- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.181
Ay gözünüz aydın olsun Allah nazardan saklasın bir an önce sağlıkla doğumunu görTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
Kuzum sen gün içinde ölçüm alıyorsan o net sonuç değilYeniden yükseldi benim ama ağrım var geldi gelecek
Amin canımAy gözünüz aydın olsun Allah nazardan saklasın bir an önce sağlıkla doğumunu gör
Maşallah cok teşekkür ederim güzel bilgiler için inşallah bizim ağrılarda reglden değil gebeliktendirOlmustu canım ben pedle geziyodum cantamda hemde fena sancılar vardı hep kosuyodum tuvalete normaldede iğneyle geçirdigim için ara ara hala sancılar gelip gidiyor ama ztn en cok belirtim uyku hali mide ekşimem ve regl sancımdı
Tüm gün alıyorum spor yaptım öyle düştü vücut ısım tuhaf bir şekildeKuzum sen gün içinde ölçüm alıyorsan o net sonuç değil
Yalniz sabah yataktan kalkmamiş alınan ölçüm doğrudur
Olmuyo ki belli bu telefonlar çok gıcık sözde en iyileri ama insan gibi resim çekmiyolarFotoğrafda çokta belli olmuyor aşko
Ya canım normalde benimde dündü yumurtlama günüm göremedim ben bugünde yok anlamadım ağrı akıntı felan da yok merak ettim bende birazdan ovu testi yapacağım normalde bu ay yapmamıştım hiç
İnsallah canım ya güzel haberlerinizi bekliyorum bu ayMaşallah cok teşekkür ederim güzel bilgiler için inşallah bizim ağrılarda reglden değil gebeliktendir
Aşko benim msjı gördün müİnsallah canım ya güzel haberlerinizi bekliyorum bu ay
Hee kuzum smdi gördüm kaçırmısım gölge gibi var evet ama sana tavsiyem bu testlere pek güven olmuyor yarın iki tane farklı marka teste aynı anda batırman ins çiftler gelsin umutluyum senden güzel haberlerini ver yarın yapAşko benim msjı gördün mü
Yapınca paylaş canımYa canım normalde benimde dündü yumurtlama günüm göremedim ben bugünde yok anlamadım ağrı akıntı felan da yok merak ettim bende birazdan ovu testi yapacağım normalde bu ay yapmamıştım hiç
Yarın erken Sanki kuzum ya ben gölge falan görmek istemiyorum varsa kırmızı çizgi istiyorum bat gelsinHee kuzum smdi gördüm kaçırmısım gölge gibi var evet ama sana tavsiyem bu testlere pek güven olmuyor yarın iki tane farklı marka teste aynı anda batırman ins çiftler gelsin umutluyum senden güzel haberlerini ver yarın yap
Canım şimdi yaptım ama pek anlayamadım sanki bir tık koyu gibi geldi bana yarın yada sonraki gün yumurtlama olacak gibi ama bilemedimYapınca paylaş canım
Dünde meraktan yapmıştım hiç ağrım akıntım olmayınca ama yok gözüküyordu onun resmini de ekliyorum yukarıdaki dün aşağıdaki şimdi kiYapınca paylaş canım
Evet adetin 12 ve 13. günü gördüm 14. Gün çatlama oldu ama hala sancım var sanırım bu ayda pas
Bende anlamadım valla ben de çok şaşırdımAma o test nasil cift cizgi cikti
1-2 güne olurCanım şimdi yaptım ama pek anlayamadım sanki bir tık koyu gibi geldi bana yarın yada sonraki gün yumurtlama olacak gibi ama bilemedim Eki Görüntüle 3119445
Niye öyle diyorsun daha yeni çatlamış yumurtanEvet adetin 12 ve 13. günü gördüm 14. Gün çatlama oldu ama hala sancım var sanırım bu ayda pas
İnşallah canım ya1-2 güne olur
Canım o bende de oluyordu geçen ay yumurtlamadan sonra hep sancım oldu normal yani öyle düşünme önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı görmüş olmanEvet adetin 12 ve 13. günü gördüm 14. Gün çatlama oldu ama hala sancım var sanırım bu ayda pas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?