Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun 28ci gunumdu canim normalde 25 yada 26 gunde bir gibi olurdu. Korunmayi bıraktıktan sonra cok degisti döngülerim
Ewet benimde öyle oldu tüm belirtilerimde değişti korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi birkaç aydır geri döngülerim düzeldi günü gününe regl oluyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum vala. Test yaptın mı peki.

Benim regl bekledigim 25 ci gun pembe lekelenme oldu sonra kahverengiye dondu ertesi gun akşamüzeri bitti. O gunden beri sadece kasik agrim var test yapmadim bir kac gun gecmesini bekliyorum.
Mayis ayinda korunmayi biraktik 5 gun reglim gecikti Haziran ayinda doktora gittim kistler cikinca hsg felan çekildim o ayi degerlendiremedik 28 ci gun adetim geldi. Temmuz ayinda ise 26 ci gunde geldi bende bilmiyorum bu ay nasil olcak reglim. Normalde bekarligimdan beri 25 veya 26 ci gunler olurdum. Bugun 28 ci gun bakalim. İshal durumu baslayinca geliyor heralde dedim kendi kendime kirmizilar

Kuzum nasıl oldun iyi misin? Boşver aşko bi süre yüz verme kendini de üzme ona ihtiyacın yokmuş gibi davran onsuzkende mutlu olduğunu iyi olduğunu görsün kendi yapsın temizliği gıcık enişte bizde küstük ya ben adaylığım daha bitmemiş derdi başka tabi o kendi kafasında bitti diye hesaplamış sigara içmeye geçtim diye çocuğa benim için annenin her zamanki bilmem ne yemesi dedi sen anla yazmıyım ne olduğunu ertesi gün de işten izin alamayan adam izin alıp defolup maça gitmiş bide ne haberim var ne bişey bende döşedim mesajları aradım bi dünya sövdüm kovdum evden falan ama gitmedi

Ayy napıyosunuz kızlar moralim bozuldu attım kendimi buralara tatile gitcektik iptal oldu tatil yok bebek yok sinirlerim hopladı gece gece
Niye iptal canım? Valla ben tatile gittim geldim ama bebek düşüncesi kafadan gitmedi sen nereye kafa oraya malesef. Yol çok yormuş beni insanın evi gibisi yok çok özlemişim ancak uyandım valizleri boşalt çamaşır yıka ikinci kez çalıştırdım çamaşır makinesini gittim uzandım uyumuşum öyle yoruldum ki bi dört sene daha gitmeyiz heralde tatile dedim

Nassın aşko?uykun yok galiba ağrı akinti ne durumda? geçen seferki lekelenme beni nasıl korkutduysa ekşn yapmaga korkar oldum hala anlam veremiyorum o kanama neydi yaa neden oldu
9 yıllık ekşn hayatimda öyle bişey yaşamadik ilk gece hariç

Ayy napıyosunuz kızlar moralim bozuldu attım kendimi buralara tatile gitcektik iptal oldu tatil yok bebek yok sinirlerim hopladı gece gece
Hiç gündüz çok uyudum diye şimdi uykum yok takiliyorum buralarda sen nasılsin?
Neden iptal oldu ki? Üzme kendini vallahi deymez böyle şeyler için üzülmeye
Her şerde bi hayır vardir

Ahahahaha şapşik kadın ya ben uyudum uyandım ahahaha çamaşır makinesini çalıştırdım uyumuşum yol çok yormuş iyiyim adet ağrılarım var ama bişey yok işte

Al beni de yanınaadurumumuz ayni ya aniden bişey akıyo hemen wc koşuyorum regl geldi mi diye berrak su akıyo resmen ağrı mahv etdi beni sag kasıktan başlıyor sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Cene kismimda sivilcede cikar sendede oldumu regl olmadan önce cikar normalde benimki cikmis Ne olacak bu kasık agrilarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…