- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.481
Yunurtlamadan 5,6 gün sonra başladı ďi mi?Evet bugün yoğun bi şekilde vardı
Yani bilmiyorum hamile olup olmadığımı bilmediğim için yerleşmedir diyemiyorum ama inşallah öyledir Adete 8 gün kala lekelenme yaşadımLekelenme yerleşme mi?
"8 gün kala gecesi" derken anlamadım?
Inş öyledir, haber verYani bilmiyorum hamile olup olmadığımı bilmediğim için yerleşmedir diyemiyorum ama inşallah öyledir Adete 8 gün kala lekelenme yaşadım
Evet 6 gün sonra falan başladıYunurtlamadan 5,6 gün sonra başladı ďi mi?
bu kocalar 5 dk sonra unutur herşeyi olan bize olur. Sende umursamaKizlar bugun cok skldm evde. 2 gundur cocuga okul formasi almak icin eşimi bekliyorum. Dedim ki dün ben cocuklarla forma alicam bide saatimde sknti var onu gostercm bekle dedi aksam üstü gideriz beraber neyse gelmedi gidemedik bugun yine aynisi oldu bekle dedi beraber gideriz. Neyse bu asagiya lokantaya gelmis yemek yemege arkadasiyla bende gördüm arkadasim gidecek dedi sende dedim eve gelsene cocuklarda yok falan işim var dedi musteri bekliyo dedi iyi dedim bi baktim asagida kavga var bu onlari ayirdi falan saatlerce asagida kaldi. Baya vakit gecti ya diyorum yemek yapicam ona göre saat soyle cikalim yok birazdan 40 dkka 20 dkka bilmem ne bekle bekle bekle diyorum ki cok skldm cok bunaldim cikalim artik yada biz gidelim cocuklarla baktim cevap yok en son bende yemegi koydum ocaga yarim saate hazirlan cikariz yazmis. Gök gürlüyor simsek cakmaya basladi yagmur basladi bizde alisverise cikcaz. Ne beni gonderdi ne kendi geldi saat olmuş kac burasi küçük şehir esnaflar zaten erken kapatiyor. Bende agzima geleni saydim eşime bütün sinirimi cikardim ondan oh rahatladim bide eve gelince kavga ederim birazdanda cikicam cocuklari alip teyzeme yengeme falan gecerim cagirmicam onuda. Ha bide demezmi canin sıkılıyorsa temizlik yap diye hepten delirdim
Sonucu haber ver inş hamileliktir:)Evet 6 gün sonra falan başladı
Olsun kuzum sağlık olsunda bebeler gelene kadar devam
Ay inşallahSonucu haber ver inş hamileliktir:)
Aynen öyleOlsun kuzum sağlık olsunda bebeler gelene kadar devam
Canim selam bu soruna cvp alabildin miKızlar ishal gebelik belirtisi olabilir mi ? Yaşayan var mı acaba ? 2 3 gündür soğuk algınlığım var bel ağrım yanlarıma vurdu, baş ağrım oldu bugün de ishal başladı. Acaba hastalığımdan kaynaklı mı bunlar. Bu ay 2 3 kere değerlendirdim yumurta takibi falanda yapmadım merakım ondanregle 2 gün var regl sancım akşam üstü biraz oldu durdu şimdi
Hayır almadım canım ama araştırmalarıma göre ishal gebelik belirtisi değilmişCanim selam bu soruna cvp alabildin mi
Bu aksam sanki bende de olduHayır almadım canım ama araştırmalarıma göre ishal gebelik belirtisi değilmişbende bugün kırmızı kart gördüm
İnşallah elenmezsin canım kaç gün var regleBu aksam sanki bende de olduelendik desene bu ay da
Ah kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım varAh bu erkekler hepsi mi böyle sıkma canını kuzum git teyzene kafani dağıt stresini at
bu kocalar 5 dk sonra unutur herşeyi olan bize olur. Sende umursama
En iyisi başka bi yere gidip kafa dağıtmak. Bir arada olsanız mutlaka tartışma çıkacak gibi görünüyorKizlar bugun cok skldm evde. 2 gundur cocuga okul formasi almak icin eşimi bekliyorum. Dedim ki dün ben cocuklarla forma alicam bide saatimde sknti var onu gostercm bekle dedi aksam üstü gideriz beraber neyse gelmedi gidemedik bugun yine aynisi oldu bekle dedi beraber gideriz. Neyse bu asagiya lokantaya gelmis yemek yemege arkadasiyla bende gördüm arkadasim gidecek dedi sende dedim eve gelsene cocuklarda yok falan işim var dedi musteri bekliyo dedi iyi dedim bi baktim asagida kavga var bu onlari ayirdi falan saatlerce asagida kaldi. Baya vakit gecti ya diyorum yemek yapicam ona göre saat soyle cikalim yok birazdan 40 dkka 20 dkka bilmem ne bekle bekle bekle diyorum ki cok skldm cok bunaldim cikalim artik yada biz gidelim cocuklarla baktim cevap yok en son bende yemegi koydum ocaga yarim saate hazirlan cikariz yazmis. Gök gürlüyor simsek cakmaya basladi yagmur basladi bizde alisverise cikcaz. Ne beni gonderdi ne kendi geldi saat olmuş kac burasi küçük şehir esnaflar zaten erken kapatiyor. Bende agzima geleni saydim eşime bütün sinirimi cikardim ondan oh rahatladim bide eve gelince kavga ederim birazdanda cikicam cocuklari alip teyzeme yengeme falan gecerim cagirmicam onuda. Ha bide demezmi canin sıkılıyorsa temizlik yap diye hepten delirdim
Bata kaç gün var kuzum bende aynı durumdayım kasık bel sırt ağrım varAh kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım varM MiuLego bitliKedi Lale95 O omur ozguven Mucizemmm16 H Hayatlarrr mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
Test yaptın mı canım regl ne zamanAh kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım varM MiuLego bitliKedi Lale95 O omur ozguven Mucizemmm16 H Hayatlarrr mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
31 i ayin batBata kaç gün var kuzum bende aynı durumdayım kasık bel sırt ağrım var
Bu aksam yaptim negatifTest yaptın mı canım regl ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?