Canım çok yandı şu 5 ayda

Aman allahım saka gibi ya inanamiyorum. En yakin zamanda resmen de bosanin bu adamdan. Yani siz ayni evde kalıyorsunuz ve her gece annesiyle mi yatıyor ve siz birşeyler yaptıklarından supheleniyorsunuz. Tekrarliyorum ama idrak edemedim gerçekten

Şüphelenmemek eldemi herkez böyle düşünüyor
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut o kadının demesiyle mi kimle evleneceğin. Mazlumun ahı çıkar yani.. Oğlu bekar kızla evlenir evlenmesine ama o kızı da kaçırır böyle yaparsa , evlenmek değilki marifet mutlu kalmak.. Bu imtihanı isyan etmeden atlatmaya çalış daha çok gençsin inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsın ve çok mutlu olursun

İsyan etmedim ne o evde ne annemin yanında ağlamadım bile bunun için göz yaşımı kendim sildim Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim O evde tek sığınağım Allah'ımdı

Kv ile neden aynı evde yaşamaya karar verdiniz?
Bu arada kurtulmanıza sevindim, ondan bir şüpheniz olmasın.

İsterse bir milyar defa desin hükmü yok sonuçta.

Kaynananın eşi vefat etmiş zaten ayrı eve çıksakta evimizden gitmezdi eminim ben kendi annem nasılsa öyle davrandım misafirlerine hep iyilikle saf temiz çocuk kalbimle yanaştım ama hak etmediler imtihanım dedim bu sabret dedim ama bukadarmış sabrım ben bunları anlatırken utanıyorum onlar utanırmı bilmem

gözümle görmedim ama odadan iç çamaşırlarını toplayınca kadın akşam farklı sabah farklı kıyafet olunca ve aynı gün ikiside banyo yapınca ister istemez galiba diyorum ve utanıyorum :KK43:

Inaninki gozlerimeeee inanamiommmm :KK57: içinizi tamamen dokseniz altindan daha neler cikcak m kayinpederiniz vefat mi etmisti .

Şüphelenmemek eldemi herkez böyle düşünüyor

İsyan etmedim ne o evde ne annemin yanında ağlamadım bile bunun için göz yaşımı kendim sildim Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim O evde tek sığınağım Allah'ımdı
Ne güzel ..İmanı kuvvetli olanın , imtihanıda ağır olur. Zahmet nispetinde rahmet alırsın canım inşallah..

gözümle görmedim ama odadan iç çamaşırlarını toplayınca kadın akşam farklı sabah farklı kıyafet olunca ve aynı gün ikiside banyo yapınca ister istemez galiba diyorum ve utanıyorum :KK43:
midem bulndı gece gece keşke küçükgizli bir kamera yerleştirseydiniz odaya suratlarına çarpardınız eğeröyle bir sapıklık varsa boşanın kurtulun böyle pislik insandan

Inaninki gozlerimeeee inanamiommmm :KK57: içinizi tamamen dokseniz altindan daha neler cikcak m kayinpederiniz vefat mi etmisti .

Daha aklıma gelmeyen o kadar çok şey varki şuan bile kalbim öyle katılaşmışki gözlerim yeni yeni doluyor ama yaşı akmıyor anlatsam içimi ben kaldirmışım acaba siz okuyunca ne hissedeceksiniz

Daha aklıma gelmeyen o kadar çok şey varki şuan bile kalbim öyle katılaşmışki gözlerim yeni yeni doluyor ama yaşı akmıyor anlatsam içimi ben kaldirmışım acaba siz okuyunca ne hissedeceksiniz

Vla su anda gdip lavboya kusmak istyrum cok mide bulandirici. Neyseki akrabalarin arkadan dimdik cok şükür. Hemennn hemennn bosanma davasi acc . Ve kurtul allahin belalarindan pislikler .

