Canım Kardeşim içimi dağlıyor.Ne yapsam:(

İçimi dağladın be arkadaşım.
Annem hep öyleydi varlık içinde yokluk çeltik duygusal menevi daha çok biz nasıl olsa kızız gidicez gözüyle baktı .
Varı yoğu oğulları annemin yaptıkları ile ilgili konu açsam yok artık dersiniz inanmazsınız

Ama arabalar falan filan dediniz şimdi de varlık içinde yokluk diyorsunuz anlamadım. ?!

Ahhh işte ahhh aynen öylee kızların hiç bi hakkı yok

Tamam kizlarin babanin mirasinda hakki belki yok da baban hayattayken o mirasa girmez ki. Kizina yardim edecek hepsi bu. Bence ailece bencilsiniz kusura bakmayin. Guneydoguda bildigim bircok sehirde de kizlarinin bu durumda olmasini istemez aileler.
Konunun fake oldugunu dusunmeye basladim

Savunamıyorum bile kendimi yazıkşar olsun bana bize offf canım kardeşim ya .
Ahhh anne ahhh biraz kol kanat gerseydin ne olurdu ne ne ne

Ya babam elşnden geleni yapıyor ama gidipte bir daire almaz .
Abilerimde müsade etmez zihniyet geri itiraf etmek istemiyorum ama belki gerçkten bencillikk

Ee madem mutfak dolabı bile yok evinde babanlar bi ev ayarlasın durumları da iyimiş madem..

Savunamıyorum bile kendimi yazıkşar olsun bana bize offf canım kardeşim ya .
Ahhh anne ahhh biraz kol kanat gerseydin ne olurdu ne ne ne
Profilinizde avukat yazıyor ama değilsiniz sanırım?Ailesi kol kanat germeden de kendini savunabilen bi dünya insan var pasif olmayın kardeşiniz de olmasın.Ailenize de yazıklar olsun

Çok degisikmiş.Aşiret falan durumları mi var?Hem zenginlik hem boyle zorla evlendirme falan doğu taraflarında olur anca.

Ben doguluyum esim guneydogulu. Boyle birsey gormedim de duymadim da. Bencillik bunlarin ailesinde olan birsey. Bir arkadasim var asiretler. Ailesi sevdigi cocukla evlenmesine izin vermiyor yillardir ama kendi istedikleri biriyle de evlendiremiyorlar ve kiza maddi zararlari yok gayet herseylerine yardimcilar.

Kardeş baş tacıdır. Biraz yardımcı olun maddi olarak. İçine kapanması zamanında ciddiye alınmadığını düşündüğünden olsa gerek. Konuşun paylaşın,onun telinden anlatın .gerçekçi olmasını sağlayın kelimeleri seçmeme zorunda olmadığınızı kardeş olduğunuzu hatırlatın. Madem babanızın imkanları iyi o alsın bir göz ev. Sizler de eşyasını alın Belli ki eşi sağlayamıyor o imkanı. Boşanırsa daha kötü olacak. Yuvasını kurtarmasına yardım edin. Kimbilir sessiz çığlık belki onunki.

Profilinizde avukat yazıyor ama değilsiniz sanırım?Ailesi kol kanat germeden de kendini savunabilen bi dünya insan var pasif olmayın kardeşiniz de olmasın.Ailenize de yazıklar olsun

Ya hala düzelmemiş mi ben yanlış eklemişim gecenlerde de düzelttim mesleğimi .Ama düzelmemiş anlaşılan.
Ya bu kadar üzülmemin bi sebebide kardeşimin pasifliği ben yine hır gür çıkararak da olsa istediğimi yaptırabiliyoru. Ama canım kardeşim oldum olalı sakin dir

Aşiret denmez ama evet doğu ne yazıkki doğu
Madem zihniyeti degismiyor degismez ailenizin,kardesiniz gecip gidene aglamayacak herkes aile destegi ile birseylere sahip olmuyor.calisacak kendi yuvasi kendi mutlulugu icin birseyler yapacak.Baska care goremiyorum konusmalarinizdan oturu.

Yani evet artık devir değişti.Artik doğu tarafları aşiretler falan da bazı değişimlere uğradı.Annelik babalık kardeşlik gönülden olur.Başkalarının koyduğu saçma sapan kurallara uyarak evladına zarar veremez kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…