• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok yanıyor..

janıııımm üzülme demek basit kaçıo böle seylerde ama en kıl olduğum konudur buda yani ... bende aileviyim suan evliyim kendi inancımdan olan biriyle ... ama bekarken benimde farklı mezhepte sevdiğim olmustu ailelem istemedi ... bi süre sonra sorunlar yasadık ayrıldık .... sonra eşimle tanıstık zaten tanıoduk ama birbirimizi anla işte daha yakınlaştık ... eşimi sevdim cok ısındım ... ve evlendik .. inan aynı inançta da olsak bizde cok sorun yasadık .. hala yasıoruz eşimin ailesi burnumuzdan getirio ... yani olacaksa sorun aynı görüşte oluncada oluo .. ben sana sunu söliyebilirm erkek arkadasndn eminsen , evlilik cok farklı inan sevgisine ,bağlılığına ,maddi durumuna ,aile yasantısına caktırmadan göz at kendince tart ... sonra düşün tasın kararını ver ... ama böle seylerden dolayı sevginden vazgeçme anlaşıosan sorun yok ... ALLAH büyüktür ona sığın ...

alevi hanefi bunu anlamıyorum asıl olan aşk ama tabi bazı ailelerin takıntıları olabiliyor.Ama şöylede birşey var sadece sevdiğin adamla evlenmiceksin aileside çok önemli eğer ailen olmaz diyorsa vardır bir hayır şuanki üzüntüyle mantıklı düşünmen zor ama gerçekten pişman olucagın şey yapma derim

evet ablam söyleme demiştim gittim söledim ona küfür etti inanmadı annesine de söyledi..annemin başına bişi gelirse ?

ablacım bı anlatsana tam olarak ne demıs annene kımse kımseye bırsey yapamaz korkma bıtanem bı sakın ol

ablacım bı anlatsana tam olarak ne demıs annene kımse kımseye bırsey yapamaz korkma bıtanem bı sakın ol

annemi annesi arıyacaktı bugün aramış konuşmuşlar sevgilim mesaj ayzdı annem anneni ikna etti diye.. sonra ablam aradı beni annem kanser olcak elleri titriyo kadın ağlıyo annesi annemi tehtit etmiş sakın sevgigline söyleme yoksa öldürürler bende ilk uçakla gelmeyi polise sölemiy düşünüyorum dedi.. aradm benimkini söyledim tabiki inanmadı.. yeter dedi iftira dedi annesine anlattıı. banada btsin dedi..snra pişman oldu..

annemi annesi arıyacaktı bugün aramış konuşmuşlar sevgilim mesaj ayzdı annem anneni ikna etti diye.. sonra ablam aradı beni annem kanser olcak elleri titriyo kadın ağlıyo annesi annemi tehtit etmiş sakın sevgigline söyleme yoksa öldürürler bende ilk uçakla gelmeyi polise sölemiy düşünüyorum dedi.. aradm benimkini söyledim tabiki inanmadı.. yeter dedi iftira dedi annesine anlattıı. banada btsin dedi..snra pişman oldu..

ne bıcım ınsan bunlar ya...sevgılınde farkında sanırım annesının terbıyesızlıgnın :50:
bu sozlerın altında kalma bnce o kımkı annenı olumle tehdıt edıyor

şimdi annemi aradım öyle birşey yok diyo benim kafa allak bullak

sana bunu ablanmı soylemıstı bırı senı kandırdı anlasılan ama dogruysa cok kotu bı sey yapmıs cıcı kayınvalıden

sevgılısı zombııe nın annesını arayıp tehdıt etmıs :20:ben ble sınırlendım burda ya
evet çok sinir bozucu bir durum ne hakla tehtit edebilir ki nerede yaşıyoruz ya dağ başında mı:19:
şimdi annemi aradım öyle birşey yok diyo benim kafa allak bullak

canım şu olayı tam olarak öğrenip bize öyle anlatsan çok karıştı :44:

aynen ya bı dogru duzgun ogren bakalım...son dk haberlerı gıbı oldu burası

Back
X