Ne hayallerle nişan kına veee düğün yaptık ailemle ne hayallerle telli duvaklı çıkardılar beni bu evden ama meğersem sınava girmek için süslemişler beni gülen gözle gittim katılaşmış kalple geri döndüm inşallah sınavımı geçerim ama iyi ama kötü :(

midem bulndı gece gece keşke küçükgizli bir kamera yerleştirseydiniz odaya suratlarına çarpardınız eğeröyle bir sapıklık varsa boşanın kurtulun böyle pislik insandan

Kapiyi dinlese bilene anlar . Bnce suphe düştüğünde icine ben kapılarını dinlerdim . Ertsi gun de polisi arardim o haldeykene bastirirsim bunlari

Kaynananın eşi vefat etmiş zaten ayrı eve çıksakta evimizden gitmezdi eminim ben kendi annem nasılsa öyle davrandım misafirlerine hep iyilikle saf temiz çocuk kalbimle yanaştım ama hak etmediler imtihanım dedim bu sabret dedim ama bukadarmış sabrım ben bunları anlatırken utanıyorum onlar utanırmı bilmem

Sanmıyorum, yapmadan önce düşüncesinden utanırlardı ve yapmazlardı sonuçta.
Annenizin etrafa yayması o bakımdan iyi olmuş "elalem ne der?" diye daha önce düşünseydi.

Yine bu arada yatarken farklı kıyafet, kalkarken farklı kıyafet, aynı günde banyo falan kanıt değildir zina için biliyorsunuz herhalde. Gözünüzle görmemeniz bir yana, sarılıp uyumalarından belki eminsiniz ama şahit sayısı eksik. Tabi bu kayınvalidenin ve eşin tamamen gereksiz insan oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Korkmayın, kapıya dayansalar bile geri gidecek değilsiniz.

Vla su anda gdip lavboya kusmak istyrum cok mide bulandirici. Neyseki akrabalarin arkadan dimdik cok şükür. Hemennn hemennn bosanma davasi acc . Ve kurtul allahin belalarindan pislikler .

Durmadımki dava açtık bugun adliyeye gittim korkumdan anneme diyorum beni bırakıp önden gitme korkuorum diye :(

Sanmıyorum, yapmadan önce düşüncesinden utanırlardı ve yapmazlardı sonuçta.
Annenizin etrafa yayması o bakımdan iyi olmuş "elalem ne der?" diye daha önce düşünseydi.

Yine bu arada yatarken farklı kıyafet, kalkarken farklı kıyafet, aynı günde banyo falan kanıt değildir zina için biliyorsunuz herhalde. Gözünüzle görmemeniz bir yana, sarılıp uyumalarından belki eminsiniz ama şahit sayısı eksik. Tabi bu kayınvalidenin ve eşin tamamen gereksiz insan oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Korkmayın, kapıya dayansalar bile geri gidecek değilsiniz.

Allah korusun ben zaten kesin eminim yapıyıorlar demiyorum gözlerimle görmedim Allah bilir orasını ama oğlu arkadan anasına bi sarılıyor anasına oğluna öğle bunu görünce tövbe diyip ortamdan ayrılıyorum Allah islah etsin onlarıda

Ben annemle uyudugum olduda sonucta ben bi kizim ama abimde annemin evladi hic bir gun yattiklarini gormedim yatsada yatar evladi sonucta o dogurmus onu ama bu sekilde yatilmazki canim açık saçık olmaz

Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım
kardesim zina olmaz, uzulme, tabi iki nikahin da olmasi en guzeli ama biri de olsa siz evlisinizdir artik, onemli olan duyurmak hem.. hassasiyetin guzel ama yipratma kendini..
o heriften ayrilman en iyisi bence, hiicc de uzulme, ben 1 sene bekledim, duzelecegine daha da kudurdular.. insanlar degismiyor malesef.. hani esinin maddi durumu iyi degildir, duzelir Allah in izniyle, veya hastalik vs vardir gecer, ama boyle kisilik bozukluklari gun gectikce kotu olur.. lutfen kendine bunu yaptirma, ailen de arkandaymis ne guzel, sukret.. ve asla donme..

Back
X