- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.461
İnşallah diyorum artık bekleyelim görelim canımbelki hcg daha ancak yükseliyor zamanla koyulaşacak. Bak bu da bir seçenek
Benim yavrumm benim guzummmvenev sen misin? nick mi değiştirdin ben kaçırdım
Yarına inşallah gideriz dr aksini söylemezseİnsallah ufak bi kacamak yapin guzel kızınla coktan hakettiniz
Amin canım amin bitsin artık bu yaşadıklarımızÇok şükür Rabbim bidaha yaşatmasin
İnşaallah anne kız tadını çıkarirsiniz
Ahahahaha bende anlamamışım ya kızBenim yavrumm benim guzummm
Isı düşmesi evet haklısın regl geliyor demektir, ben de üşürüm regl olmadan önce. Biz yine de modumuzu düşürmeyelim şimdidenSanmıyorum tatlim ısı düştü bikere artmasi mucize olur
İshala da adim atdik o yüzden bu ay es geçiyorum
Fal baktirdinmi aceba?
Evet müthiş sıcak ben de hiç kapatamıyorum klimayı. Ya bu ilginç ağrı bi düşündürdüCanim ben evdeyim cok sicak hic cikmiyorum aksam bahce oturmalari haric. klimayla ask yasiyorum bu aracocuklar babannede uzattim bacaklarımi kk da takılıyorm kahvalti hazirlicm birazdan gel beraber yapalim
Kuzu 16 sinda gittiğimde doktor ovulasyon baslamis daha catlamamis degerlendir dedi ve dedigini yaptim 16-17-19 degerlendirdim ama pik goremeden silindi testlerim sonrasinda 19 sabahi gobek deligimin etrafinda yogun sancili agriyla uyandim 3/4 gun boyunca siddetli kasık agrisi vardi keyifsizdim yani tam randevu aldim hafta sonuydu zaten agrim bicak gibi kesildi. Suan beklemedeyim günlük rutin testlerimi yapiyorum gebelik herzamanki gibi negatifbata 5 var doktor hesabina göre.yumurtlama tam net ne zamandi bi fikrim yok
Evet yeni insanlar tanımak, hoş sohbetler vs çok iyi geliyor. Gelecek güzel haberlerimiz canım benim, sabrımız sonu güzel olacakAy ne iyi yaptin iyi gelmistir sana yeni arkadaslikta iyi geliyor insana. Bide guzel haberler olsaydi ben inanıyorum guzel haberlerimiz cok yakin
İyi eglenceler simdidenYarına inşallah gideriz dr aksini söylemezse
Ayy çok şükür canım benim gözünüz aydın, hemen götür denize kuzuyu yazık o kadar sabretti. Allah bi daha yaşatmasın kaza, belaBen bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur
Suan dokunsan agliycak moddayim ruh halim degisik. Kuzu doktor dedi test yap diye letudan sonra ovulasyon bugun yaptim yine koyulasmaya baslamis ama benim zaten regl zamani koyulasmaya basliyodu. 31 inde dedi doktor. Kuzu zaten ben yumurtlama sonrasi 16. Gün regl olanlardanim malum cok gec yumurtlama gordum bu ayIsı düşmesi evet haklısın regl geliyor demektir, ben de üşürüm regl olmadan önce. Biz yine de modumuzu düşürmeyelim şimdidenbaktırmam mııı valla eşimin karakter analizini yaptı resmen. Oğlum olduğunu, nasıl bir çocuk olduğunu anlattı bunlar hep tuttu. Sonra da dedi ki bir bebeğiniz olacak ama sakın kız bekleme, erkek olacak dedi. Aman dedim abla olsun da dötünü yerim ben o oğlanın
Evet müthiş sıcak ben de hiç kapatamıyorum klimayı. Ya bu ilginç ağrı bi düşündürdüama 16sında ovü başladıysa niye bat 5 oluyor ki? Benim yumurtlama tahmini 20si ve bat 3 Eylül ona göre. Bi de o testlere bakma sen, bence bi daha alma bile. Sırf kafa karışıklığı stres valla. Tutmuyor canımın içi, ben de doktor kontrolüyle birlikte takip ediyordum tutmuyordu. Artık hissediyoruz belirtilerimizden ve regl döngümüzden zaten.
