- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.261
İnşallah midem yanıyor çıkardığımdan beri yarında yola çıkıyoruz artıkMidenin kötü olmasi aceba bebektenmi
Adete ne kadar varken başladı akıntı?Bende de cok akıntı var
Bi yandan da adet agrısı var
Anlamadım bende
Elma ye,benim midem yandığında elma yiyorum geçiyorİnşallah midem yanıyor çıkardığımdan beri yarında yola çıkıyoruz artık
Biz cocuk dusunmeye baslayinca haziran ayinda doktora gittim. İlk gittigim doktor cikolata kistin var dogal yolla gebe kalamazsin dedi tup bebege yonlendirdi bende ona inanmayip baska doc bir doktora gittim o direk amh ve hsg istedi benden canim haziran ayinda yaptirdim hepsini. Cok sukur temiz cikti tek sıkıntım cikolata kistilerimBen nisanda gittim bana hsg bir yıl sonra çekeriz dedi amh falan zaten yapmadı. Hormon baktı vajinal ve karın ultrasonu baktı. Şimdi tekrar vajinal ultrason demeseler bari ya istemezsem yapmazlar heralde zaten daha kaç ay oldu bakalı zor işler vala
Canım sen testi tekrarla bence sende var birşeylerG Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
Adete son 6 kala başladı bendeAdete ne kadar varken başladı akıntı?
Sadece lekelenme olduYumurtlamadan sonra belirtiler neydi?
Bat günü yapcam bu sefer kararlıyım benCanım sen testi tekrarla bence sende var birşeyler
Aaa tamam teşekkür ederim canımElma ye,benim midem yandığında elma yiyorum geçiyor
Yol boyu poşet elinde sakla nolur nolmaz öğürürsun falan
Haber ver kuzum gelişme olursa.Tamam canim haber veririm ama yarin regl olucam sanırım belirtilerim regl belirtisine dondu. Pazartesi gunu gelen lekelenmeler neydi bilmiyorum
İnsallah guzel haberler doneriz hepimiz pozitiflerleeHaber ver kuzum gelişme olursa.
Bebek resmen bağırıyor yaa ben buradayim diyeBat günü yapcam bu sefer kararlıyım benpeki bu akıntı işaret mi yani normalde adete bu günler kala beyaz akıntı gelirdi adet yaklaşıyor anlardım ama bu şekilde hiç görmemiştim
Ahahaha inşallah öyledir canımBebek resmen bağırıyor yaa ben buradayim diye
OlabilirBat günü yapcam bu sefer kararlıyım benpeki bu akıntı işaret mi yani normalde adete bu günler kala beyaz akıntı gelirdi adet yaklaşıyor anlardım ama bu şekilde hiç görmemiştim
İnşaallah gebeliktirAhahaha inşallah öyledir canımyok Yani eğer bu gebelik değilse enfeksiyon mu diye eve gidince randevu alcam ama öyle koku kaşıntı falanda yok bide akıntım sarı falan değil krem yani
Birazda onu düşündüm ama bilmem ki bekleyelim bakalımİnşaallah gebeliktir
Eğer olmazsa ilaçların etkisinden de ola bilir akinti
Benim ki 5 haftalik ellerinden oper teyzesiB bilemegec1fafeyla ve ecevekedileri canlarim sizin bat günleriniz gecmis ne durumdasiniz ben kacirmis olabilirim merak ettim sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?