Canım kayınvalidem

Arkadaşlar valla kvlerle ilgili yazıdıklarınızı okudukça dönüp kendi kv me şükürler ediyorum. O benim ikinci annem oldu karşılıklı birbirimizi o kadar seviyoruz ki sırdaşım arkadaşım her şeyim oldu inşallah Allahım ona uzun hayırlı ömürler nasip etsin yeni evlenecekler de korkmasın her kv kötü olacak diye bir şey yok bazıları da benim kv gibi melek oluyorlar. ONU ÇOOOKKKK SEVİYORUM İYİ Kİ VAAAR :) daha dün eşimi aradılar saat 20.30da müsaitseniz geleceğiz diye bende apartopar evi topladım normalde gelmezler mutfakta bulaşık falan vardı şimdi normal bir gelin olsa vay vay baskına geliyorlar gibi düşünebilir ama benim aklımdan bile geçmedi ve iyi ki geçmemiş ellerinde hediyeler gelmişler kp ile oğluna ayakkabı almış eşimin küçük kardeşine bunları da gördük sana çok yakışır deyip aldık diyor geçerken bırakayım dedim diyor. Ben bu kadın için nasıl kötü düşüneyim şimdi :) Bir derdim yok şükür benim bir dermanım var :)
Aynı biz. Cok şükür bızde ıyıyız. Kvalıde kpeder görümce cok şükür hepsıyle ıyıyız.
Kendı annem babam gıbıler.
Allah bozmasın mutluluğumuzu daım etsın ıns.

Burası bdv olduğu için elbet derdi olanlar yazacak. Olumsuz konular olması normal.

Allah daim etsin. Önemli olan kötüyken iyi olmak, iyi olunca herkes iyi olur,

Benim kayinvalidem de anne gibidir eşime anlatmaz ikimiz konuşur dertlesiriz ama burası bur derdim var burda mutluluk paylaşılamıyor ne yazık ki iyi olanlar bir elin karmasını geçmiyor o yüzden göze sokmaya gerek yok diye dusunuyorum

Mune Mune konuyu yanlış yere açmışım sanırım zaten sildim yazdıklarımı da konuyu kapatır mısın rica etsem ? Teşekkür ederim

Back
X