ayrı sehirlerdeyiz o gelmedi bende gitmedim onun gelmesi gerekiyor sanırım o beni hiç sevmemişcanım sen kaç yaşındasın? bende buna bener birşey yaşamaışım ama görüşmeden aşık nasıl olunuabilir ki?neden görüşmediniz hiç?
öncelikle suçlu değilsin,yaşaman gerekiyormuş yaşadın bir musibet bin nasihatten iyidir bundan sonra daha dkkati davranırsın..kırgınlığının olmasıda çok doğal..bu kadar kolay seni sildiyse sende onun hakettiği değerin daha fazlasını ona vermeyeceksin..yazık gözyaşlarına, haketmiyor..hemen silkelenip kendine gel önce kendi değerini bil,sen çok değerlisin unutma..bırak sen onun için değil,o seni kaybettiği için ağlasın..hiçbir ah yerde kalmaz..sorunun cevabına gelirsek demekki değerli,karakterli bir insan değilmiş,üzülme sevin yüzyüze görüşmeden bitti kurtuldun,belkide fotoğrafdaki kişi bile değildir..
senin tek hatan kendini çok kaptırmak olmuş canım...
çabuk unutursun merak etme..
sil onu profilinden böylece görmemiş olursun...
ayrı sehirlerdeyiz o gelmedi bende gitmedim onun gelmesi gerekiyor sanırım o beni hiç sevmemiş
unutusun canım ya bende öle diyordum düne kadar hayatta unutamam ,çok seviyorum falan başka biri çıktı şimdi ona aşık oldum yani unutluyor ben bile unuttusam herkes unutur .
evet unutucam bende biliyorum ama şuan kendimi değersiz hissediyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?