Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o bende de oluyordu geçen ay yumurtlamadan sonra hep sancım oldu normal yani öyle düşünme önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı görmüş olman inşallah tutmuştur
Hiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorum

Kuzum zaten 15 dk sonra kesin sonuç verir benimde öyle hafif gözüküyordu 10-15 dk geçince pikti yani daha koyuydu. Seninde yumurtlama yarın olur büyük ihtimalle

Canım kızlar nihayet kamptan döndüm, bugün miss gibi bi uyku çekmeyi düşünüyorum. Var mı kaçırdığım önemli haberler
Bir saat önce seni düşündüm aceba kampda neler yapti diyehoş geldin sefalar getirdin
Asıl sen söyle yeni haberler varmı?

Yumurtlama haftamı tarif ettim böyle olmuş muydu sende de?

Ovulasyon bi hafta kala koyuluğu ne idi? T c ye yakın vs?

Son düzenleme:
Nihalin bahçesi hayıt tohumu macunu kullanabilirsiniz, herkes çok memnun ben kullanmadım cunku vucudum 3 sene sonra kendı kendıne adet görmeye başlayınca ilaçsız şu an hiç ne bıtkısel ne baska bişi takvıye almak ıstemedım

Amh zaten özel bir test yüklü miktar bir ödeme alıyorlar o yuzden her türlü yaparlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…