canım dostumun sevgilisi ile olan sorunu

hemde çok seviyordu. evet en mantıklısı psikologla görüşmesini sağlamak sanırım

ağlamaz olurmu hiç çok kötü durumda.

amin canım inşallah. Allahtan kurtuldu. Ve evet o çocukta muhafazakar malesef.

1.5 yıldır anlamamıs sonramı anlamış oda ilginç valla böyle birşeyin sorulması bile saçma eşcinsel tercih etmeyeceksem ayrılırım tabıkı

yanlız benım kafamı karıstıran bır durum var:44: neden 1bucuk sene sonra butur ısteklerde bulundu o cocuk?acaba ayrılmak ıcın behanemı yarattı kendınce?

Son düzenleme:
yanlız benım kafamı karıstıran bır durum var:44: neden 1bucuk sene sonra butur ısteklerde bulundu o cocuk?acaba ayrılmak ıcın behanemı yarattı kendınce?

olabilirde hiç bilmiyorum ki. çocuğu bende görmüştüm düzgün birine benziyordu. namazında niyazında bir çocuk ama neden böyle bişey yapsınki?

çok garip bu gune kadar hıc farketmemiş mi kız arkadasın sevgılısınde kı farkı?
yapılabilecek pek bır sey yok hayatına dewam edecek arkadasın ve yenı bır sayfa acacak,zaten aşk acısı cekmıyordur herhalde dırekt sogumustur?

şu kadınlar kulubu ufkumu genişletti bu kadarını tahmin edemezdim vay arkadaş ne ilişkiler var..hayır farklı fantazileri ve farklı cinsel kimlikleri olabilir insanların ama madem öyle ne diye bir kadınla evlenme planı yapıp ilişki yaşıyorsun..hey yarabbim daha neler duyacağız diyeceğim ama ne zaman bunu desem bir başka konuda bir kez daha şaşırıyorum bunda olduğu gibi..
senin arkadaşın için yapabileceğin pek birşey yok aslında,sadece bir psikologdan profesyonel yardım almasını önerebilirsin..

Iyy ne insanlar var. Allah korusun..
Arkadaşınızın kafasını dağıtacak etkinlikler yapın.
Gezin amaçsızca, eğlenin, dans edin.. Ve bol bol dua edin.
İğrenç bişey gerçekten, Allah yardımcısı olsun..

Arkadaşınız öyle birinden kurtulduğu için şükretmeli. Allahtan evlenmeden kendini belli etmiş tercihlerini ve yapısını. Bunu düşünerek içini rahatlatabilir. Kafasını dağıtacak bişeylerle uğraşmalı.

Bu çocuk ve arkadaşınız kaç yaşında.
Dilerim o adam başkalarının hayatını karartmaz.
İnşallah arkadaşınız bunu kolay atlatır ve gerkeklere yeniden güvenmesini sağlayacak düzgün biri tüm yaşadıklarını unutturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…