• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Çooookkk Sıkkın

ne tuhaf benımde annemde var bır terslık demekkı kayınvaldem benım cocuguma bakıyor bu aralar babası rahatsız ve oraya gıdıp gelmesı gerekıyor bunu annme soyledıgım zaman hımm dıyor ama demıyorkı bende geleyım bır gun bakayım ya da bana getır bırkac gun ben bakayım kadıncagız rahat etsın mısal cuma gunu gelen yardımcı abla bu cuma benı ektı benımde ev dandını dıye annemı aradım gelıp DOrugun yanında durda temızlık yapayım bende dedım kayınvaldemde cumaları ben evdeyım dıye kendıne zaman ayırıyor cunku haklı olarak oyuzden bırde cuma bakta bende temızlık yapayım demek ıstemıyorum ama annemın verıdıg cevap bende temızlık yapıyorum gelebılırmıyım bılmıyorum oldu ogluma karsı sevgısınden suphem yok bılıyorumkı cok sevıyor ama ıs bakmaya gelınce hep kacıyor bırkac saatlıgıne dahı bıraksam cabuk gel dıye bın tembıh edıyor cok alınıyorum kendı annemın boyle davranmasına :43:

sizdede tam tersi olmuş inşallah düzelir arkadaşım

kesinlikle kimse torunları arasında ayrım yapmaz hepsini sever ama aralarından bazıları vardırki öne çıkar mesela benim kvdem görümcemin büyük oğlunu biraz daha sever ama biz kıskanmayız hatta anne ikinci kocan süt istiyor der güleriz...benim anneannemlerde benide severdi ama ablama biraz daha düşkünlerdi bu her zaman olan şeylerdir üzülmeyin..kardeşiniz varmı bilmiyorum ama bir kardeşiniz olmuş olsa ve onunda çocuğu olsa anneniz sizin kızınıza biraz daha düşkün olur çünkü kendi ellerinde büyüdüğü için.istisnalar hariç genelde anneanneler-babaanneler-dedeler her torununu sever ama aralarından bir tanesi biraz daha ön plana çıkar..buna alınmayın gücenmeyin sizi çocuğunuzu sevmeseydi etrafınızda pervane olmazdı her gittiğinizde..Allah iç huzurnuzun bozulmasına izin vermesin...eşiniz ve çocuğunuzla mutlu huzurlu ,bereketli güzell günler sizlerle olsun

haklısın canım. öğlen kızımı emzirmek için eve gittim babamda gelmiş sağolsun torununu görmeye. biz ilçede otuyoruz annemlerde bi kasabada oturuyorlar annem o yüzden hafta içi bizde kalıyor pazartesi sabahtan geliyor cuma günü evine gidiyor sağolsun babamda tabi kendi evlerinde kalıyor. neyse arkadaşlar konuştuk dedimki anneme anne böyle olmuyor sen böyle diyosun eşim böyle eşimle aram bozuluyor kavga edip tartışmalar çıkılmaz bi hal alıp boşansak dahamı iyi dedim o da sağolsun anladı.ve kayınvalidem gelmezse kendisi bilir dedik ve çağırdığı zaman haftada bir gideriz dedik eşimlede telefonda konuştum tabi yüz yze daha uzun uzun konuşcam ama oda kabul etti kimse üzülmücek inşallah bundan sonra

annene de yazık ama canım ya. kadın haftanın 5 günü kendi evinden uzakta. kızının evi dahi olsa kendi yuvası gibi olmaz. e babacığın yalnız orada.

kayınvaliden hala depresyonda ya da başka türlü bir bunalımda olabilir. zaten bu durumunda eminim sen de çouğuna sadece kayınvalidenin bakmasını istemezdin. aklın kalırdı.

ama eğer ki buhrandan böyle ise. gelip annene yardım etmesi torunu ile oynaması onu iyi edecektir. meşgale olacaktır. o da evinde yalnız sıkılıyor.

sen kayınvalidene açıkça "anne evde bir başına sıkılacağına ben işteyken bize gidip hem anneme yardımcı olsan, hem torununla vakit geçirsen, ben çocuğumun size düşkün olmasını çok istiyorum hem size de güzel bir meşgale olur, ama beni yanlış anlamayın derdim çocuğu baktırmak değil, annem bakıyor sonuçta" gibi konuşsan net cevap verir belki.

