Yok bebegin olsa daha mi zor olurdu yoksa birazda olsa rahatlarmiydim bilmiyorumAyy hic cekilecek durum degil ya bebis varmi bari
Yok olsa hic degil onla vakit gecirdin diye dedim benimde yok bebis ama esim oyle sorun cikarmaz anlayislidir sagolsunYok bebegin olsa daha mi zor olurdu yoksa birazda olsa rahatlarmiydim bilmiyorum
Çok çok erken evlenmişsiniz, umarım eşiniz düzelir. Sakın çocuk yapmayın20 yasindayim su an calismiyrm ama calisicam.25 yasinda esim su an ona bagliyim zaten ihtiyaclarimi ona maddi yonunden bagli oldugum icin erteliyrm.o benden iste vereym dio para ama istemekten cekiniyorum
Kelin merhemi olsa önce kendi başına sürerdi. Benimki de aynı.[/QU
Aynn ole kimseye anlatmiyrm sadece burda iste derdimi anlatabiliym
Cocukda olmuyo zaten esimn yumurtaliklarinda varikosel var ameliyat olcak cok sorunluyum anlicanizÇok çok erken evlenmişsiniz, umarım eşiniz düzelir. Sakın çocuk yapmayın
Çok şikayetçiyseniz boşanın diyeceğim ama yapamayacağınızı biliyorum. Allah sabır versin, hakkınızda hayırlısı olur umarımCocukda olmuyo zaten esimn yumurtaliklarinda varikosel var ameliyat olcak cok sorunluyum anlicaniz
2 yillik evliyim.esim cok baskici oraya gidemezsn tek bi yere cikmazsin bu yuzden cogu isimi yapamıyorum ona anlatiyorum ama yok yok illa onun dedigi olcak bazen kavga bile ediyorz yardim edin ne yapabilirm???
Sevgiliyken tamam da evlilikte cok zor oluyoBu kiskanc erkekleri bi benmi begeniyorum ya ne guzel iste gozunden sakiniyor...
Inanin bana kiskanmayan daha beter oluyor cok rahatsizsaniz konusun guzellikle belki ici rahat eder de kisitlamazSevgiliyken tamam da evlilikte cok zor oluyo
Konustum bazen ole düşünüyorum yoksa guveni mi yok dieInanin bana kiskanmayan daha beter oluyor cok rahatsizsaniz konusun guzellikle belki ici rahat eder de kisitlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?