- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
DegilimHamile misin?
Kan değerleriniz ne durumda?Degilim
Dahiliyeden randevu aldim, baktiricam. Normalde de anksiyete ve panik atagim var zaten ama bu baska bir sey. Hicbir sey yapmadan oylece yaticam nerdeyse ama kendimi zorluyorum.Kan değerleriniz ne durumda?
Aynen ayni seyler.. dahiliyeye gidip degerlerime baktiricam. Bi de hic gecmeyecekmis gibi bir ruh halindeyim. Cok kotu hissediyorum.Ben de aynı öyleyim, özellikle bir haftadır iyice yoğunlaştı. Sadece uyumak istiyorum, saatlerce uyuyorum ama uykumu alamayıp çok yorgun uyanıyorum. Sıfır enerji. Omuzlarımda, kollarımda bi ağırlık var sanki. Su içmek bile istemiyorum, sabah duş almak, akşamları dişlerimi fırçalamak falan eziyet gibi geliyor.
Boyle nasil iyi oluyorsunuz peki? Iyi misiniz yoksa sikayetci misiniz bu durumdan?Yaklaşık 10 senedir hiçbirşey yapmak istemiyorum acikcasi, öylece yatmak istiyorum :)
dönemsel birşeyse bisürü sebebi olabilir... Okuduğumuz haberler izlediğimiz şeyler bile yeterli aslında depresyona girmeye.
Her daim zevk aldığınız şeyler yapmaya çalışın, güzel bir müzik açıp dinleyin.
Doktora gitmeyi bile canım istemiyor. Sıfır enerji. D vitamini eksikliği olabilir belki diye düşünüyorum ama evdeyken yutmak bile aklıma gelmiyor. Geceleri bazen uyanıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki, sabah da yoğun bi mutsuzlukla uyanıyorum. Doktordan bi çözüm önerisi alırsan yaz olur mu?Aynen ayni seyler.. dahiliyeye gidip degerlerime baktiricam. Bi de hic gecmeyecekmis gibi bir ruh halindeyim. Cok kotu hissediyorum.
Boyle nasil iyi oluyorsunuz peki? Iyi misiniz yoksa sikayetci misiniz bu durumdan?
Tamma canim. UmarimDoktora gitmeyi bile canım istemiyor. Sıfır enerji. D vitamini eksikliği olabilir belki diye düşünüyorum ama evdeyken yutmak bile aklıma gelmiyor. Geceleri bazen uyanıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki, sabah da yoğun bi mutsuzlukla uyanıyorum. Doktordan bi çözüm önerisi alırsan yaz olur mu?
Onu da denedim. Muzik actim tam oynamalik. Oynarken gozum kapaniyodu, pöff dedim ve kapadimDışarı çıkıp çimenlere oturmak için zorluyorum kendimi. İş, ev stresinden bir anlığına sıyrılmak kafa dinlemek iyi geliyor. Ufak çaplı bir depresiflik gördüm yazdıklarınızda. Açınız müziği ve dans ediniz bayan
Olmaz ama öyle. Birinin sizi silkelemesi gerek. Amerikan başkanı dahil herkesi göreve çağırıyorum! Bu bayanı uyandırın, bu bacımıza enerji yüklemesi yapın eyy amarigaOnu da denedim. Muzik actim tam oynamalik. Oynarken gozum kapaniyodu, pöff dedim ve kapadim
Herkes bir olsa su an faydasizOlmaz ama öyle. Birinin sizi silkelemesi gerek. Amerikan başkanı dahil herkesi göreve çağırıyorum! Bu bayanı uyandırın, bu bacımıza enerji yüklemesi yapın eyy amariga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?