O hayat benimdi; babamin zenginliginin sefasini gelinler suruyor demek de saglikli bir ruh hali degil.
Esinin durumunu bilmeden mi evlendi? Evde iken imkanlar iyiydiyse, iyi bir egitim almadi mi? Kendisi calismiyor mu?
Kesin asik oldu dimi.
Benim içimi dağlıyan da o aşık filan olmadı görücü usulu çok karışık orasıda
iyide gorucu uslunde zengin ailr fakire kiz vermezkiBenim içimi dağlıyan da o aşık filan olmadı görücü usulu çok karışık orasıda
Durumları sonradan mı kötü oldu
Çalışmıyorsa iş bulun çalışsın
Çalışıyorsa da makul bir şekilde hayatın düzeltsin
Kocasini senin esinle karsilastirmasi da sikintili. Ben senin yerinde olsam rahatsiz olurdum, ki adamin kulagina gitse ne kadar kucuk dusmus hisseder. Madem bunu diyecek kadar sevgi bitmis, dönsün babasinin evine bence.Bende ondsn korkuyorum hiç iyi değil tavrı of allahm sen yardım et.
Kendisi çalışmıyor.
Eşi de ayrı sorun vaatlerinin hiç birini tutmadı çok değerli arsam var evlenince onu satıcaz ev alıcaz herşey istediğin gibi olucak dedi.Ama arsa da çok sıkıntılı
Seviyor mu sevmiyor mu ? Eşiyle hayatı sıkıntılı mı ?
Bir kadın sevmediği biriyle yaptığı evlilik yüzünden hayat standartları düştüyse ve bu düşüklüğü umursatmayacak güzel anıları yoksa bence bu şekle girmesi normal .
iyide gorucu uslunde zengin ailr fakire kiz vermezki
turk filmi repligi gibi oldu ama gercekler aci hayat boyle
çocugu varmi
+1O hayat benimdi; babamin zenginliginin sefasini gelinler suruyor demek de saglikli bir ruh hali degil.
Esinin durumunu bilmeden mi evlendi? Evde iken imkanlar iyiydiyse, iyi bir egitim almadi mi? Kendisi calismiyor mu?
Ailesi olarak destek olun
Birde babadan kalan mal varlığına gelinlerden çok onun hakkı bu kadar zengin olunca insanın ailesi bu kadar sefil olmaz birinci derece aile üyeleri
Ya hikayeniz çelişkili ya da hayırsızsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?