- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.381
Ben de hsg çekildim bu ay bana da korunma dediler korunmadan deniyoruz bakalım ama zararı olabilir mi ki gerçekten minicik bir ihtimal dahi olsaEvet ya ben korunmamiştim hiç gebelikde olmadi zaten
İnsallah son olsun asko yaSagol canim mfk alabilirim bu ay reglime 1-2 gun kala test yapip siparis vercm
Yok canım almaya gitsem mi ☹Testmi yaptin asko
Kuzum nasilsin?ben bu gün yeniden sipariş etdim eş paketini ek olarak da athena ekledimCok geçmiş olsun canım ya sende mfk mı baslasan napsan asılama düşünüyomusun
Adetin kaçinci günü?bence bekle yapmaYok canım almaya gitsem mi ☹
İlk idrar hala içimde
Günaydın kuzu 2 gün kalmış canım varsa çıkarGünaydın aşkolar
Test yapan oldu mu
Bat 28 Ağustos olanlardan ??
Yapsak mı beklesek mi
Günaydın tatlimGünaydın aşkolar
Test yapan oldu mu
Yapsak mı beklesek mi
Artık o test kafamdan gitmiyor musallat oldu banaAdetin kaçinci günü?bence bekle yapma
O zaman patlat bitaneeeArtık o test kafamdan gitmiyor musallat oldu bana
Kuzum yap bence merak ettim seni benGünaydın aşkolar
Test yapan oldu mu
Yapsak mı beklesek mi
Yok kuzum onu sadece sen kullancaksın günde 2 2 hafta kullanman yeterli onu yumurtlamadan sonra bırak mutlakaKuzum nasilsin?ben bu gün yeniden sipariş etdim eş paketini ek olarak da athena ekledim
Athenayi nasıl içicem? eşimle beraber mi? günde kaç kere ?
Niye ki?zarari mi olur?Yok kuzum onu sadece sen kullancaksın günde 2 2 hafta kullanman yeterli onu yumurtlamadan sonra bırak mutlaka
Benim takvime göre 28 ama yumurtlama gec oldu doktor 31 dedi bugun erken gebelik yaptim biraz önce negatifGünaydın aşkolar
Test yapan oldu mu
Yapsak mı beklesek mi
Üzülme canim yaa en azindan soru isaretleri gidiyor kafandan. Bide regl e kendini hazırlıyosunDur hemen almaya gideyim
Kendim kaşınıp kendim üzülecem sonuçta dimi
Aynen bizde hiçbir şekilde olmadı gebelik hayırlısı artıkBizde ayni şekilde 13. Ayimiza girdik ama hiçbir gelişme yok hâlâ kimyasak gebelik dahi
Üzülmek yok bata var dahaBenim takvime göre 28 ama yumurtlama gec oldu doktor 31 dedi bugun erken gebelik yaptim biraz önce negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?