• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım kaynanam

Benim kayinvalide hic samimi ve icten gelmiyor. Inanmiycaksiniz ama bazen oglunu bile sevmiyor diye dusunuyorum. Gecenlerde yanindaydik. Oglumu disari cikarmistim eve geldim koltugun ustunde esim uyuyakalmis. Evde serindi ve cam acik. .kivrilmis uyumus. Kv diger koltukta oturuyor . Ya insan onun ustunu ortmezmi ya.

Bir derdim var ??? :KK14:

Allah baska dert vermesin havalarda epeyce sogudu fırtına falan öyle iste
Neyin havasıydı acaba bu poyraz,lodos

işte biz 5 eltiyken ya da görümce vs ya da kaynananın kendisi varken, neden tek başımıza onun temizliğini yapalım diye düşünebiliyoruz. Artık zaman böyle bir zaman... Sizin kaynananızla bakış açınız kafa yapınız uymuş, o yüzden iyi anlaşabiliyorsunuz. Allah bozmasın ama biz kuşak farkını ve farklı beklentileri hissediyoruz, çatışıyor dolayısıyla. Misal ben çocuk düşünmüyorum, o baskı yaptıkça ondan nefret ediyorum, istemediği şeyleri duymaya başlıyor, onu görmek istemiyorum falan filan. ama dışarıya karşı kötü biri değildir. Sadece geri kafalıdır.

Benim kaynanam da diğer gelinin ev aldı her ay masraflarını yapıyor çocuğuna bakıyor çok seviyor çünkü kardeşinin kızı bende hiç bişey yapmadığım halde bunların hiç birini yapmıyor bide üstelik diğer elimi anlatıyor bana senin diğer eltiler ine de eşit davranıyor sa o zaman helal olsun kaynanana ama benim ki gibi ayirimciysa bişey diyemem

Burasi bir derdim var bolumu.sohbet icin farkli bolumler var. Allah muhabbetinizi artirsin napalim Yani.

Vallah şu saat oldu inanmazsiniz ama ben kaynanamı düşünüyorum.ne iyi kadın be.nisbet olsun diye demiyorum vallahi yanlış anlamayın lütfen. kötü yönlerini söyleriz hep bazen de iyi olanları anlatalım. :-) doğum yapinca başımdan ayrılmadı 40 im dolana kadar ilgilendı.(yaşi 65) onlardan ayrı oturmama rağmen. kayın pederim bize ev aldı allah razı olsun ondan.birçok borcumuzu ödememize yardımcı oldu.konu maddi değil aslında kayınvalidemın gerçekten iyi bir insan olduğu bu iyi oluşunun aslında tabiatın da var olduğunu öğrendim. bir insan iyi ise iyidir kötü ise kötüdür.yoksa kayinvalide olmak insanı kötü yapmaz. bence tabiki.sizler nasıl dusunuyorsunuz. ben mi nasıl bir gelinim? 5 eltiyiz her bayram dugun temizliklerıni tek başıma yaparım iyilik olsun diye değil ne bileyim mecbur hissederim yapmayı. neyse çok teşekkür ederim dinlediğiniz için.
kayınvaliden ve kayınpederin size maddi manevi çok destekte bulunmuşlar.
böyle bir durumda olsam ben de iyiler derdim.
senin böyle düşünmen normal tabi.
aksi nankörlük olurdu.
şanslısın kısaca.güzel bir aileye denk gelmişsin.

"canım kaynanam " deyince İğneleme var sandım cidden canım kaynanaymış:KK14:
allah sizin kaynananızın kalbine sevgi yerleştirmiş, benimkine sap saman:63:

Daha önceden giyecek kıyafetiniz bile olmadığını, çocuğunuza iç çamaşırı alacak kadar para bile bulamadığınızdan bahsetmişsiniz.
Eşinizin ailesi de bu halinize dayanamamış yardım etmiş.
Aile ailedir sonuçta. Şanslısınız ne mutlu.

Kaynana düşünmenin saatı mı olurmuş?ne guzel arkadas ıyı düşüncesini paylaşmış,bız bekarlara da moral olmuyor böyleleri,hep kötü hep kötü,içimiz karardı anacım
Tabiki oyle de ama Gece 01:45 de ben dusunmezdim.Darisi herkesin basina.Kaynanasiyla problemi olanlara da insallah duzelir araniz ama bazilarininki var okudugum onlara da Allah sabir versin.

Vallah şu saat oldu inanmazsiniz ama ben kaynanamı düşünüyorum.ne iyi kadın be.nisbet olsun diye demiyorum vallahi yanlış anlamayın lütfen. kötü yönlerini söyleriz hep bazen de iyi olanları anlatalım. :-) doğum yapinca başımdan ayrılmadı 40 im dolana kadar ilgilendı.(yaşi 65) onlardan ayrı oturmama rağmen. kayın pederim bize ev aldı allah razı olsun ondan.birçok borcumuzu ödememize yardımcı oldu.konu maddi değil aslında kayınvalidemın gerçekten iyi bir insan olduğu bu iyi oluşunun aslında tabiatın da var olduğunu öğrendim. bir insan iyi ise iyidir kötü ise kötüdür.yoksa kayinvalide olmak insanı kötü yapmaz. bence tabiki.sizler nasıl dusunuyorsunuz. ben mi nasıl bir gelinim? 5 eltiyiz her bayram dugun temizliklerıni tek başıma yaparım iyilik olsun diye değil ne bileyim mecbur hissederim yapmayı. neyse çok teşekkür ederim dinlediğiniz için.

Elbette sırf kaynana oldu diye dünya iyisi bir kadın cadıya dönüşmez:) Şükür Allahıma bana da eli öpülecek bir kadın denk geldi kayınvalide olarak. Aslına bakarsan sevginin bile çok fazlası hastalık oluyor. O bizim kötü kaynana bildiğimiz, oğlunun herşeyine karışmak isteyen, ayrı bir ev kurduğunu kabullenemeyen kaynanalar işte bugünün oğluna çok düşkün kadınları. Büyüyünce cadı kayınvalide oluyorlar:) Hani bütün kadınların şikayet ettiği ana kuzusu tipler de onların oğluşları. Elbette gerçekten kötü kalpli olduğu için oğlunun yuvasını yıkmaya çalışan kayınvalideler de vardır ama çoğunluğunun aslında niyeti yuva yıkmak ya da kötülük yapmak değil, hastalık derecesinde sevgi.

Back
X