haklısın canım. öğlen kızımı emzirmek için eve gittim babamda gelmiş sağolsun torununu görmeye. biz ilçede otuyoruz annemlerde bi kasabada oturuyorlar annem o yüzden hafta içi bizde kalıyor pazartesi sabahtan geliyor cuma günü evine gidiyor sağolsun babamda tabi kendi evlerinde kalıyor. neyse arkadaşlar konuştuk dedimki anneme anne böyle olmuyor sen böyle diyosun eşim böyle eşimle aram bozuluyor kavga edip tartışmalar çıkılmaz bi hal alıp boşansak dahamı iyi dedim o da sağolsun anladı.ve kayınvalidem gelmezse kendisi bilir dedik ve çağırdığı zaman haftada bir gideriz dedik eşimlede telefonda konuştum tabi yüz yze daha uzun uzun konuşcam ama oda kabul etti kimse üzülmücek inşallah bundan sonra

ne guzel cozulmus olmasına sevındım once yuvanızı mutlulugunuz dusunun gerısı boss

annene de yazık ama canım ya. kadın haftanın 5 günü kendi evinden uzakta. kızının evi dahi olsa kendi yuvası gibi olmaz. e babacığın yalnız orada.

kayınvaliden hala depresyonda ya da başka türlü bir bunalımda olabilir. zaten bu durumunda eminim sen de çouğuna sadece kayınvalidenin bakmasını istemezdin. aklın kalırdı.

ama eğer ki buhrandan böyle ise. gelip annene yardım etmesi torunu ile oynaması onu iyi edecektir. meşgale olacaktır. o da evinde yalnız sıkılıyor.

sen kayınvalidene açıkça "anne evde bir başına sıkılacağına ben işteyken bize gidip hem anneme yardımcı olsan, hem torununla vakit geçirsen, ben çocuğumun size düşkün olmasını çok istiyorum hem size de güzel bir meşgale olur, ama beni yanlış anlamayın derdim çocuğu baktırmak değil, annem bakıyor sonuçta" gibi konuşsan net cevap verir belki.

canım benim evet annem evini ocağını bıraktı kızıma bakıyor allah razı olsun canım annem benim severekte bakıyor zaten. işte annemde senin dediğin gibi gelsin torunuyla vakit geçirsin istiyo, o kadar tatlılarki tam sevilcek zamanı insan koşa koşa gelir ama gelmiyo malesef. eşim bir kere konuştu ama değişen bişey olmadı malasef

ya kusura bakma arkadasım ama sızın ve annenızın baska derdı yok galıba kendınıze dert bedınıyorsunuz ya ınsan mutlu olur bee ben burdakı kadınları anlamıyorum dogrusu kaynana gelse gelır dıye sıkayet gelmezse gelmez dıye cok tuhaf ben olsam gobek atarım ne guzel esınızle sorun yok cocugunuza annenız bakıyor daha ne ye ıc gez eylenın beee kaynananın gelmedıgı daha ıyı degılmı annenızde eger torununa bakmak zorununa gıdıyorsa bakmasın bı bakıcı tutun olsun bıtsın bence cok komık bır dert buuu uzgunum sag duyulu olamıcam

ya kusura bakma arkadasım ama sızın ve annenızın baska derdı yok galıba kendınıze dert bedınıyorsunuz ya ınsan mutlu olur bee ben burdakı kadınları anlamıyorum dogrusu kaynana gelse gelır dıye sıkayet gelmezse gelmez dıye cok tuhaf ben olsam gobek atarım ne guzel esınızle sorun yok cocugunuza annenız bakıyor daha ne ye ıc gez eylenın beee kaynananın gelmedıgı daha ıyı degılmı annenızde eger torununa bakmak zorununa gıdıyorsa bakmasın bı bakıcı tutun olsun bıtsın bence cok komık bır dert buuu uzgunum sag duyulu olamıcam

evet arkadaşım ya annemle kafa kafaya verip ne gibi sorunlar çıkarabiliriz diye düşünüp duruyoruz. anneme bakmaz zor gelmiyor severek bakıyor diye yazdım kaç kere. bakıcıya çocuğu emanet etmek kolaymı sanıyosun.

seninkiler çok iyiyimiş arkadaşım.boşver git

benim kayınvalidem ve görümcem.benim çocuğum hareketli evlerini dağıtır diye evlerine çağırmazlar.ki evlerinde sadece karı kocalar.bana gelirler devamlı çocuk sevmek için.ve bende çalışıyorum. bide akşam yemeklerine çağırmamı beklerler

seninkiler çok iyiyimiş arkadaşım.boşver git

benim kayınvalidem ve görümcem.benim çocuğum hareketli evlerini dağıtır diye evlerine çağırmazlar.ki evlerinde sadece karı kocalar.bana gelirler devamlı çocuk sevmek için.ve bende çalışıyorum. bide akşam yemeklerine çağırmamı beklerler

ne tuhaf insanlar var ya. gerçekten çok ilginç

Kusura bakmayın ama kızıyla sizi tabii ki aynı kefeye koyamaz.
Ne olursa olsun kızına daha yakın olup sürekli onun evine gitmesi çok normal.
Sizden de çekiniyordur elbette. Çalışıyorsunuz sürekli gelmek istememesi çok normal.
Sizinle irtibatta kalmak için de sizi evine yemeğe çağırıyormuş.
Ne güzel işte.
Size karışmayan ilgili bir kayınvalide.
Annem sürekli bize gelsin demeyen bir koca...
Elinizdekilerin kıymetini bilin derim.

