• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Sinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın :(

Bu nasıl nişanlı çift ilişkisi yahu?
Kaç yaşındasınız Allah aşkına?
Soru cevapta ne dediniz, kaç yaşında kadınla beraber oldun mu?
Bu nasil laubali bir iliski ki oyle cirkin bir cümle sarf ediyor ve üste çıkıyor. Bitti diyip, ortalığı ayağa kaldırıyor. Sizde kalkıp dur mu dediniz?

Kac yaşında insanlarsınız sormak istediğiniz şeyleri açıkça sorun. Ama size yok 50lik olsa da tarzında cümle kuran adamla işiniz ne?

Sinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın :KK43:
Giderken yuzugu verdim de.

Sinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın :KK43:
Ay bu nasil iliski ya?
50lik karı lafina mi takilsam, s...m demesine mi, bu kelimeyi agzina almayi gectim dusunebilmesine mi, hem suclu hem guclu olup bitirmekle tehdit edip ustune krizler geçirip resmen siddete başvurmasına ve telefonu kirip kendine zarar vermesine mi?
"Beni sen sinirlendirdin" diye uste cikip her seyi sana da yıkar bu şimdi..

50 'lik karik olsada ...... 'mii yok artik artik yaaa, benim bildigim nisanli cift geleceklerini ev esyalarini gecim sorunlarini konusur siz nasil bi muhabbettesiniz? Ayrica madem ozaman bitti demek nedemek? O telefonu kirmak parcalimak nedemek ? Nisanliniz tam bir psikopat ve 50 yasinda annesi yaslarinda kadinlar icin kari ithaminda bulunacak ve .... dicek kadar serefsiz. .. bence geri donmeyin bu psikopat ve serefsiz adama.. madem bitti demis birakin orda kalsin... Sakın olayi bitti diye de uzulup sacmalamayin şukredin evlenmeden önce oldu bu olay diye..

Rezalet. Hala nişanlım diye bahsedip ağlamak daha da rezalet. Kendine azıcık saygın varsa ağlamak yerine böyle sapık bir adamdan ayrılırsın. Mecazi anlamda falan kullanmıyorum, bildiğin sapık bu. Bu adam için ağlayıp, bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmak da acilen psikolojik destek alman gerektiğine işaret.

Rezalet. Hala nişanlım diye bahsedip ağlamak daha da rezalet. Kendine azıcık saygın varsa ağlamak yerine böyle sapık bir adamdan ayrılırsın. Mecazi anlamda falan kullanmıyorum, bildiğin sapık bu.

Konu sahibi geçmişini öğrenmek isterken gerçek yüzünü öğrenmiş yanlışlıkla. İnşallah anlar da.

Back
X