• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım kızım Miyam'ı kaybetim

iclo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2006
179
1
296
İstanbul
Çok kötüyüm arkadaşlar ,memleketen misafirlerim geldi,çocukları kıımı tedirgin ettiler.canım kızım balkondan düşüp anında can verdi.Okadar kötüyümki anlatamam nereye baksam onu görüyorum.Yeni bir kedi aldık sahipleri vete bırakmışlar ama miyamın yerini tutmuyor:1no2::gitme:

Off off off. Ne denir ki buna. Çok acı bir son olmuş of ki ne of ya.
Başınız sağolsun çok iyi anlıyorum sizi. Çok kötü oldum ya. Çok üzüldüm. O misafirlerde çocuklarına sahip olamadıkları için biraz olsun utandılar mı bari. Yazıklar olsun işte ne gelirse insandan geliyor.

Dilerim yeni yavrunuzun ömrü uzun olur. Çok üzüldüm çokk.

Çok üzüldüm gerçekten!!!:gitme:
Hiçbir şey onun yerini tutmaz tabi!! :a015:
ınşallah yenisine bir şeycikler olmaz!!:çok üzgünüm:

Başınız sağolsun..Ben kızımı misafir geldiği zaman bi odaya kapatıyorum..Benim aklıma geliyo hep çocuklar zarar verir diye..Sıkılıyo bazen bağırıyo ama sonunda kızımı kaybetmektense orda bi süre sıkıntı çeksin razıyım.Ben de çok merak ettim çocuklarıyla ilgilenmeyenler bu olayın sonunda bi üzüntü duydular mı?

Başın sağolsun canım ya çok acı bir olay olmuş... Hep mi çocuklar çıkar altından... Benim de eskiden bir kedimi çocuklar öldürmüştü çok kötü bir duygu bu... Seni anlıyorum... ınşallah çocukların anneleri gelip sizden özür dilemişlerdir inşallah... Yani umarım...

Yalnız çok üzüldüm bu olaya... Benim Asil i kucağıma alıp balkonda gezerken uca geldiğimizde korkudan patilerini boynuma dolar hemen... Düştüğünü düşünemiyorum bile... Nasıl korkmuştur zavallı kedicik...

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm bilirim evden biri gibi oluyollar..misafirlerde ilgilense ya çocuklarıyla off çok kızdım! benimde oğlum var yani köpeğim allah acısını göstermesin düşününce bile kötü oluyorum ..yeni kedin yerini dolduramsada umarım avuntu olur canım...

Çok kötüyüm arkadaşlar ,memleketen misafirlerim geldi,çocukları kıımı tedirgin ettiler.canım kızım balkondan düşüp anında can verdi.Okadar kötüyümki anlatamam nereye baksam onu görüyorum.Yeni bir kedi aldık sahipleri vete bırakmışlar ama miyamın yerini tutmuyor:1no2::gitme:

Her yerde kötülük..
Bu tuhaf ırkın devamı olan (neden ısrarla devam ettirildiğini anlayamıyorum o ayrı konu) bebelerin verdiği zarara bakın.. Akıl alacak gibi değil..

Veterinere "bırakılan" kedi de aynı ırkın sorumsuz davranışlarına başka bir örnek..

Oldu mu şimdi..?

Durup dururken böyle bir acı yaşamanızın mesajı nedir..? Bu olay neden olmuştur..? Şahit olduğumuz her olay gün geçmiyor ki akli melekelerimizi azaltmasın..

Başınız sağ olsun.. Gökyüzündeki meleğe selam olsun..

Gelen, gidenin yerini doldurmaz zaten ona böyle bir görev de verilmemelidir.. Eminim ki zaman içerisinde acılı yüreğinizde yeni bebişin de kendine ait bir yeri olacaktır.. Sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.. Bırakılmış bir canlıyı bu şekilde kurtarmanız gerekiyordu belki de..

çok üzüldüm yaa. başınız sağolsun.
ben olsam o misafirleri anında yollardım heralde.
keşke çocuklarına göz kulak olsaydılar.
evcilleri, peluş oyuncaklarla karıştıranlar var maalesef. çocuklu misafir geldiğinde, hayvanlarla yalnız bırakmazdık hiç. oyunları, sevmeleri bile üzücü sonuçlara neden oluyor bazen.
hata çocuklardan çok büyüklerde, çocuklarına sahip çıkamıyorlar. :(((

offff allah sabır wersin arkdasın basın sağ olsun şu ınsanların büyügüde aynı çocuguda aynı hayret bısey ya :olmaz:tekrar başım sagolsun arkdasım ne kadar zorbir durumda oldgunu anlayabılıyorum haywanları çok sewen bırı olarak herşey bu insanların başının altından çıkıyor zaten ben boşuna demıyorum etrafımda bin tane insan olacagına bir tane haywan olsun dıye inşşallah hemen atlatırsın bu dönemı allah yardımjcın olsun mafoldumben

hepiniz çok sağolun arkadaşlar,miyamı çok özlüyorum bir türlü gözümün önünden gitmiyo .yeni kızımın adı lola çok tatlı bir kız o bize biz ona alışmaya çalışıyoruz.

hepiniz çok sağolun arkadaşlar,miyamı çok özlüyorum bir türlü gözümün önünden gitmiyo .yeni kızımın adı lola çok tatlı bir kız o bize biz ona alışmaya çalışıyoruz.

Durumun çok kötü olduğunun farkındayım. Yaşadığım için biliyorum.

Size ne kadar teselli cümlesi kurmaya çalışsakta zor bunu da biliyorum.

Tatlı lola kızın acısını hafifletmesini dileyelim ve sizi çok mutlu etmesini.

çok sağol canım azda olsa acımızı hafifletiyor lola çok tatlı.Eğer o olmasaydı biraz zor alışırdık miyasızlığa.en kısa zamanda resimini koyacağım lolamın

çok sağol canım azda olsa acımızı hafifletiyor lola çok tatlı.Eğer o olmasaydı biraz zor alışırdık miyasızlığa.en kısa zamanda resimini koyacağım lolamın

Evet canım çok zor hep hatırlayacaksın ama acın azalır emin ol... Benim de bir önceki kedim Akkız balkonda otururken çocuklar tarafından saçma tüfeğiyle vurulmuştu. İki gün can çekişti sonra veda etti bize... Çok kötü bişey.... Şu an düşündükçe bile gözlerim doluyor...:çok üzgünüm: Çok direndim bir daha kedi beslememek için.. Ölürse ne yaparım diye... Ama Asil i aldık... Her ne kadar geçmiştekiler unutulmuyor olsa da yeni gelenler de insanı hayata bağlıyor... :asigim:

Sabırsızlıkla bekliyoruz sevgili Lola mızın fotoğraflarını... yerimseniben

Back
X