- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalanmş annesi annemi ölümle tehtit etmiş..bitio ilişkim bitmek üzere.. ?
nasıl yanı ? annesı annenı olumle mı tehdıt etmıs![]()
evet ablam söyleme demiştim gittim söledim ona küfür etti inanmadı annesine de söyledi..annemin başına bişi gelirse ?
ablacım bı anlatsana tam olarak ne demıs annene kımse kımseye bırsey yapamaz korkma bıtanem bı sakın ol
annemi annesi arıyacaktı bugün aramış konuşmuşlar sevgilim mesaj ayzdı annem anneni ikna etti diye.. sonra ablam aradı beni annem kanser olcak elleri titriyo kadın ağlıyo annesi annemi tehtit etmiş sakın sevgigline söyleme yoksa öldürürler bende ilk uçakla gelmeyi polise sölemiy düşünüyorum dedi.. aradm benimkini söyledim tabiki inanmadı.. yeter dedi iftira dedi annesine anlattıı. banada btsin dedi..snra pişman oldu..
ablacım bı anlatsana tam olarak ne demıs annene kımse kımseye bırsey yapamaz korkma bıtanem bı sakın ol
tam olarak ne konuşmuşlar bilmiyomusun canım??
şimdi annemi aradım öyle birşey yok diyo benim kafa allak bullak
tam olarak ne konuşmuşlar bilmiyomusun canım??
evet çok sinir bozucu bir durum ne hakla tehtit edebilir ki nerede yaşıyoruz ya dağ başında mısevgılısı zombııe nın annesını arayıp tehdıt etmısben ble sınırlendım burda ya
şimdi annemi aradım öyle birşey yok diyo benim kafa allak bullak
aynen ya bı dogru duzgun ogren bakalım...son dk haberlerı gıbı oldu burası
peki...................