Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zamanki bat kuzum test yaptım?
Bat 28-29 aşko, 2gün önce gece ilişki sonrasi lekelenme oldu hayatı boyunca asla olmamişti ,ben regl oldum sandim bidaha da gelmedi beyaz krem gibi yapişkan akintim oldu sonra
Yerleşme olduğunu sandım dün test yaptim negatif
Bu gün de vücut ısım düşünce anladim yine hamilelik falan yok

Rabbim biran önce kucagini doldursun canim. Bende senin gibi sureci uzatmak istemedim 2 cocugum var 3. İcin ugrasiyorum 6 ay kadar baska doktora gittim her ay bi dunya para verip husranla dönüyordum. Doktora göre hic bisey yoktu hatta aşılama yapalim dedi özel hastane oldugu icinde 6 bin küsur kadar dı en son arastirma hastanesinin prof undan özel randevu aldim hsg cektirmeden sana bisey diyemem tedavi baslayamam dedi adet olduğum ay hsg cektirdim adetten temizlenince iliski olmadan gidiyorsun 5 dkkalik bi işlem. Hsg de tek tüpüm tamamen kapaliydi birindende geçiş zordu. Tekrar sıvı gonderdi ve ikiside tamamen acildi. Yerinde olsam 1 sene beklemem adetin bitince cektir hsg yi esinde sperm testi versin..

Günaydın baby,hsg sonrasi korunmali ilişki mi oldu?

Bu arada hsg icin önden randevu alıyorsun ve her kadin dogum doktoru cekmiyor makinalar olmuyor ben tıp merkezinde çektirmiştim

Gunaydin asko.. Yok hatta doktor ozellikle belirtti 3-4 gun cinsellik olmasin sonrasi devamke hamileligi arttiriyo demisti hsg. Ama arttiran falan bisey olmadi hala bebek yok bat 5
Ben 2019 yılında çekildim , doktor mutlak şekilde korunmali ilişki olmasını söyledi,hamilelik olursa ilaçlar etki ede bilir falan diye

Bugün benim bayramım inşallah kızımın alçısı çıkacak Allah izin verirse 40 gün gibi değildi 4 ay gibiydi yemin ederim. Sen naptın kuzu test yaptın mı?
Test yapmadim kuzu en son dün saat 5 gibi yapmistim negatif. Test yapasim kalmadi daha. Sanirim bu ayda yok. Bide ben galiba salgin oldum mide bulantısı ishal cok ileri degil ama hafiften bi zorluyor beni

Ben 2019 yılında çekildim , doktor mutlak şekilde korunmali ilişki olmasını söyledi,hamilelik olursa ilaçlar etki ede bilir falan diye
Banada ceken doktor ve isteyen doktor da ilaclar senin hamile kalmani kolaylastircak demislerdi. Korunma dediler. Amann hangi doktora inanacagimizi sasirdik be

Canım akıntı hem regl belirtisi hem gebelik ikiside benzer bende de olmustı ama regl olcagım zamanda oluyodu artık iki tane farklı markadan test yap bence konuyu kökten çözelim

Test yapmadim kuzu en son dün saat 5 gibi yapmistim negatif. Test yapasim kalmadi daha. Sanirim bu ayda yok. Bide ben galiba salgin oldum mide bulantısı ishal cok ileri degil ama hafiften bi zorluyor beni
Cok geçmiş olsun canım ya sende mfk mı baslasan napsan asılama düşünüyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…