Evet yeni insanlar tanımak, hoş sohbetler vs çok iyi geliyor. Gelecek güzel haberlerimiz canım benim, sabrımız sonu güzel olacak
Hormonlardan dolayi öylesin,bende dün öyleydim aglamak için yer arıyordumSuan dokunsan agliycak moddayim ruh halim degisik. Kuzu doktor dedi test yap diye letudan sonra ovulasyon bugun yaptim yine koyulasmaya baslamis ama benim zaten regl zamani koyulasmaya basliyodu. 31 inde dedi doktor. Kuzu zaten ben yumurtlama sonrasi 16. Gün regl olanlardanim malum cok gec yumurtlama gordum bu ay
Isı düşmesi evet haklısın regl geliyor demektir, ben de üşürüm regl olmadan önce. Biz yine de modumuzu düşürmeyelim şimdidenbaktırmam mııı valla eşimin karakter analizini yaptı resmen. Oğlum olduğunu, nasıl bir çocuk olduğunu anlattı bunlar hep tuttu. Sonra da dedi ki bir bebeğiniz olacak ama sakın kız bekleme, erkek olacak dedi. Aman dedim abla olsun da dötünü yerim ben o oğlanın
Evet müthiş sıcak ben de hiç kapatamıyorum klimayı. Ya bu ilginç ağrı bi düşündürdüama 16sında ovü başladıysa niye bat 5 oluyor ki? Benim yumurtlama tahmini 20si ve bat 3 Eylül ona göre. Bi de o testlere bakma sen, bence bi daha alma bile. Sırf kafa karışıklığı stres valla. Tutmuyor canımın içi, ben de doktor kontrolüyle birlikte takip ediyordum tutmuyordu. Artık hissediyoruz belirtilerimizden ve regl döngümüzden zaten.
Evet yeni insanlar tanımak, hoş sohbetler vs çok iyi geliyor. Gelecek güzel haberlerimiz canım benim, sabrımız sonu güzel olacak
Baslicam hormonlarimiza heeHormonlardan dolayi öylesin,bende dün öyleydim aglamak için yer arıyordum
Şükür bugün toparladim biraz
Hayırlısı olsun üzülmeEvet kızlar tahmin ettiğim gibi bu ay da olmadı
O test cok yanıltıyor buna inanmıştım zaten
Hamile olanlara Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben elendimEki Görüntüle 3119753
E sen tanıyosun kendini bebeğim reglden önce koyulaşıyorsa ondandır o zaman. Dobarlan guzuuum olmaz öyle salma kendiniSuan dokunsan agliycak moddayim ruh halim degisik. Kuzu doktor dedi test yap diye letudan sonra ovulasyon bugun yaptim yine koyulasmaya baslamis ama benim zaten regl zamani koyulasmaya basliyodu. 31 inde dedi doktor. Kuzu zaten ben yumurtlama sonrasi 16. Gün regl olanlardanim malum cok gec yumurtlama gordum bu ay
Kaldırın o modları çabuk yerlerden dövücem bakModum çoktan düştü zatenazacuk kaldira bildim
Ayy çok ilginc yaa fal bakanlari hep merak etmişimdir nasıl nerden anliyorlar
Saglikli olsun da kız erkek fark etmez
Haklisin bebegim ben biraz buralardan uzak kalsam iyi olur aslinda. Azcik relax olurum dimiE sen tanıyosun kendini bebeğim reglden önce koyulaşıyorsa ondandır o zaman. Dobarlan guzuuum olmaz öyle salma kendinio ilaçlar da çok etkiliyor ruh halini hormonlarla oynuyor sonuçta. Her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ama umutla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sağlıkla ve bir an önce gelmesi için dua etmekten başka çare de yok
Kaldırın o modları çabuk yerlerden dövücem bakyani ben de aaa öyle dedi kesin olacak falan diye inanmam da iyi geliyor işte güzel şeyler duymak. His meselesi kuzum yaa bazı insanların da hisleri çok güçlü Allah veriyor yetenek işte
E sen tanıyosun kendini bebeğim reglden önce koyulaşıyorsa ondandır o zaman. Dobarlan guzuuum olmaz öyle salma kendinio ilaçlar da çok etkiliyor ruh halini hormonlarla oynuyor sonuçta. Her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ama umutla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sağlıkla ve bir an önce gelmesi için dua etmekten başka çare de yok
Kaldırın o modları çabuk yerlerden dövücem bakyani ben de aaa öyle dedi kesin olacak falan diye inanmam da iyi geliyor işte güzel şeyler duymak. His meselesi kuzum yaa bazı insanların da hisleri çok güçlü Allah veriyor yetenek işte
Onu bende düşünüyorum aşko bebekle ilgili tüm fikirlerden uzak kalmak belirti falan okumamak iyi gelir diye düşünüyorumHaklisin bebegim ben biraz buralardan uzak kalsam iyi olur aslinda. Azcik relax olurum dimi
Niye buradan uzak kalacaksın yaa, burda da kafa dağıtıyoruz azcık 2 lafın belini kırıyoruz. Sadece olacak mı oldu mu stresinden uzak dur çünkü biliyoruz ki ne kadar rahat olursak o kadar çabuk geliyor bu veletlerHaklisin bebegim ben biraz buralardan uzak kalsam iyi olur aslinda. Azcik relax olurum dimi
Ne güzelYapma dedeee vurma dedee evet güzel şeyler duymak gerçekten çok iyi geliyor
Yillar önce annemin falina bakan bir kadın nasıl söylediyse öyle çıktı
Peşpeşe 3tane evladin olucak yillar sonra 4ye gebe kalacaksin sakın aldirma dogur demiş
Aldirirsan felaketin olur falan filan
Gerçekten öyle de oldu annem 42yaşinda 4cüyü doğurdu
Lekelenme yerleşme mi?28-28 Ağustos yani 3-4 gün kaldı 8 gün kala gecesi ve 7 gün kala lekelenmeler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?