- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.241
aaa bilmiyordum iyiki söyledin canım ya hazırlıklı olayım bari devlette gideceğim ama ne kadar bilgin var mıAmh zaten özel bir test yüklü miktar bir ödeme alıyorlar o yuzden her türlü yaparlar cnm
Ben ozel klinikte amh icin 300 tl vermistim haziran ayındaaaa bilmiyordum iyiki söyledin canım ya hazırlıklı olayım bari devlette gideceğim ama ne kadar bilgin var mı
Yanlışlıkla bana yazdın galiba canımNihalin bahçesi hayıt tohumu macunu kullanabilirsiniz, herkes çok memnun ben kullanmadım cunku vucudum 3 sene sonra kendı kendıne adet görmeye başlayınca ilaçsız şu an hiç ne bıtkısel ne baska bişi takvıye almak ıstemedım
Randevuyu devletten aldım yapmazlarsa onuda özelde yaptırırım artık. Birde geçen gittiğimde yapmadılar benim mi söylemem lazımBen ozel klinikte amh icin 300 tl vermistim haziran ayında
Aşkoo akşam yemeği yedikten sonra mideme ağırlık geldi biraz yürüdük yok olmuyor odaya geldik uzandım uyumuşum 1 saate yakınKizlar nerdesiniz yaa?yumurtlama günlerini mi değerlendiriyorsunuz
İlk gittigim yer banada yapmamisti. Sonra çikolata kisti cikinca amh zarar vermismi diye baktilar mecbur birde hsg cekildim..Randevuyu devletten aldım yapmazlarsa onuda özelde yaptırırım artık. Birde geçen gittiğimde yapmadılar benim mi söylemem lazım
Bende bekliyorum işte adet geçmesiniYarından itibaren başlayacağım canım dün değerlendirdik birde yarın bakalım
Bende aynı şekilde çok uykum varAşkoo akşam yemeği yedikten sonra mideme ağırlık geldi biraz yürüdük yok olmuyor odaya geldik uzandım uyumuşum 1 saate yakınbide kasıklrımda hafif ağrı var adet olacakmışım gibi ama WC’ye gidiyorum yok sadece peçeteye yapışkan koyu krem renginde akıntım var
Yumurtlamadan sonra belirtiler neydi?Fotoları yok ama 4 gün kala koyulaşmaya başladı adet günü de t c den daha koyuydu
Ben nisanda gittim bana hsg bir yıl sonra çekeriz dedi amh falan zaten yapmadı. Hormon baktı vajinal ve karın ultrasonu baktı. Şimdi tekrar vajinal ultrason demeseler bari ya istemezsem yapmazlar heralde zaten daha kaç ay oldu bakalı zor işler valaİlk gittigim yer banada yapmamisti. Sonra çikolata kisti cikinca amh zarar vermismi diye baktilar mecbur birde hsg cekildim..
ugun mü başladı akıntı?G Gzmyts53 S sultansultan90 O omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
benim uykum yoktu aslında ama midem bugün iyi değil bide gündüz midem bulandı çıkardım ya o beni kötü yaptı ay batı beklemek çok zor kasık ağrımda var adet olcam diye korkuyorum bir yandan akıntım var sevinsem olmuyor üzülsen olmuyor çabucak geçsin şu 3-4 günBende aynı şekilde çok uykum var
Test yapmak için sabrediyorum
Bende de cok akıntı varbenim uykum yoktu aslında ama midem bugün iyi değil bide gündüz midem bulandı çıkardım ya o beni kötü yaptı ay batı beklemek çok zor kasık ağrımda var adet olcam diye korkuyorum bir yandan akıntım var sevinsem olmuyor üzülsen olmuyor çabucak geçsin şu 3-4 gün
Çok yemişsin her haldeAşkoo akşam yemeği yedikten sonra mideme ağırlık geldi biraz yürüdük yok olmuyor odaya geldik uzandım uyumuşum 1 saate yakınbide kasıklrımda hafif ağrı var adet olacakmışım gibi ama WC’ye gidiyorum yok sadece peçeteye yapışkan koyu krem renginde akıntım var
Yok bundan 4-5 gün önce bir buçuk gün kahverengi lekelenmelerim olmuştum o lekelenme bitince bu akıntıdan gelmişti bikaç gündür ara ara peçeteye geliyordu bu gün her seferinde geliyor kasık ağrım olduğundan beriugun mü başladı akıntı?
Yok aşko gündüz çıkardım ya o yüzden midem iyi değil bu günÇok yemişsin her haldeevet o ağrılar benimde var sağli sollu girip çıkıyor yapişkan akıntı dün oldu şimdi ortalik sakin
Tamam o zaman elele verelim selenayi çağıralimYok aşko gündüz çıkardım ya o yüzden midem iyi değil bu günhadi kızlar zamanı ileri alalım azcık şu bat günleri gelsin bi anlayalım neyiz
Midenin kötü olmasi aceba bebektenmiYok aşko gündüz çıkardım ya o yüzden midem iyi değil bu günhadi kızlar zamanı ileri alalım azcık şu bat günleri gelsin bi anlayalım neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?