- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.401
Üzülme yaa daha bat a varEvet kızlar tahmin ettiğim gibi bu ay da olmadı
O test cok yanıltıyor buna inanmıştım zaten
Hamile olanlara Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben elendimEki Görüntüle 3119753
Ya Ben kendimi biliyorum canimÜzülme yaa daha bat a var
Gün doğmadan neler doğar
Kargo ücreti oluyormu sizde de ?gramina göremi hesaplaniyor yoksa standart fiyat mi?Üzülmek yok bata var daha
Mfk ürünleri indirime girmişken sipariş etsenmi
Dün bende öyleydim canim,seni çok çok iyi anlıyorum,ama bu gün yeniden umutla uyandim, çok şükür saglıkliyım eşim yanımdaYa Ben kendimi biliyorum canim
Bata 3 gün var ama ne fayda
Bu erken test olsa çok hafif bile çıkması lazımdı
Ben artık neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum
Bu ay da tamamen salmıştım
Ovulasyon bir iki defa yapmışımdır
Anlamıyorum yani
Şuan acayip moralim bozuldu
Kuzu bata daha. 5 gun var yumurtlama uzerinden 10. Gün bence 2-3 gun daha bekleyeyim. Ona göre siparis veririm. Ayin 16 sinda gittigimde doktor yumurtan tam catlamis demedi olgunlasmisti. 17-18 catlamistr büyük ihtimal. Hic pikte goremeden silinmişti. Bizdekide bi umut işteÜzülmek yok bata var daha
Mfk ürünleri indirime girmişken sipariş etsenmi
Anladım canım benimde öyle ara aylar çok boş geçti diş problemleri falanAmin canim hersey Allah'tan. Rabbim verdinmi herşey olur.
Evet bu 3 ay mayista baslamistik haziran ayi doktorlarda gecti bussuru sey yasadik o ay pas gectik
Ama eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artıkBat 28-29 aşko, 2gün önce gece ilişki sonrasi lekelenme oldu hayatı boyunca asla olmamişti ,ben regl oldum sandim bidaha da gelmedi beyaz krem gibi yapişkan akintim oldu sonra
Yerleşme olduğunu sandım dün test yaptim negatif
Bu gün de vücut ısım düşünce anladim yine hamilelik falan yok
Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyorduKuzummm nasilsin
Hahaha beeeen??Hoşgeldin şipşak gebe kalacak hatun
Pazartesine randevu aldım gideceğim bakalım. Çok teşekkür ederimRabbim biran önce kucagini doldursun canim. Bende senin gibi sureci uzatmak istemedim 2 cocugum var 3. İcin ugrasiyorum 6 ay kadar baska doktora gittim her ay bi dunya para verip husranla dönüyordum. Doktora göre hic bisey yoktu hatta aşılama yapalim dedi özel hastane oldugu icinde 6 bin küsur kadar dı en son arastirma hastanesinin prof undan özel randevu aldim hsg cektirmeden sana bisey diyemem tedavi baslayamam dedi adet olduğum ay hsg cektirdim adetten temizlenince iliski olmadan gidiyorsun 5 dkkalik bi işlem. Hsg de tek tüpüm tamamen kapaliydi birindende geçiş zordu. Tekrar sıvı gonderdi ve ikiside tamamen acildi. Yerinde olsam 1 sene beklemem adetin bitince cektir hsg yi esinde sperm testi versin..
Aa çok iyi o zaman üzülmek yasakKuzu bata daha. 5 gun var yumurtlama uzerinden 10. Gün bence 2-3 gun daha bekleyeyim. Ona göre siparis veririm. Ayin 16 sinda gittigimde doktor yumurtan tam catlamis demedi olgunlasmisti. 17-18 catlamistr büyük ihtimal. Hic pikte goremeden silinmişti. Bizdekide bi umut işte
Evet kızlar tahmin ettiğim gibi bu ay da olmadı
Ama eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık
Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyorduokey falan oynadık komşularla hahaha ortam iyiydi ama fazlası zarar, yastğımı öpe öpe uyudum gece valla bu aydan da umudum yok zaten bekliyoruz bakalım batı. Sen nasılsın, anlat bakalım biraz hiç okuyamadım kaç gündür
Hahaha beeeen??Şipşak dediğin en son 1,5 yıl sürdü ama olsun sen öyle enerji gönder bana sen napıyosun bakiyim ne alemdesin?
Canim ben evdeyim cok sicak hic cikmiyorum aksam bahce oturmalari haric. klimayla ask yasiyorum bu araAma eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık
Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyorduokey falan oynadık komşularla hahaha ortam iyiydi ama fazlası zarar, yastğımı öpe öpe uyudum gece valla bu aydan da umudum yok zaten bekliyoruz bakalım batı. Sen nasılsın, anlat bakalım biraz hiç okuyamadım kaç gündür
Hahaha beeeen??Şipşak dediğin en son 1,5 yıl sürdü ama olsun sen öyle enerji gönder bana sen napıyosun bakiyim ne alemdesin?
Kuzum geç döllenme olabilir olmadıysada bidahaki aya çalışmalara devam sıkma canınıEvet kızlar tahmin ettiğim gibi bu ay da olmadı
Ay ne iyi yaptin iyi gelmistir sana yeni arkadaslikta iyi geliyor insana. Bide guzel haberler olsaydi ben inanıyorum guzel haberlerimiz cok yakinAma eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık
Ahahaha yok iki üç gün sonra kökten çöznüş olcaz canısıCanım akıntı hem regl belirtisi hem gebelik ikiside benzer bende de olmustı ama regl olcagım zamanda oluyodu artık iki tane farklı markadan test yap bence konuyu kökten çözelim
Yani artık böyle ya olsun ya olmasın istiyorumDün bende öyleydim canim,seni çok çok iyi anlıyorum,ama bu gün yeniden umutla uyandim, çok şükür saglıkliyım eşim yanımda
Pes etmek yok,elimden geleni yapıcam
Bu ay daha çok yürüyüş,daha çok yeşillik, spor falan yaparım her halde
Sende toparla kendini
Sende tekrar bi işeyeydin iyiydi merakta kaldik hepAhahaha yok iki üç gün sonra kökten çöznüş olcaz canısı
Ya canım keşke tıp burda da Türkiye kadar ilerlemiş olsaydıKaç ay oldu deneyeli canım gittin mi doktora hiç
Nasıl bir çalışma yapacağım oma dair bile fikrim yokKuzum geç döllenme olabilir olmadıysada bidahaki aya çalışmalara devam sıkma canını
Kahverengi akıntı hala geliyor benden canım benim, hafi inşallah güzel haber olsun senin de@Gzmyts53 @sultansultan90 O omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?