canım çok yanıyor...........

cice_k

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
246
78
318
ben suçluyum biliyorum ama. netten bi erkekle tanıştım önce arkadaştık güzel bi arkadaşlıgımız vardı sağ olsun beni hiç kırmadı.1 yıldan sonra aşık olduk birbirimize tabi sadece fotolarımızı gördük. gerçekte hiç karşılaşmadık. beni sevdiğini söyledi bende inandım. ama sonunun olmayacagı belliydi zaten yalan söylemedi o konuda bende birşey demedim.beni çok sevdiğini söylüyordu daha neler söylüyordu hepsi yalan mı şimdi ayrıldık sanki bi ilişki varya ama sözde benim üzülmemem için ama iki gün sonra başka kızla çıktı. ben çok kötüyüm aşkına ona inandım ama o benimle dalga geçmiş nasıl yapar anlamıyorum ya herşey bu kadar basit mi. erkekler hayatlarına ne kadar kolay geri dönüyor.biliyorum bu da dert mi diyorsunuz ama birisi bana nedenini açıklasın neden

öncelikle suçlu değilsin,yaşaman gerekiyormuş yaşadın bir musibet bin nasihatten iyidir bundan sonra daha dkkati davranırsın..kırgınlığının olmasıda çok doğal..bu kadar kolay seni sildiyse sende onun hakettiği değerin daha fazlasını ona vermeyeceksin..yazık gözyaşlarına, haketmiyor..hemen silkelenip kendine gel önce kendi değerini bil,sen çok değerlisin unutma..bırak sen onun için değil,o seni kaybettiği için ağlasın..hiçbir ah yerde kalmaz..sorunun cevabına gelirsek demekki değerli,karakterli bir insan değilmiş,üzülme sevin yüzyüze görüşmeden bitti kurtuldun,belkide fotoğrafdaki kişi bile değildir..

Tatlım insan görmediği birine nasıl aşık olabilir? Merak etme senin şuanda hissettiklerinde geçici şeyler. Boşluktaydın ve o boşluğu o doldurdu inan sadece bundan ibaret yaşadıkların. Şuan ne yaşadığını tahmin edebiliyorum ama geçecek.

senin tek hatan kendini çok kaptırmak olmuş canım...
çabuk unutursun merak etme..
sil onu profilinden böylece görmemiş olursun...

Canm keske netten tanıstıgın birine güvenmeseydin o zmnda böyle bir sorun yasamazdın sonucta sadece fotografını gördügün yüzyüze konusmadıgın birine güvenmek hatta asık olmak sevmek hata. Ama üzülme bir daha inanmazsın netten tanıstıgın birine ve emin ol dogru düzgün tanıstıgın bir erkek icin aynı seyi düsünmezsin. Unutmaya calıs umursama onu daha kimler cıkar karsına kim bilir :103:​

canım sen kaç yaşındasın? bende buna bener birşey yaşamaışım ama görüşmeden aşık nasıl olunuabilir ki?neden görüşmediniz hiç?

Hiç görüşmeden de ayrıldınız mı ben bunu anlayamadım insan gördüğü insana bile çok zor güveniyor artık boşver zararın neresinden dönersen kardır canım

hepinize teşekkür ederim doğru netten tanıdıgım biri bu kadar güvenmek hatta sevmek bilmiyorum. şuan canım acıyor yaşımda 23 küçük değilim ama inanmıştım en büyük hatam başkası olsa bende sizin gibi yazardım.bana elimde değil üzülüyorum

Geçeeer geçeeer canım takma kafana.
Erkeğin bu görmediğin kısmı..
Görsen de çoğu aynı.Onlara göre dert değil bigün onunla yarın bununla.
Zamanla iyi olacaksın emin ol

Canım sen aşık olmamışsın sadece güzel sözler iltifatlar ve ilgilenmesiyle ruhunun okşanmasından hoşlanmışsın bence
Şu an onun dışında bu boşluğu dolduracak birisinin olmamasından dolayı her nete girdiğinde gözün onu arıyo kendini yalnız hissediyosun

bu aşk sevgi değil zaten içindeki o boşluğu doldurma isteğindi...hiç görmediğin bir insana güvenilmemesi gerekir,ama artık bundan sonra daha dikkatli olursun..

zamanla unutursun..insanoğlu neleri unutmuyor ki..

Canım bence sen aşık olmamışsın.
Güzel sözler ve iltifatlarla ruhunun okşanmasından hoşlanmışsın
İnanıp güvendiğinden dolayıda tüm vaktini ona ayırdığın için
Şu an çevrende o boşluğu dolduracak kimse yok
nete girdiğinde gözün onu arıyor ve kendini yalnız hissediyosun

canım sen kaç yaşındasın? bende buna bener birşey yaşamaışım ama görüşmeden aşık nasıl olunuabilir ki?neden görüşmediniz hiç?
ayrı sehirlerdeyiz o gelmedi bende gitmedim onun gelmesi gerekiyor sanırım o beni hiç sevmemiş

baslında bunları düşünmek benim canını daha çok yakıyor belki o o bile değil şerefsiz diyorum aslında ben kendime kızıyorum nneden inandım ki ben buna hepsi aynı bu erkeklerin

canım ayrıldık diyosunda zaten hiç biraraya gelmemişsiniz. yani bir ilişki yok aslında ortada. boşver salla gitsin bidahada netten insanlara guvebme

senin tek hatan kendini çok kaptırmak olmuş canım...
çabuk unutursun merak etme..
sil onu profilinden böylece görmemiş olursun...

biz zaten benim üzülmemem için ayrıldık sözde canım ama olay onun yeni birisini bulmasıymış bence beni sildi engelledi ben istedim ondan bunu bende takıltı var yine başkasından girip buluyorum onun profilini

ayrı sehirlerdeyiz o gelmedi bende gitmedim onun gelmesi gerekiyor sanırım o beni hiç sevmemiş

unutusun canım ya bende öle diyordum düne kadar hayatta unutamam ,çok seviyorum falan başka biri çıktı şimdi ona aşık oldum yani unutluyor ben bile unuttusam herkes unutur .

unutusun canım ya bende öle diyordum düne kadar hayatta unutamam ,çok seviyorum falan başka biri çıktı şimdi ona aşık oldum yani unutluyor ben bile unuttusam herkes unutur .

evet unutucam bende biliyorum ama şuan kendimi değersiz hissediyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…