Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz cocuk dusunmeye baslayinca haziran ayinda doktora gittim. İlk gittigim doktor cikolata kistin var dogal yolla gebe kalamazsin dedi tup bebege yonlendirdi bende ona inanmayip baska doc bir doktora gittim o direk amh ve hsg istedi benden canim haziran ayinda yaptirdim hepsini. Cok sukur temiz cikti tek sıkıntım cikolata kistilerim

Canım sen testi tekrarla bence sende var birşeyler

Canım sen testi tekrarla bence sende var birşeyler
Bat günü yapcam bu sefer kararlıyım ben peki bu akıntı işaret mi yani normalde adete bu günler kala beyaz akıntı gelirdi adet yaklaşıyor anlardım ama bu şekilde hiç görmemiştim

Bat günü yapcam bu sefer kararlıyım ben peki bu akıntı işaret mi yani normalde adete bu günler kala beyaz akıntı gelirdi adet yaklaşıyor anlardım ama bu şekilde hiç görmemiştim
Bebek resmen bağırıyor yaa ben buradayim diye

Bebek resmen bağırıyor yaa ben buradayim diye
Ahahaha inşallah öyledir canım yok Yani eğer bu gebelik değilse enfeksiyon mu diye eve gidince randevu alcam ama öyle koku kaşıntı falanda yok bide akıntım sarı falan değil krem yani

Ahahaha inşallah öyledir canım yok Yani eğer bu gebelik değilse enfeksiyon mu diye eve gidince randevu alcam ama öyle koku kaşıntı falanda yok bide akıntım sarı falan değil krem yani
İnşaallah gebeliktir
Eğer olmazsa ilaçların etkisinden de ola bilir akinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…