- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.361
Bat 28-29 aşko, 2gün önce gece ilişki sonrasi lekelenme oldu hayatı boyunca asla olmamişti ,ben regl oldum sandim bidaha da gelmedi beyaz krem gibi yapişkan akintim oldu sonraNe zamanki bat kuzum test yaptım?
Rabbim biran önce kucagini doldursun canim. Bende senin gibi sureci uzatmak istemedim 2 cocugum var 3. İcin ugrasiyorum 6 ay kadar baska doktora gittim her ay bi dunya para verip husranla dönüyordum. Doktora göre hic bisey yoktu hatta aşılama yapalim dedi özel hastane oldugu icinde 6 bin küsur kadar dı en son arastirma hastanesinin prof undan özel randevu aldim hsg cektirmeden sana bisey diyemem tedavi baslayamam dedi adet olduğum ay hsg cektirdim adetten temizlenince iliski olmadan gidiyorsun 5 dkkalik bi işlem. Hsg de tek tüpüm tamamen kapaliydi birindende geçiş zordu. Tekrar sıvı gonderdi ve ikiside tamamen acildi. Yerinde olsam 1 sene beklemem adetin bitince cektir hsg yi esinde sperm testi versin..Hsg hakkında sorcaktım canım ya. Ben nisan ayında hormon testi yaptırdım ayrıca vajinal ve karından bakıldı sorun yok dedi doktor. 1 yıl dene olmazsa hsg dedi folik asit kullan şimdilik dedi o kadar. yaştan dolayı acele ediyorum ilk çocuğum olacak nasip olursa. 30 u bitirmek üzereyimi26 ağustos reglim başlayacak gibi ağrılarım var Pazartesi 3.gününe geliyor. O güne Başka doktora randevu aldım bende ama çekerler mi çekmezler mi bilmiyorum. Süreç nasıl ilerliyor ne yapmam lazım yaptırdığını görünce danışmak istedim sanada
Kuzummm nasilsinNe zamanki bat kuzum test yaptım?
Günaydın baby,hsg sonrasi korunmali ilişki mi oldu?Rabbim biran önce kucagini doldursun canim. Bende senin gibi sureci uzatmak istemedim 2 cocugum var 3. İcin ugrasiyorum 6 ay kadar baska doktora gittim her ay bi dunya para verip husranla dönüyordum. Doktora göre hic bisey yoktu hatta aşılama yapalim dedi özel hastane oldugu icinde 6 bin küsur kadar dı en son arastirma hastanesinin prof undan özel randevu aldim hsg cektirmeden sana bisey diyemem tedavi baslayamam dedi adet olduğum ay hsg cektirdim adetten temizlenince iliski olmadan gidiyorsun 5 dkkalik bi işlem. Hsg de tek tüpüm tamamen kapaliydi birindende geçiş zordu. Tekrar sıvı gonderdi ve ikiside tamamen acildi. Yerinde olsam 1 sene beklemem adetin bitince cektir hsg yi esinde sperm testi versin..
Hoşgeldin şipşak gebe kalacak hatunCanım kızlar nihayet kamptan döndüm, bugün miss gibi bi uyku çekmeyi düşünüyorum. Var mı kaçırdığım önemli haberler
Bu arada hsg icin önden randevu alıyorsun ve her kadin dogum doktoru cekmiyor makinalar olmuyor ben tıp merkezinde çektirmiştimHsg hakkında sorcaktım canım ya. Ben nisan ayında hormon testi yaptırdım ayrıca vajinal ve karından bakıldı sorun yok dedi doktor. 1 yıl dene olmazsa hsg dedi folik asit kullan şimdilik dedi o kadar. yaştan dolayı acele ediyorum ilk çocuğum olacak nasip olursa. 30 u bitirmek üzereyimi26 ağustos reglim başlayacak gibi ağrılarım var Pazartesi 3.gününe geliyor. O güne Başka doktora randevu aldım bende ama çekerler mi çekmezler mi bilmiyorum. Süreç nasıl ilerliyor ne yapmam lazım yaptırdığını görünce danışmak istedim sanada
Gunaydin asko.. Yok hatta doktor ozellikle belirtti 3-4 gun cinsellik olmasin sonrasi devamkeGünaydın baby,hsg sonrasi korunmali ilişki mi oldu?
BebeğimHoşgeldin şipşak gebe kalacak hatun
Testmi yaptin askoDiyorsunkız valla olursa seni ilk dualarıma katacağım
Hele bi olsun
Bugün benim bayramım inşallah kızımın alçısı çıkacak Allah izin verirse 40 gün gibi değildi 4 ay gibiydi yemin ederim. Sen naptın kuzu test yaptın mı?Bebeğimsen napiyosn
Kız daha cikmadimi alçı ben çıktı saniyorum yaa. Ah yavrum cok cekti bu sicaklarda.Bugün benim bayramım inşallah kızımın alçısı çıkacak Allah izin verirse 40 gün gibi değildi 4 ay gibiydi yemin ederim. Sen naptın kuzu test yaptın mı?
Ben 2019 yılında çekildim , doktor mutlak şekilde korunmali ilişki olmasını söyledi,hamilelik olursa ilaçlar etki ede bilir falan diyeGunaydin asko.. Yok hatta doktor ozellikle belirtti 3-4 gun cinsellik olmasin sonrasi devamkehamileligi arttiriyo demisti hsg. Ama arttiran falan bisey olmadi hala bebek yok bat 5
Test yapmadim kuzu en son dün saat 5 gibi yapmistim negatif. Test yapasim kalmadi daha. Sanirim bu ayda yok. Bide ben galiba salgin oldum mide bulantısı ishalBugün benim bayramım inşallah kızımın alçısı çıkacak Allah izin verirse 40 gün gibi değildi 4 ay gibiydi yemin ederim. Sen naptın kuzu test yaptın mı?
Banada ceken doktor ve isteyen doktor da ilaclar senin hamile kalmani kolaylastircak demislerdi. Korunma dediler. Amann hangi doktora inanacagimizi sasirdik beBen 2019 yılında çekildim , doktor mutlak şekilde korunmali ilişki olmasını söyledi,hamilelik olursa ilaçlar etki ede bilir falan diye
Evet ya ben korunmamiştim hiç gebelikde olmadi zatenBanada ceken doktor ve isteyen doktor da ilaclar senin hamile kalmani kolaylastircak demislerdi. Korunma dediler. Amann hangi doktora inanacagimizi sasirdik be
Rica ederim canım benim ne demekÇok teşekkür ederim valla moral oldu yazdıklarınızaminnnnn isteyen herkese
Önümüzde ki maclara bakicaz canim bende bekliyorum bakalim regl gelicekmi diyeBen kırmızı kart yedim
Canım akıntı hem regl belirtisi hem gebelik ikiside benzer bende de olmustı ama regl olcagım zamanda oluyodu artık iki tane farklı markadan test yap bence konuyu kökten çözelim@Gzmyts53 S sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
Cok geçmiş olsun canım ya sende mfk mı baslasan napsan asılama düşünüyomusunTest yapmadim kuzu en son dün saat 5 gibi yapmistim negatif. Test yapasim kalmadi daha. Sanirim bu ayda yok. Bide ben galiba salgin oldum mide bulantısı ishalcok ileri degil ama hafiften bi zorluyor beni
Sagol canim mfk alabilirim bu ay reglime 1-2 gun kala test yapip siparis vercmCok geçmiş olsun canım ya sende mfk mı baslasan napsan asılama düşünüyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?