• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim kaynanam:)

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158
ne komik laf degil mi:)
sevenlere saygim sonsuz.
fakat biz pek sevismeyiz kendileriyle.
6 yillik giderek kotulesen evliligimin berbat temellerini tirnaklariyla kazidi..
sonrasinda benim mesafeli davranislarim sebebiyle daha ileriye gidemesede o kotu temellerin ustune cokta iyi bir bina insa edemedik.

yaptiklarini burda tek tek anlatipta kendisinin gunahlarini omuzlarima yuk etmek ist

Eltinin tutumu da komik.siz zaten gorusmemeyi secmissiniz niye kiskanacaksiniz.sanirim beraber planlayıp sizi güya kıskandırmak için yazmışlar.siz nasılsa gorusmuyorsunuz bunu takmayın da inşallah bu durum evliliğinize yansimiyordur o sıkıntı iste

sevenlere saygim sonsuz.
6 yillik giderek kotulesen evliligimin berbat temellerini tirnaklariyla kazidi..
sonrasinda benim mesafeli davranislarim sebebiyle daha ileriye gidemesede o kotu temellerin ustune cokta iyi bir bina insa edemedik.

yaptiklarini burda tek tek anlatipta kendisinin gunahlarini omuzlarima yuk etmek istemiyorum ben 2 sene once kesin gorusmeme karari aldim ve hicbir ozel gunde dahil aramiyorum sormuyorum gitmiyorum kafam cok rahat.
tabi bu evliligimi kurtarmiyor ayri mesele...
asil konu su gecenlerde eltim ig ye kaynanamla fotosunu atip canim kaynanam yazmis ...
ben umursamadim tabi Allah muhabbetlerini artirsin..
3 gun sonra eltim aradi hic mi kis kanmadin bizi dedi .. cok guldum tabi. ayol nenizi kiskanayim. dedim. neyse bu laf kv. agrina gitmis. bosanmaya kalkarlarsa torunumu ona vermem demis
..
cok sinirleniyorum bu laflara ama yine muhattap almayarak onlari catlatmak en iyisi...
ne kadar basit insanlar kv ve eltiniz

sevenlere saygim sonsuz.

yaptiklarini burda tek tek anlatipta kendisinin gunahlarini omuzlarima yuk etmek istemiyorum ben 2 sene once kesin gorusmeme karari aldim ve hicbir ozel gunde dahil aramiyorum sormuyorum gitmiyorum kafam cok rahat.
asil konu su gecenlerde eltim ig ye kaynanamla fotosunu atip canim kaynanam yazmis ...
3 gun sonra eltim aradi hic mi kis kanmadin bizi dedi .. cok guldum tabi. ayol nenizi kiskanayim. dedim. neyse bu laf kv. agrina gitmis. bosanmaya kalkarlarsa torunumu ona vermem demis
..
cok sinirleniyorum bu laflara ama yine muhattap almayarak onlari catlatmak en iyisi...

Kalın işaretlediğim kısımlar en önemli yerler bilesin...
"evliligimi kurtarmiyor ayri mesele.."
"bosanmaya kalkarlarsa torunumu ona vermem demis"

Evliliğindeki temel sorun nedir?
Eşinle ayrılacağını kaynanan dahil tüm sülalede konuşuluyorsa buradan başla istersen...

Boşanmaya kalktığında çocuğun kimde kalacağına da adalet karar veriyor...

Birbirinize tencere kapak olmuşsunuz neyinizi kıskanayım benden uzak olun yeter, söyle

Hakikaten neyi kıskanacakmışsınız?
Sanki dilediğiniz an kv ile foto paylaşma durumunuz yok mu? Elbet vardır.
Tek fotoğraf mı samimiyet sembolü allasen?

:KK48::KK48:
sevenlere saygim sonsuz.

..
Hasbama bak kiskanmadinmi diye sormus yeterki siz iyi olunda beni kotu bilin benden uzak olun deseydin

Kaynana gelin saka gibiler (eltin icin diyorum) sevmedigin gorusmeyi istemedigin birini niye kiskanasin? Bir de o "torunumu ona vermem" nasil bir cumledir yaa sesli guldum :KK70:

Back
X