Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme yaa daha bat a var
Gün doğmadan neler doğar
Ya Ben kendimi biliyorum canim
Bata 3 gün var ama ne fayda
Bu erken test olsa çok hafif bile çıkması lazımdı
Ben artık neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum
Bu ay da tamamen salmıştım
Ovulasyon bir iki defa yapmışımdır
Anlamıyorum yani
Şuan acayip moralim bozuldu

Dün bende öyleydim canim,seni çok çok iyi anlıyorum,ama bu gün yeniden umutla uyandim, çok şükür saglıkliyım eşim yanımda
Pes etmek yok,elimden geleni yapıcam
Bu ay daha çok yürüyüş,daha çok yeşillik, spor falan yaparım her halde
Sende toparla kendini

Üzülmek yok bata var daha
Mfk ürünleri indirime girmişken sipariş etsenmi
Kuzu bata daha. 5 gun var yumurtlama uzerinden 10. Gün bence 2-3 gun daha bekleyeyim. Ona göre siparis veririm. Ayin 16 sinda gittigimde doktor yumurtan tam catlamis demedi olgunlasmisti. 17-18 catlamistr büyük ihtimal. Hic pikte goremeden silinmişti. Bizdekide bi umut işte

Ama eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık
Kuzummm nasilsin
Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyordu okey falan oynadık komşularla hahaha ortam iyiydi ama fazlası zarar, yastğımı öpe öpe uyudum gece valla bu aydan da umudum yok zaten bekliyoruz bakalım batı. Sen nasılsın, anlat bakalım biraz hiç okuyamadım kaç gündür
Hoşgeldin şipşak gebe kalacak hatun
Hahaha beeeen?? Şipşak dediğin en son 1,5 yıl sürdü ama olsun sen öyle enerji gönder bana sen napıyosun bakiyim ne alemdesin?

Pazartesine randevu aldım gideceğim bakalım. Çok teşekkür ederim

Aa çok iyi o zaman üzülmek yasak
İnşaallah gerek kalmaz siparişe

Sanmıyorum tatlim ısı düştü bikere artmasi mucize olur
İshala da adim atdik o yüzden bu ay es geçiyorum
Fal baktirdinmi aceba?

Canim ben evdeyim cok sicak hic cikmiyorum aksam bahce oturmalari haric. klimayla ask yasiyorum bu ara cocuklar babannede uzattim bacaklarımi kk da takılıyorm kahvalti hazirlicm birazdan gel beraber yapalim
Kuzu 16 sinda gittiğimde doktor ovulasyon baslamis daha catlamamis degerlendir dedi ve dedigini yaptim 16-17-19 degerlendirdim ama pik goremeden silindi testlerim sonrasinda 19 sabahi gobek deligimin etrafinda yogun sancili agriyla uyandim 3/4 gun boyunca siddetli kasık agrisi vardi keyifsizdim yani tam randevu aldim hafta sonuydu zaten agrim bicak gibi kesildi. Suan beklemedeyim günlük rutin testlerimi yapiyorum gebelik herzamanki gibi negatif bata 5 var doktor hesabina göre.yumurtlama tam net ne zamandi bi fikrim yok

Ay ne iyi yaptin iyi gelmistir sana yeni arkadaslikta iyi geliyor insana. Bide guzel haberler olsaydi ben inanıyorum guzel haberlerimiz cok yakin

Yani artık böyle ya olsun ya olmasın istiyorum
Elimden geleni de yapıyorum
Gayret ediyorum gerçekten
Zaten şuan 6 ay vegan beselenmedeyim
Yürüyüş desen hergün bisikletle gidiyorum işe yürüyüş arada yapıyorum
Sigarayı bile üçe indirdim ki gözümde hala cpk zor canım acayip çekiyor yinede kendimi başka şeyler yiyerek kandırıyorum
Ee gel de yine başlama sigaraya

Kaç ay oldu deneyeli canım gittin mi doktora hiç
Ya canım keşke tıp burda da Türkiye kadar ilerlemiş olsaydı
Tamam abi burda insana kadına değer veriliyor
Ama bir sene geçmeden asla muayene veya yumurtlama takibi yapmaz doktorum
En büyük pişmanlığım o doğum kontrol haplarını 4 ay almaktır
Tmm adetim çok düzenli ok şükür de
Eh işte olmuyor
Bana güleceksin ama şimdi bu ay 3. Denemeydi
Ama böylede düşün eşim bundan önce de 7 ay korunmuyorduk bazen içime de öylesine boşalıyordu
Sana da büyük saygım var
15 ay dayandıysan buna anlından öpmek lazım seni
Ben hiç dayanacak gibi değilim

Kahverengi akıntı hala geliyor benden canım benim, hafi inşallah güzel haber olsun senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…