- 23 Ocak 2015
- 56
- 17
- 13
- 33
- Konu Sahibi esperanzam
Ya Özür dilerim ama bugün katılmıssinz buraya erkek olma ihtimalinizde buyuk . Suphelendim bak şimdi . Yeni dikkatimi cekti iyelik tarhniz .
Evet bugun üye oldum ama erkek değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Özür dilerim ama bugün katılmıssinz buraya erkek olma ihtimalinizde buyuk . Suphelendim bak şimdi . Yeni dikkatimi cekti iyelik tarhniz .
Aynen . Off migdem bulandi iyce[/QUOTE
dünyanın çivisi çıktı insanlar sapıttı sonumuz hayrolaallah korusun böyle insanlardan hepimizi
Evet bugun üye oldum ama erkek değilim
Siz lavabo için kalktıgınızda kapı aralıgından mı goruyorsunuz?
Gece kalktığımda sadece uyarı alıyorum ama sabah uyandığımda bazen oğlu anasına arkadan sarılıyor bacanı üstüne atıyor bazen anası sarılıyor bu inanları hafızamdan silmek hiç kolay olmucak hiç silemicem galiba![]()
Rahatsız olduklarindan dolayidir heralde m . Ya bisi daha sorcam size karsi su çocuk icin gelip iliski kurdgu esnalarda nasıldı?
Dogrumu anlamişim bu kadari olabilir mi![]()
Ya nasıl olucak afedersiniz son zamanlarda ..... becerir gibi yap hop uç annenin yanına ....gibi hissediyordum kendimi bazen geldiğinde istemiyordum çık odamdan diyordum ilk zamanlar annesinden gizli sarılır nasıl özlemişim derdi ama şimdi yok Anası versin ona çocuk tövbe tövbe yarabbim günaha sokuyorlar insanı
Annem kadına diyor utanmıyormusun ayıp günah Allah katında yeriniz yok sizin kadın daha diyormuş ki acıklayabilirim yüz yüze gelelim bi ya bi yürü git işine dedi annem birde kayınvalide bana diyo bak oğlumu sana vermedim iyi sabretmişim ya Alsın şimdi oğlunu mışıl mışıl uyusun benden uzan Allahada yakın olmasın şeytan yakışıyor onların yanına
Evet onlari okudum. Kvaliden siz ne sacmaliyrsun diyce yere aciklama yapayim dio acaba aciklama.nasi vi aciklama olacak cok merak ettim![]()