- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gün biz de kayınvalide olunca ne olacak :)) mutasyona mı uğrarız diyosun :)iyi kv yoktur, henüz kendine gelmemiş kv vardır.![]()
demek ayni yaşamisiz3 senelik evliyim
Burayı olur kendi kvme şükür ederdim
Ne iyi insan adete bir melek göklerden gelmıs bir melike derdim
Sonra çocuğum oldu herşey tersine döndü suan seytanın çıragı olduğunu düşünüyorum
Bi gün biz de kayınvalide olunca ne olacak :)) mutasyona mı uğrarız diyosun :)
Evet konum vardı orda da konusmustukdemek ayni yaşamisizD
ahaha :))bende cirkef ruh var gelecegimden ümitliyim![]()
senin cocugunu senden kiskanmis belli oldu. Ama lohusa kadina ekstra anlayis gostermek gerekirken, bu sekilde karabasan gibi cokulmesini anlayamiyorum. Kovsaydin evden o zaman, hak etmis. Ne demek kendi dogurdugun bebegi sana vermemek valla yolarim.ben çocuğumu emzirmeye çalıştım emmemiyordu hemen mama vermeye çalıştı bende kızdım emmiyor seni dedi o gün benim kızım sarılık geçirdi sonrada sinirlendim ne demek ememiyor diye. kucagimda bile tutturmadilar anne kokusuna alışmasin diye. bide karişmaya başladi söle böle yap diye hele oğluna beni şikayet etmeye başladi neredeyse kaynanam yüzünden biribrimize girecektik. sonra mesafeli oldum yeri geldi mi konuştum. hiç bişey eskisi gibi pamuk başa saramadi yani
ben kaynanami çok severdim kaynanadan daha öte annem gibiydi ama şikayet etmeye başlayinca gerçek yüzü ortaya çikti nasıl eskisi gibi olurum bilemiyorum o iş bitmiş bile
ahaha :))
Bdv'de takılan bi kaynana adayı master yapmış demektir zaten.. Bütün numaraları öğrenmişsindir![]()
boşver kafayı kv ile yoracak degiliz çocuğunuza odaklan.:)Evet konum vardı orda da konusmustuk
Ama senin ki benimkinin bi tık altı ben henüz hiç cevap vermedim çünkü verince asıl kıyameti ozaman koparıcak :)
Artık susmama kararı aldım bakalım neler beklıyor beni merak içindeyim
eşim de ben yanlış yapmışım onu diyo hata etmişim.. mama verdik diyo bi gün emzirmeye müsade etmedi hemşire çok kızdı çocuğu emzirmeyi brakma dedi bana. sarılık geçirdiği için bi gün emziremedim izin vermediler gögüslerim çok agriyordu. o günü hala aklımda. kavga ettik lohusa günü bebegim daha 5 günlüktü eşim az daha kaynvalideme bagirdiğim için beni dövecekti yatak odama kaçtim kilitledim cinnet geçirdim o an. unutamiyorum. eşim sen haketmedin bunu diyo. 40 gün yanimda durdurmadim istemedim. arada bi geldi ama bi bakmişim soğumuşum konuşasim gelmedi.senin cocugunu senden kiskanmis belli oldu. Ama lohusa kadina ekstra anlayis gostermek gerekirken, bu sekilde karabasan gibi cokulmesini anlayamiyorum. Kovsaydin evden o zaman, hak etmis. Ne demek kendi dogurdugun bebegi sana vermemek valla yolarim.
yani torununu da gercekten seven insan onun anne sutu almasi icin destek olur. Biliyorsun ne kadar onemli. Ogluna der esine anlayisli ol, lohusa kafasi baska seye benzemez, karina destek ol, depresyona girmesin.eşim de ben yanlış yapmışım onu diyo hata etmişim.. mama verdik diyo bi gün emzirmeye müsade etmedi hemşire çok kızdı çocuğu emzirmeyi brakma dedi bana. sarılık geçirdiği için bi gün emziremedim izin vermediler gögüslerim çok agriyordu. o günü hala aklımda. kavga ettik lohusa günü bebegim daha 5 günlüktü eşim az daha kaynvalideme bagirdiğim için beni dövecekti yatak odama kaçtim kilitledim cinnet geçirdim o an. unutamiyorum. eşim sen haketmedin bunu diyo. 40 gün yanimda durdurmadim istemedim. arada bi geldi ama bi bakmişim soğumuşum konuşasim gelmedi.
nişanlıyken o kadar iyiydik ki anlatamam sosyal aktif çok iyi derdim sohbet muhabbett neler neler . evlendk 9 ay oldu çok mecbur kalmadıkça beni aramaz :) ailemle sürekli görüşen kadın gitti annemi bile aramayan biri oldu. bişi anlatırken oğlum die başlar bi yere gidilcekse oğlum die başlar derdini sırrını ne varsa ona anlatır ben ikinci ağzıdan duyarım çoğu zaman. eve kız geliyosun dedi ama adım gelin oldu :) ve bu durumlar yüzünden daha neler neler yaşadık ,eşimle hala sorunlar yaşıyoruz ve çok üzülüyorum neydik ne olduk .. şimdilerdede öncede ne kadar iyide olsa bi kere işte ters düşüldüya gerisi gelmiyor malesef iç kaynamıyor.. bişi anlatır meselaa ben dinlemem sessizleri oynuyorum çoğu zaman çünkü benle konuşmaz doğru düzgün. çok severim halada severim ama insanı soğuttu kendnden sağolsun oğluyla mutlu napayım ..Benim kayinvalidem de anne gibidir eşime anlatmaz ikimiz konuşur dertlesiriz ama burası bur derdim var burda mutluluk paylaşılamıyor ne yazık ki iyi olanlar bir elin karmasını geçmiyor o yüzden göze sokmaya gerek yok diye dusunuyorum