Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum arada uzaktan okudum yazdıklarını.. biz erkenden test yaptığımız için tespit edebiliyoruz kimyasalı ama bir iki gün içinde regl oluyoruz.. ben kendi doktoruma demiştim cok hafif çizgi vardı ama regl oldum diye, test asla pozitifte hatalı olamaz o biyokimyasal gebeliktir dedi. Senin de öyle oldu bence. Bu büyük bir veri.. hamile kalabildiğini gösteriyor.. bunun arkasından hızlıca sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah canım benim

Yok valla son test, beni eczane batağına düşürmeyin ucuza alıyom ben testlerimi

Ayy saatlerdir kendi kendime kahkaha atıyorum deli gibi, yeter kızlar karnım ağrıdı
Ya ben geçenlerde artimed normal testi 5tl ye aldım sen bulursun ucuz bişiler… bebetime a da razıyız yeterki bizi yarı yolda bırakma

Canım adet olduğumda bile silikti doktora gittim rahim ince gebelik yok dedi ve prodoctor comfort ve miratech öyle çıktı ve bu testlerin yorumlarına baktım benim durumu yaşayan çok olmuş hep. Yalancı pozitif çıkarmış hep insanlar hayal kırıklığı yaşamış çünkü artimedin de erken gebelik testini yaptım onda çıkmadı hatta ben onda hata olduğunu düşündüm ama o test doğruyu çıkarmış aslında. Bilemiyorum ya kafam çok karıştı ama artık önüme bakıyorum canım benim inşallah yakın zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz

Ayyy izledim ben onu öldüm ya gülmektenbak yine hatirladim deli gibi gülüyorum kız her döndüyünde eşinin bakışları aklimdan çıkmıyor

Ayyy izledim ben onu öldüm ya gülmektenbak yine hatirladim deli gibi gülüyorum kız her döndüyünde eşinin bakışları aklimdan çıkmıyor

Kuzum çok çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah hemen toparlarsın inşallah

Yaaa evet aşko ama sağolsunlar erken gittiler az önce gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…