Canım çok sıkkın

n3hiirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
11
0
36
Belçika
Merhaba arkdaslar bugun cnm cok skkn ve sizinle paylasmak istiyorum
3 yilik bi iliskim var yurt disinda yasiyorum 2 haftaligina turkiye'ye gittim ve dun geldim en son erkek arkadasimla gelemedn bi gun once gorustuk ucagim kacta saat kacta evde olacagimdan haber yok soramadi cunku konustugmuz anda sarjim bitti ondan sonrada hiç aramadi dunde geldin mi diye sormak icin aramadi bu saat oldu hala bisey yok ya insan hiç mi merak etmez deli olcam simdi telefonumu kapatim arada sirada acip bakiyorum ama bisey yok

Merhaba arkdaslar bugun cnm cok skkn ve sizinle paylasmak istiyorum
3 yilik bi iliskim var yurt disinda yasiyorum 2 haftaligina turkiye'ye gittim ve dun geldim en son erkek arkadasimla gelemedn bi gun once gorustuk ucagim kacta saat kacta evde olacagimdan haber yok soramadi cunku konustugmuz anda sarjim bitti ondan sonrada hiç aramadi dunde geldin mi diye sormak icin aramadi bu saat oldu hala bisey yok ya insan hiç mi merak etmez deli olcam simdi telefonumu kapatim arada sirada acip bakiyorum ama bisey yok

sen arasan canım olmaz mı? laf arasında sorarsın merak etmedin mi hiç diye

canım üzülme ama sana karşı ilgisi bitmiş bence.insan merak edip arayıp sormaz mı.

bence sen ara sorun ne de eğer varsa bi problem söyle çözelim de bence.

bekle bakalım hemen kötü düşünme belkide bir şey olmuştur ondan aramamıştır sana dönecektir mutlaka

sıkma canını bekle bakalım az daha elbet vardr bı sebep cnm

Son düzenleme:
Yahu yabancı biri yola çıksa insan merak eder naptı ne etti diye
oha diyorum yaniii:53:

yahuuu ben çatlarıımmm!! araa sor bakalımm.. belkii farkketmeden onu kırıcak bişey yapmışındır.. yadaa hiç aklına bile gelmicek bir şey olmuştur.. mutlaka aramalısın..

Back
X