- 31 Temmuz 2022
- 30
- 12
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.221
Hiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorumCanım o bende de oluyordu geçen ay yumurtlamadan sonra hep sancım oldu normal yani öyle düşünme önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı görmüş olmaninşallah tutmuştur
Çok teşekkür ederim canım benimCanım sondaki pike yakın bugünden başla sen değerlendirmeye yarın tam pik olur ovulasyon testleri 10-15 dakikada anca oturuyor rengi doğrusuda o oluyor yani
Çok teşekkür ederim canım benimdün değerlendirdik kuzum yarın devam edelim yormayayım adamı çok
Kuzum valla dün ondan önceki günde oldu o yüzden bugün ara yarın çalışmalar devam yineahahaha çocuk olunca keşke yorsaydında değerlendirseydik diyebilir vakit olmayınca tamam canım zaten muhakkak bir gün bile olsa boşluk bırakarak yapman daha iyi
Bugün yumurtlama günüm canımİnşallah canım yabu ay yumurtlama olmayacak diye korktum açıkçası
Senin yumurtlama oldu mu peki
Benimde 15 aydır olmuyor ama pes etmedim dahaBir yıldır deniyoruz maalesef hala olmadı
Kuzum zaten 15 dk sonra kesin sonuç verir benimde öyle hafif gözüküyordu 10-15 dk geçince pikti yani daha koyuydu. Seninde yumurtlama yarın olur büyük ihtimalleKızlarrmiraclebeyb @raainbow @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 @melek076 @ucge ve diğer güzellerimmmm ilkini 5 dk geçti çektim 15 dk sonrada alttakini çektim sizce hangisi doğru sonuç kafam karıştı diğer fotoyada ekledim ama 15 dk geçtikten sonra sonda olan test sizce durum nedir hiç bilgim yok bu konuda ??
En kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin bebeği olsunBenimde 15 aydır olmuyor ama pes etmedim daha
Bir saat önce seni düşündüm aceba kampda neler yapti diyeCanım kızlar nihayet kamptan döndüm, bugün miss gibi bi uyku çekmeyi düşünüyorum. Var mı kaçırdığım önemli haberler
Yumurtlama haftamı tarif ettim böyle olmuş muydu sende de?Çok şükür iyiyim canım. Benim yumurtlamadan 1 hafta sonra iki kere akıntıyla karışık kahve pembe açık kırmızı lekelenmem olmuştu birde ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamıştı adet günümde de pikti ovulasyon testi.
Ağrı hissetmedimYumurtlama haftamı tarif ettim böyle olmuş muydu sende de?
T C kasar koyu muydu bi hafta kala adetine?Ağrı hissetmedim
Benimde 15 ayın sonunda oldum canım ins seninde son ayın olurBenimde 15 aydır olmuyor ama pes etmedim daha
Fotoları yok ama 4 gün kala koyulaşmaya başladı adet günü de t c den daha koyuyduT
T C kasar koyu muydu bi hafta kala adetine?
Varsa fotolari atar mısın?
Nihalin bahçesi hayıt tohumu macunu kullanabilirsiniz, herkes çok memnun ben kullanmadım cunku vucudum 3 sene sonra kendı kendıne adet görmeye başlayınca ilaçsız şu an hiç ne bıtkısel ne baska bişi takvıye almak ıstemedımAşko dün yaptım attım ya etiket beceremedimgölge gibi bişey var ama fotoğrafta belli oluyor canlıda öyle seçemiyorum batı beklicem artık instagramda drmfk yaz canım ordan bilgi alabilirsin canlı videoları açıklamaları var eş paketi falan var bende bu ay aldım bakalım kısmet ama inanıyorum ben mfkya öneririm
İnşaallahBenimde 15 ayın sonunda oldum canım ins seninde son ayın olur
Ay inşallah canım benimBenimde 15 ayın sonunda oldum canım ins seninde son ayın olur
Amh zaten özel bir test yüklü miktar bir ödeme alıyorlar o yuzden her türlü yaparlar cnmSelam kızlar. Yarın regl günüm 3.güne randevu aldım pazartesine. Nisan gibi hormon baktırdım amh bakmadılar 1 yıl olmazsa hsg çekeriz dediler. 5 ay oldu ama ben sabırsızım yaştan dolayı. Süreç nasıl ilerliyor tekrar hormon testi isterler mi başka hastaneye gideceğim daha önce yaptırdım demeli miyim. Dediğim gibi asıl amacım hsg amh
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay kavuşuruzKuzum zaten 15 dk sonra kesin sonuç verir benimde öyle hafif gözüküyordu 10-15 dk geçince pikti yani daha koyuydu. Seninde yumurtlama yarın olur büyük ihtimalle
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah bu ay kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?