- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #23.441
Kuzum arada uzaktan okudum yazdıklarını.. biz erkenden test yaptığımız için tespit edebiliyoruz kimyasalı ama bir iki gün içinde regl oluyoruz.. ben kendi doktoruma demiştim cok hafif çizgi vardı ama regl oldum diye, test asla pozitifte hatalı olamaz o biyokimyasal gebeliktir dedi. Senin de öyle oldu bence. Bu büyük bir veri.. hamile kalabildiğini gösteriyor.. bunun arkasından hızlıca sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah canım benimKuzum testte pozitif görüp de sonra adet olunca ve aslında gebelik olmadığını anlayınca şoka girdim biraz uzak kaldım elim varmadı girmeye. Kadın doğuma gittim gebelik yok dedi doktor bir. daha asla prodoctor comfort ve miratech marka erken gebelik testi almam. Günüm geçerse direkt kan vermeyi düşünüyorum değerlerime de bakıldı her şey yolunda dedi doktor stres yapma zaman biraz dedi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Herkes merak etmiş hepiniz iyi ki varsınız desteğin için çok teşekkür ederim kuzum benim
İyi ki varsınız be vallahi şurada birbirimizi görmeden ne güzel destek olduk birbirimizeAmin kuzum ❤çok sevindim zaten birbirimize destek olmak arkadaş olmak için burdayiz bebeğim
Ya ben geçenlerde artimed normal testi 5tl ye aldımYok valla son test, beni eczane batağına düşürmeyin ucuza alıyom ben testlerimi
Ayy saatlerdir kendi kendime kahkaha atıyorum deli gibi, yeter kızlar karnım ağrıdı
Canım adet olduğumda bile silikti doktora gittim rahim ince gebelik yok dedi ve prodoctor comfort ve miratech öyle çıktı ve bu testlerin yorumlarına baktım benim durumu yaşayan çok olmuş hep. Yalancı pozitif çıkarmış hep insanlar hayal kırıklığı yaşamış çünkü artimedin de erken gebelik testini yaptım onda çıkmadı hatta ben onda hata olduğunu düşündüm ama o test doğruyu çıkarmış aslında. Bilemiyorum ya kafam çok karıştı ama artık önüme bakıyorum canım benim inşallah yakın zamanda sağlıkla gelir bebişlerimizKuzum arada uzaktan okudum yazdıklarını.. biz erkenden test yaptığımız için tespit edebiliyoruz kimyasalı ama bir iki gün içinde regl oluyoruz.. ben kendi doktoruma demiştim cok hafif çizgi vardı ama regl oldum diye, test asla pozitifte hatalı olamaz o biyokimyasal gebeliktir dedi. Senin de öyle oldu bence. Bu büyük bir veri.. hamile kalabildiğini gösteriyor.. bunun arkasından hızlıca sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah canım benim
Ayyy izledim ben onu öldüm ya gülmektenHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerde
Sıfır, otur
Ayyy izledim ben onu öldüm ya gülmektenHem nasılll, bizim durumla çok benzer yani kendini göreceksinhamile kalmaya çalışan 2 elti. Biz bu besmeleyi konuşuken aklıma bi sahnesi geldi. Kadın hamile kalmanın yollarını ararken internette bulduklarını uyguluyor işte, kocanın etrafında döneceksin her turda da gözünün içine bakıp selamün aleyküm diceksin falan yazıyor. Bu da yapıyor yaa kocasının yüzünü, korkuşunu görmen lazım
Yahu dur şimdi bizi de kudurtma durduk yerde
Sıfır, otur
Yok yarın için bi tane kaset test var da, sonra her gün yapacaksak baştan söyleyin gitmişken 5 tane alayımYa ben geçenlerde artimed normal testi 5tl ye aldımsen bulursun ucuz bişiler… bebetime a da razıyız yeterki bizi yarı yolda bırakma
Demek ki keramet onda da değilmişKız dün filmden sonra nasıl çatlatdıysanizyimirtanin biyerleri incinmiş sanırım
Korkma Beybi yumurtlama dönemi normal bişey o akınti
Bi film aç üzerine rahat bişeyler giy o iş tamamdir
Ben çekiyorum vallahi
Keramet nerde aşko niye yok ortada
Sende iyi ki varsın aşkım her zaman ❤❤İyi ki varsınız be vallahi şurada birbirimizi görmeden ne güzel destek olduk birbirimize
5 çok aşkıtom, 2-3 yeter benceYok yarın için bi tane kaset test var da, sonra her gün yapacaksak baştan söyleyin gitmişken 5 tane alayım
Kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah hemen toparlarsın inşallahKuzum daha vücudum kendine gelememiş galiba evden çıkarken iyi değilim sanki demiştim düğün salonuna gittik yolda titreme başladı üşümeyle birlikte her yerim uyuştu saç diplerim bilebayılacak gibi oldum ateşim çıktı iyice sonra apar topar acile gittik zaten tansiyonum baya düşmüş ateşim çoktu serumlar iğneler uzun bir süre kendime gelemedim eve gelince de size yazıp uyumuşum ama hala kendime gelemedim kuzum ya çok kötü bir gece geçirdim bakalım ilaçlarımı düzenli kullanıp iyileşmeye çalışacağım Teşekkür ediyorum kuzum benim
Aramızda bi cenabet varKeramet nerde aşko niye yok ortadaacil keramet lazım bize çağırın gelsiiinnn
Hııı tamam o zaman azmış5 çok aşkıtom, 2-3 yeter bence
Ne oluyor
İnşallah aşko çok merak ediyorumSağol canm
çok güzel bi haber bugeçmiş olsun kuzuma sağlıkla mutlulukla ailesiyle büyüsün inşallah
bence bunlar bebişe işaret yani inşallah da öyledir
Yaaa evet aşko ama sağolsunlar erken gittilerAyyyyy kuzum inşallah inşallah ya artık çift çizgili test görmek istiyorum senden profilinde hamiş haftası görmek istiyorummmKız senin yine mi misafirlerin var bir senin bir de benim misafirler eksik olmuyor sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?