Biz destek olmaya çalışıyoruz ama siz kendi kendinize destek olmuyorsunuz. Calisan bir kadın olarak boşanamama nedeniniz nedir mesela? Birusu deneyimli kadin var bu konuda yol yordam gösterebilirler ama sizin sorduğunuz konu bu bile degil. Zorunda olduğum için evli kalıyorum dediğiniz adami kıskanıyorsunuz, arkadaşları sizi de sevsin saysın istiyorsunuz. Bunu normal mi buluyorsunuz gercekten?
konu sahıbı sıze onemlı bırsey daha soyleyecegım bır psıkologdan dınledım bunu
genelde ıhanete ugrayıp devam eden
sıddete ugrayıp devam eden kadınların cocuklarıyla ılgılı
bu bır zıncır cocuklar anne -babanın devamıdır bu sekılde evlılıgı olan ebeveynlerın cocuklarıda aynı evlılıgı yapacak dedı
Valla şu hayatta neler gördük, duyduk, okuduk; hiç hoşuma gitmez böyle durumlar, altında bir pislik ararım hemen. Aklıma geleni burada yazmayayım, sapık damgası yerim…
Geç kalmadınız mı kocanıza trip atmak için, gitmeden olay çıkaracaktınız.. Ne kadar tanıyor da olsa sap olanı yanına kabul etmek ne demek hele bir de Erzurumlu
Valla şu hayatta neler gördük, duyduk, okuduk; hiç hoşuma gitmez böyle durumlar, altında bir pislik ararım hemen. Aklıma geleni burada yazmayayım, sapık damgası yerim…
çok anormal. davet edenler de anormal. nerde bu adamın karısı cocukları, hadi ayarlayamadınız gıdemedınız. ınsan bı tanıstırmak ıster, senın de gelmenı cok ıstedıler der . aılecek vakıt geçırmek ıster cocukları karısı evde kendısı kayıyor. kaysın bakalım kadınlar kulubu bu konudan sonra kocan kayamaz orda soylıyım bızım enerjımızle
Böyle bir durumda muhatap olacağım son insanlar o aile olurdu. Baştan sona tek problemli eşiniz. Ne demek sormamak etmemek sizsiz gitmek? Bu şekil gittiği yerden dönüşte beni bulamaz eşim.