- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.201
Canım bi kaç merak ettiğim soru var yardımcı olur musunHsg sonrasi erken regl olmustum ben
Ah ahh bekle bakalım haber ver yapınca çok merak ediyorumYok test almadim canimbat gunumun gecmesini bekliyorum
Canım 15 dakika bekledikten sonraki çektiğin doğru sonuçtur bence ben hep 15 dakika bekletiyorum çünkü 5 dakika kısa bir süre oluyor ovu testleri içinKızlarrmiraclebeyb R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 M melek076 ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Valla kuzum 9.yıllik evliyim hiç LH testi yapmadimKızlarrmiraclebeyb R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 M melek076 ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Tamam canim haber veririm ama yarin regl olucam sanırım belirtilerim regl belirtisine dondu. Pazartesi gunu gelen lekelenmeler neydi bilmiyorumAh ahh bekle bakalım haber ver yapınca çok merak ediyorum
5 dk beklediğim canım valla kafamı karıştırdı dedim herhalde olgunlaşmadan yumurta çatladı diye düşündüm açıkcasıCanım 15 dakika bekledikten sonraki çektiğin doğru sonuçtur bence ben hep 15 dakika bekletiyorum çünkü 5 dakika kısa bir süre oluyor ovu testleri için
1-2 güne yumurtlama olacak gibi duruyor bugün benimde bu şekilde çıktı canım diğer günlere nazaran bir tık koyu gibi t çizgisi 1-2 güne yumurtlama olacaktır bence
Hatta şimdi tekrar baktım yarın da olabilir yumurtlama canım
CanimKızlarrmiraclebeyb R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 M melek076 ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Valla kuzum 9.yıllik evliyim hiç LH testi yapmadimne zaman yapilir nasıl olur anlayişim yok ))
CanimLale95 dedigi gibi bende 1 yillik evliyim ve daha once hic test yapmadim nasil yapiliyor hic bilgim yok
Yok yok o bebiştir inşallah içimizi ferah tutalımTamam canim haber veririm ama yarin regl olucam sanırım belirtilerim regl belirtisine dondu. Pazartesi gunu gelen lekelenmeler neydi bilmiyorum
En az 10-15 dakika bekleyin diyorlar çok araştırmıştım canım o yüzden doğru yoldasın 15 dakika beklemelisin5 dk beklediğim canım valla kafamı karıştırdı dedim herhalde olgunlaşmadan yumurta çatladı diye düşündüm açıkcasıiçimi rahatlattın canım gerçekten vallaaa öyle çatlamış olsa bekleyincede çıkmazdı herhalde o kadar koyu yine aynı kalırdı diye düşündüm sen deyince şimdi dün zaten ilişki oldu bugün pas yarın artık
Al kalmis benceKızlarrmiraclebeyb R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 M melek076 ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
İnşallah çiçeğimmmmİnsallah canım ya güzel haberlerinizi bekliyorum bu ay
Canım sondaki pike yakın bugünden başla sen değerlendirmeye yarın tam pik olur ovulasyon testleri 10-15 dakikada anca oturuyor rengi doğrusuda o oluyor yaniKızlarrmiraclebeyb R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 M melek076 ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
Bir yıldır deniyoruz maalesef hala olmadıNiye öyle diyorsun daha yeni çatlamış yumurtan
Çok teşekkür ederim canım beniimm içimi rahatlattın gerçekten çok sağollEn az 10-15 dakika bekleyin diyorlar çok araştırmıştım canım o yüzden doğru yoldasın 15 dakika beklemelisinevet canım hatta yarım saatten sonra hafif renk solmaya başlıyor en iyi sonuç 15.dakika gönlün ferah olsun büyük ihtimal 1-2 güne dediğim gibi yumurtlama olur baktımda bat tarihlerimiz çok yakın o yüzden bu aralar yumurtlama zamanlarımız bence de gün aşırı ilişki daha iyi bende şuan öyle yapıyorum
Yarından itibaren başlayacağım canım dün değerlendirdik birde yarın bakalımAl kalmis bence
Eğer sperm sorunu yoksa yarından itibaren değerlendirme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?