- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.421
Biliyomusun ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalmistimYa canım keşke tıp burda da Türkiye kadar ilerlemiş olsaydı
Tamam abi burda insana kadına değer veriliyor
Ama bir sene geçmeden asla muayene veya yumurtlama takibi yapmaz doktorum
En büyük pişmanlığım o doğum kontrol haplarını 4 ay almaktır
Tmm adetim çok düzenli ok şükür de
Eh işte olmuyor
Bana güleceksin ama şimdi bu ay 3. Denemeydi
Ama böylede düşün eşim bundan önce de 7 ay korunmuyorduk bazen içime de öylesine boşalıyordu
Sana da büyük saygım var
15 ay dayandıysan buna anlından öpmek lazım seni
Ben hiç dayanacak gibi değilim
Nasil oldun kuzum gittinmi doktoraKahverengi akıntı hala geliyor benden canım benim, hafi inşallah güzel haber olsun senin de
Allahim ya ben de öyle düşünmüştüm ki aceba başlasammi okumayaNasıl bir çalışma yapacağım oma dair bile fikrim yok
Benimle 40 gün Meryem süresini okumak isteyen var mı
Bana da motivasyon olur
Nasil oldun kuzum gittinmi
Canım bu sabah yine kanamam oldu, gittim test verdim yine çok şükür sonuç 272 çıktı. En son pazartesi günü 47 idi.Nasil oldun kuzum gittinmi doktora
Canım benim batım geçtiği halde gebelik testinde aşırı silik çıkıyo hala, nerdeyse yok gibi.Ya Ben kendimi biliyorum canim
Bata 3 gün var ama ne fayda
Bu erken test olsa çok hafif bile çıkması lazımdı
Ben artık neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum
Bu ay da tamamen salmıştım
Ovulasyon bir iki defa yapmışımdır
Anlamıyorum yani
Şuan acayip moralim bozuldu
Yok aşko o gölgeler beni umutlandırıyor kırmızı çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa bileyim sonra hayal kırıklığı oluyorSende tekrar bi işeyeydin iyiydi merakta kaldik hep
Ama daha erken kuzucumBenim takvime göre 28 ama yumurtlama gec oldu doktor 31 dedi bugun erken gebelik yaptim biraz önce negatif
Bende isyan ediyorum bazen sonra kendine gel diyorum dünyanın sonu değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur diye kendimi teselli ediyorum çok zor biliyorum çok kez yaşadım bunu ama yapacak birşey yok ki 10 sene bekleyen var onlar geliyor aklımaYa canım keşke tıp burda da Türkiye kadar ilerlemiş olsaydı
Tamam abi burda insana kadına değer veriliyor
Ama bir sene geçmeden asla muayene veya yumurtlama takibi yapmaz doktorum
En büyük pişmanlığım o doğum kontrol haplarını 4 ay almaktır
Tmm adetim çok düzenli ok şükür de
Eh işte olmuyor
Bana güleceksin ama şimdi bu ay 3. Denemeydi
Ama böylede düşün eşim bundan önce de 7 ay korunmuyorduk bazen içime de öylesine boşalıyordu
Sana da büyük saygım var
15 ay dayandıysan buna anlından öpmek lazım seni
Ben hiç dayanacak gibi değilim
İnşallah canım kahverengi akıntım yok o kısa sürdü bir buçuk gün falan ama bakalım işte nasip diyoruzKahverengi akıntı hala geliyor benden canım benim, hafi inşallah güzel haber olsun senin de
Çok üzülüyorum gerçekten …Biliyomusun ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalmistimoglumla kizim arasinda 2 sen dogum kontrol ignesiyle korundum etkisi 3 ay vucuttan cikmaz dedi doktor ben 2. Ay hamileydim. Dk ignesini birakali 8 ay oluyor suan hala gebe degilim. Bi surude yumurta gelistirici kullandim. Yani demem o ki herseyi dk hapina baglama kuzum. Cagimizin skntisi şuan inferlite
Ben adet olmam gerekiyor 3 gün sonraAllahim ya ben de öyle düşünmüştüm ki aceba başlasammi okumaya
Bi defa başladım 7-8 gün okudum sonra yarım kaldı
Adetliyken biraz zor oluyor Kuran okumak
Ne zaman başlayalim?
Evet bende şuan aynı durumdayımBende isyan ediyorum bazen sonra kendine gel diyorum dünyanın sonu değil rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur diye kendimi teselli ediyorum çok zor biliyorum çok kez yaşadım bunu ama yapacak birşey yok ki 10 sene bekleyen var onlar geliyor aklımaçok şükür ki kızım var rabbim uzun ömürler versin. Tek kalmasın diye kardeş istiyoruz.
Sağol canım tesellim sizsinizCanım benim batım geçtiği halde gebelik testinde aşırı silik çıkıyo hala, nerdeyse yok gibi.
Bata 3 gün var, moralini bozma lütfen
Canlar gün doğmadan neler doğar üzmeyin kendinizi hepimiz bu yolda beraber gidiyoruz umutlanıp düştüğümüz olduğu gibi umudumuzun gerçek olacağı günlerde gelecek inşallahÇok üzülüyorum gerçekten …
İnşallah canım benimCanlar gün doğmadan neler doğar üzmeyin kendinizi hepimiz bu yolda beraber gidiyoruz umutlanıp düştüğümüz olduğu gibi umudumuzun gerçek olacağı günlerde gelecek inşallah
yinede teşekkür ederimmm canım :):)3 yıldır evliyim 1 yıldır deniyoruz ama hiç şu testi yapmadım nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olmak isterdim ama ben yardımcı olursam yanlış olur
Evet kuzum benimde 3gün sonra olmam gerekiyorBen adet olmam gerekiyor 3 gün sonra
Ancak bir hafta sonra beraber başlarız istersen
Allahim ya ben de öyle düşünmüştüm ki aceba başlasammi okumaya
Bi defa başladım 7-8 gün okudum sonra yarım kaldı
Adetliyken biraz zor oluyor Kuran okumak
Ne zaman başlayalim?
Adet bitdikten sonra geç olur amaBen adet olmam gerekiyor 3 gün sonra
Ancak bir hafta sonra beraber başlarız istersen
Bekliyorum askim yaa iste bikac gune belli olurAma daha erken kuzucum
Eger zaten varsa baya kirmizi cikarYok aşko o gölgeler beni umutlandırıyor kırmızı çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa bileyim sonra hayal kırıklığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?