çok üzücüinşaallah eski sağlığına kavuşur
aynı dileklerim sizin içinde geçerli.keşke elimizden bir şey gelsede yapabilsek ama bazen olmuyor işte bunu en acı şekilde yaşayanlardan biriyim...
Sizede çok teşekkür ederim ilginize ve iyi temennilerinizi dediğiniz gibi onu sevgimiz ve dualarımızla yaşatmaya çalışıyoruz ona çok ihtiyacım olduğunu her zaman söylüyorum yaşaman gerek diyorum benim için bi umut doldu içime bugün yemek yemeye başladı şu ishali bir geçse sanki daha çok toparlıycakmış gibime geliyor neyse bunada şükür...çok üzüldüm benimde bir kedim var 3 yaşında o kadar iyi anlıyorum ki seni umarım onun yokluğunu şimdi yaşamazsın. gözünün önünde eriyerek gittiğini görmek daha çok etkiliyor insanı. Dilerim Allah şifa verir daha uzun yıllar sana yoldaşlık yapar. Ve için rahat olsun bununla yaşayan bir dolu kedi var. şu an geçirdiği durumu atlatma süreleri 6 gün sürebiliyormuş. kimlerinde 3 hemen toparlanıyorlarmış. senin sevginle yanında kalmaya gayret edicektir kediler herşeyi hisseder.
Sizede çok teşekkür ederim ilginize ve iyi temennilerinizi dediğiniz gibi onu sevgimiz ve dualarımızla yaşatmaya çalışıyoruz ona çok ihtiyacım olduğunu her zaman söylüyorum yaşaman gerek diyorum benim için bi umut doldu içime bugün yemek yemeye başladı şu ishali bir geçse sanki daha çok toparlıycakmış gibime geliyor neyse bunada şükür...
süper yemek yemeye başlaması ben toparlandım iyiyim demek. ishalide yarın geçicektir görüceksin ama yaş mama vermemeye gayret et (suda eriyen yaş mamalar var onlardan alabilirsin vücudun kaybettiği suyu geri kazandırmak için ideal olacaktır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?