Canim cok sıkkın

Erzrumlu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
130
28
13
70
2 yillik evliyim.esim cok baskici oraya gidemezsn tek bi yere cikmazsin bu yuzden cogu isimi yapamıyorum ona anlatiyorum ama yok yok illa onun dedigi olcak bazen kavga bile ediyorz yardim edin ne yapabilirm???

Kaç yaşındasınız, mesleğiniz var mı? Eşiniz kaç yaşında? Maddi yönden ona bağımlı mısınız? Biraz açar mısınız?

20 yasindayim su an calismiyrm ama calisicam.25 yasinda esim su an ona bagliyim zaten ihtiyaclarimi ona maddi yonunden bagli oldugum icin erteliyrm.o benden iste vereym dio para ama istemekten cekiniyorum

Kelin merhemi olsa önce kendi başına sürerdi. Benimki de aynı.

20 yasindayim su an calismiyrm ama calisicam.25 yasinda esim su an ona bagliyim zaten ihtiyaclarimi ona maddi yonunden bagli oldugum icin erteliyrm.o benden iste vereym dio para ama istemekten cekiniyorum
Çok çok erken evlenmişsiniz, umarım eşiniz düzelir. Sakın çocuk yapmayın

Cocukda olmuyo zaten esimn yumurtaliklarinda varikosel var ameliyat olcak cok sorunluyum anlicaniz
Çok şikayetçiyseniz boşanın diyeceğim ama yapamayacağınızı biliyorum. Allah sabır versin, hakkınızda hayırlısı olur umarım

Ins zamanla olur hersey umuttt.ama esimi cok seviyrum bunun icin katlanabiliyrm

2 yillik evliyim.esim cok baskici oraya gidemezsn tek bi yere cikmazsin bu yuzden cogu isimi yapamıyorum ona anlatiyorum ama yok yok illa onun dedigi olcak bazen kavga bile ediyorz yardim edin ne yapabilirm???

Seni öyle iyi anliyorum ki bende asik olrak evlenince öyle bi evlilik yapmış bulundum artık ilk zamanlar annemle bile dışarı cikarmiyordu inan ama şimdi cocuk felanda olunca tamamen gecmedi ama yanimda biri olunca istedigim yere gidebiliyorum ama tabi ki insanin hayatında ki kisitlamalar ilk cok zor gelsede alisiyorsun kuzum mecburen

Bazi evlilikler nasil da insanin tabiatina aykiri bir hal alabiliyor. Akil almiyor gercekten. Insanin en dogal haklarindan hareket serbestisini kisitlayan bir insan ile evlilik... Suikast gibi bir sey olmali.

Kudura bakmayin bu yasta bu şartlarla evlenmeyi cahillik olarak görüyorum.
Çalışmak okumak kendi parani kazanmak gencligini yasamak varken çocuk yasta niye evlenirsinizki. 20-25 yasindaki insan evlilikten ne anlar. Tam gençlik çağı bu yaslar. Kendi hataniz bu devirde ekonomik özgürlüğü olmayan kadinlari malesef görüyoruz bunlara ragmen evlendiysen burda bir arkadasin profil resmi var rahat batti diye iki kedi var resimde sanada oyle olmus uzgunum senin icin

Bu kiskanc erkekleri bi benmi begeniyorum ya ne guzel iste gozunden sakiniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…