Esi arkadasiyla kaymaya gitmemis yalniz. Arkadasi karisiyla birlikte hep beraber gitmisler konu sahibinede arabada yer yok demis esi. Bunun nesine saygi duysun .Burdaki kadınları görünce ne kadar Melek oldugumu anladımbende kocam gitsin gezsin mutlu olsun kafasindayim. Arkdasi davet etmiş bir daha kaç kere davet edecek ki? Ben takılmam hiç böyle şeylere. Yapanlar göz önünde yapıyor valla karilarinin ruhu duymuyor. İki guncuk gezsin, bende arkadaşlarımla gezerim eşim de çocuklara bakar.
Aynen öyle mesele saygı ve fikirlere değer verilmemesi, karşısındaki insanı önemsememesi. Konu sahibi de tepki vermiyor hala. Demek ki bir alışkanlık var.Ben daha da eve almazdim tatile gittiği için değil bana saygı göstermediği için. Şimdi eve dönünce seninle de gideriz ya tamam küsme falan diyip gönlünü alıp yola devam ederlerse ee artık alışkanlık olmuş demek ki derim konu sahibine. İlk vukuati olduğunu düşünmüyorum zaten. Önceden kim bilir nasıl başına buyruk şeyler yaptı da normallestirildi. Sarsıcı bir cinnet sart
onlar esınıze gıdıyoruz sızde gelın bırlıkte gıdelım oraları gorursunuz demıslerdırBana teklif edilmedi ki hiç..
Belkide gerçekten yer yoktur, valla benimde bazen çoluğu çocuğu bırakıp tek gidesim geliyor. Eşi gelse çocuklar da gelecek tekrar araç ayarlanacak falan. Ha bu onun her zaman yaptığı biseydir o ayrı. Ama kirkda bir çıkan bir fırsatı değerlendirmiştir. Ben gayet rahatım bu konularda pekde takmam .Esi arkadasiyla kaymaya gitmemis yalniz. Arkadasi karisiyla birlikte hep beraber gitmisler konu sahibinede arabada yer yok demis esi. Bunun nesine saygi duysun .
Ee tabi. Şimdi o adamin ilk vukuati bu olay olsa hem kolayca bavulu toplayıp vınlayamazdi hem de ola ki gitti üç buçuk atardı tatilden keyif alamazdi bile,çünkü eve donunce yaşanacaklar o biliyor. Adami arayınca üstüne bir de trip yiyiyor kadın. Ee orda da sorumlu konu sahibi. Bi kalın giyinseydin,sakin üşütme kolla kendini dememisAynen öyle mesele saygı ve fikirlere değer verilmemesi, karşısındaki insanı önemsememesi. Konu sahibi de tepki vermiyor hala. Demek ki bir alışkanlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?