Canim cok sıkkın

Kimse beni bu adamın evlenmeden önce normal olduğuna, aslını belli etmediğine inandıramaz. Huyunu bile bile kucucuk yasta, isiniz yokken, calismiyorken evleniyosunuz sonra da şikayet ediyosunuz.

Duzelmez kesinlikle. Geçmiş ola.

iyi de şimdi nereye çıkarmıyor

çoğu işimi yapamıyorum diyorsunuz

çalışmıyorsunuz da dışarıda yapılması gereken ve yapamadığınız çoğu iş ne

markete, pazara gitmek; fatura yatırmak; doktora gitmek; mağazaya gitmek; kahve içmeye gitmek; sinemaya gitmek; bara gitmek; tek başına tatile gitmek; annene gitmek; akrabalara gitmek

bunlardan hangisi ya da benim aklıma gelmeyen hangisi

"çıkarmıyor"un ölçüsü ne yani

bu daha önce de mi böyle idi

burada okuyoruz şuraya gideceğim nişanlım almaya geldi, şunu yapacağım anne de gelsin dedi mesela bu adam evlenince de yalnız göndermez açık bu durum

sizinki birden mi değişti

çok gençsiniz ikiniz de oturun orta yolu bulun

Ins zamanla olur hersey umuttt.ama esimi cok seviyrum bunun icin katlanabiliyrm

Sevgiliyken tamam da evlilikte cok zor oluyo

Oncelikle acik acik "sana guvenmiyorum, en ufak bir rahat birakmamda yanlis yaparsin biliyorum" mesaji veren birini hala nasil sevebiliyorsunuz?

Ikincisi sevgiliyken de boyleymis, evlenince ne olacak sandiniz? Bile bile yapilan bir evlilikten yakinmak mantikli mi sizce?

2 yillik evliyim.esim cok baskici oraya gidemezsn tek bi yere cikmazsin bu yuzden cogu isimi yapamıyorum ona anlatiyorum ama yok yok illa onun dedigi olcak bazen kavga bile ediyorz yardim edin ne yapabilirm???
ondan bndede var bitane kiskaniyodur ileride gecer diye dusunuyrm.. ben calistgm halde yapiyo esim cok can sikici bi durum ..Allah yardimcn olsun

daha yeni evlisiniz neden bunu güvensizlik değilde kıskanıyor olarak görmüyorsunuz?güvenmese zaten evlenmez adam,bazı yorumlarada hayret ettim yani boşan diyen bile olmuş ya ,yeni evliyken hiç mi kıskanılmadınız anlamadım ya.adam kıskansa böyle kıskanmasa acaba bi iş mi çeviriyor benim önemsemiyor (bunu genel anlamda yazıyorum) diyorsunuz pes valla

Oda var ama bazen cok bunaltıyor bazen iki insan yuzune hasret kaliyom

Bu soylediklerinin hic birini tek basima yapamiyrm markete zor durmda kalmadikca cikmiyrm

Bu soylediklerinin hic birini tek basima yapamiyrm markete zor durmda kalmadikca cikmiyrm

Yeni mi oldu böyle yoksa geçen bir konu vardı dolmuşa bindim diye haber var indim diye haber verdim şeklinde

Eskidende mi böyleydi

Bir de işte bunu siz alacaksınız markete gidince ne olurmuş açıklayacak önce ikna etsin bakalım

Bir de markete zor durumda kalmadıkça gitmek ya da gitmemenin ölçüsü ne yani süt biterse git pirinç biterse gitme mi ne fark eder gittikten sonra ne aldığın

Oleydi hep cocuklar oldumu onlari yolluyom olmadimi been gitmek zorunda kaliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…