Kusura bakmayın ama kızıyla sizi tabii ki aynı kefeye koyamaz.
Ne olursa olsun kızına daha yakın olup sürekli onun evine gitmesi çok normal.
Sizden de çekiniyordur elbette. Çalışıyorsunuz sürekli gelmek istememesi çok normal.
Sizinle irtibatta kalmak için de sizi evine yemeğe çağırıyormuş.
Ne güzel işte.
Size karışmayan ilgili bir kayınvalide.
Annem sürekli bize gelsin demeyen bir koca...
Elinizdekilerin kıymetini bilin derim.

ben zaten onun kızıyla aynı kefede olmak istemiyorum.arada bi torun olduğunu okumuşsunuzdur sanırım. ben kızımla ilgilenmesini istiyorum. hiç gelmiyor canım benim annem ne kadar emek veriyor torununa neden o gelipte kızımdan ilgisini esirgiyor. olay bu canım benim

bu kaynanalar ne yapsalar yaranamıyor zaten:37: gelip gitmiş olsa bu seferde evimden çıkmıyor diye konu açılırdı..kimse kimseyi zorla evine davet etmek zorunda değil ki..isterse torun olsun...ben de görümceyim ve gelinimiz var,ama gitmiyoruz her daim..bu sevmediğimiz anlamına gelmiyor..arkadaşımın dediğin gibi kıymetini bilin elinizdekilerin...

ayol ne var bu da dert mi. bak herkes kaynanadan nasıl uzak durabilirim diye taklalar atıyor. senin ki kendiliğinden uzak.
içinizde dibinizde olsa daha mı iyiydi.
evinize gelmiyor ama iki günde bir yemeye çağırıyor diyorsun daha ne yapsın kolaymı yemek yapmak o kadar insana. sen yorulmayasın annen yemek yapmasın bari yemek şini hafifleteyim diye düşünüyor olabilir. gelmemesine takma hala ilaç alıyorsa ki alıyordur iğne dışında da belki. uyuması ondandır. gelemez. çocuk sesi kaldıramaz falan. pek kötü niyet yok gibi. torun ayırımından eminmisin. belki bakmadığı için suçluluk duyuyor yada mahçup hissediyor da ondan mı fazla yakınlık kuramıyor acaba.
anlattıkların kahrolsun kaynana dedirtecek kadar büyük bir sorun gibi gelmedi bana.
başka delil ve detaylar varsa sonradan ortaya çıkaracağın yorumlar değişebilir tabi

bence çok gereksiz şeylere takılıyorsunuz...
gelmiyormuş ama sizi davet ediyormuş daha ne...
tabiki sizi kızı gibi önemseyemez ama anlaşılan o ki özensiz de dğil...
canınızı sıkmak için kasti çabaları da yok...
size bir yükü de...
e daha ne??

ayol ne var bu da dert mi. bak herkes kaynanadan nasıl uzak durabilirim diye taklalar atıyor. senin ki kendiliğinden uzak.
içinizde dibinizde olsa daha mı iyiydi.
evinize gelmiyor ama iki günde bir yemeye çağırıyor diyorsun daha ne yapsın kolaymı yemek yapmak o kadar insana. sen yorulmayasın annen yemek yapmasın bari yemek şini hafifleteyim diye düşünüyor olabilir. gelmemesine takma hala ilaç alıyorsa ki alıyordur iğne dışında da belki. uyuması ondandır. gelemez. çocuk sesi kaldıramaz falan. pek kötü niyet yok gibi. torun ayırımından eminmisin. belki bakmadığı için suçluluk duyuyor yada mahçup hissediyor da ondan mı fazla yakınlık kuramıyor acaba.
anlattıkların kahrolsun kaynana dedirtecek kadar büyük bir sorun gibi gelmedi bana.
başka delil ve detaylar varsa sonradan ortaya çıkaracağın yorumlar değişebilir tabi

evet canım torun ayrımından eminim. hap kullanmıyor canım. sadece aylık iğneleri var o kadar. bakamadığı için suçluluk duysa gelip giderek ilgisini gösterebilir. yemek yapmasın canım yemek evimde sorun olmuyor zaten ya annem fırsat bulunca yapıyor yada ben akşamdan yapıyorum. yemek yapması yerine çocuğuma göstermesi gereken ilgiyi tercih ederim.

Back
X