- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.501
Yumurtlama ne zamandi canimAh kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım var@Fang @bitliKedi Lale95 @omur ozguven Mucizemmm16 @Hayatlarrr mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
BEkle bakalım canım belki çıkmamıştır daha var31 i ayin bat
Bu aksam yaptim negatif
16-17 gibiYumurtlama ne zamandi canim
İnsallah vardirBEkle bakalım canım belki çıkmamıştır daha var
İnşallah canım inşallahİnsallah vardir
Daha çok erken test için kuzum 2 gün sonra tekrarla16-17 gibi
Bugun 28ci gunumdu canim normalde 25 yada 26 gunde bir gibi olurdu. Korunmayi bıraktıktan sonra cok degisti döngülerimİnşallah elenmezsin canım kaç gün var regle
Ewet benimde öyle oldu tüm belirtilerimde değişti korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi birkaç aydır geri döngülerim düzeldi günü gününe regl oluyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum vala. Test yaptın mı peki.Bugun 28ci gunumdu canim normalde 25 yada 26 gunde bir gibi olurdu. Korunmayi bıraktıktan sonra cok degisti döngülerim
Benim regl bekledigim 25 ci gun pembe lekelenme oldu sonra kahverengiye dondu ertesi gun akşamüzeri bitti. O gunden beri sadece kasik agrim var test yapmadim bir kac gun gecmesini bekliyorum.Ewet benimde öyle oldu tüm belirtilerimde değişti korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi birkaç aydır geri döngülerim düzeldi günü gününe regl oluyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum vala. Test yaptın mı peki.
Kuzum daha var bata aslında senin hesabına göre bat ne zaman demiştin acaba ilaçlar mı bu kadar ağrı yapıyo yaAh kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım var@Fang @bitliKedi Lale95 @omur ozguven Mucizemmm16 @Hayatlarrr mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
Neden iptal oldu ki aşko boşver bozma moralini vardır bir hayır❤Ayy napıyosunuz kızlar moralim bozuldu attım kendimi buralara tatile gitcektik iptal oldutatil yok bebek yok sinirlerim hopladı gece gece
Kuzum nasıl oldun iyi misin? Boşver aşko bi süre yüz verme kendini de üzme ona ihtiyacın yokmuş gibi davran onsuzkende mutlu olduğunu iyi olduğunu görsün kendi yapsın temizliği gıcık enişteKizlar bugun cok skldm evde. 2 gundur cocuga okul formasi almak icin eşimi bekliyorum. Dedim ki dün ben cocuklarla forma alicam bide saatimde sknti var onu gostercm bekle dedi aksam üstü gideriz beraber neyse gelmedi gidemedik bugun yine aynisi oldu bekle dedi beraber gideriz. Neyse bu asagiya lokantaya gelmis yemek yemege arkadasiyla bende gördüm arkadasim gidecek dedi sende dedim eve gelsene cocuklarda yok falan işim var dedi musteri bekliyo dedi iyi dedim bi baktim asagida kavga var bu onlari ayirdi falan saatlerce asagida kaldi. Baya vakit gecti ya diyorum yemek yapicam ona göre saat soyle cikalim yok birazdan 40 dkka 20 dkka bilmem ne bekle bekle bekle diyorum ki cok skldm cok bunaldim cikalim artik yada biz gidelim cocuklarla baktim cevap yok en son bende yemegi koydum ocaga yarim saate hazirlan cikariz yazmis. Gök gürlüyor simsek cakmaya basladi yagmur basladi bizde alisverise cikcaz. Ne beni gonderdi ne kendi geldi saat olmuş kac burasi küçük şehir esnaflar zaten erken kapatiyor. Bende agzima geleni saydim eşime bütün sinirimi cikardim ondan oh rahatladim bide eve gelince kavga ederim birazdanda cikicam cocuklari alip teyzeme yengeme falan gecerim cagirmicam onuda. Ha bide demezmi canin sıkılıyorsa temizlik yap diye hepten delirdim
kuzum bekle daha erken benim 2 günüm kaldı hala yapmıyorum31 i ayin bat
Bu aksam yaptim negatif
Niye iptal canım? Valla ben tatile gittim geldim ama bebek düşüncesi kafadan gitmedi sen nereye kafa oraya malesef. Yol çok yormuş beni insanın evi gibisi yok çok özlemişim ancak uyandımAyy napıyosunuz kızlar moralim bozuldu attım kendimi buralara tatile gitcektik iptal oldutatil yok bebek yok sinirlerim hopladı gece gece
Ah kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım var@Fang @bitliKedi Lale95 @omur ozguven Mucizemmm16 @Hayatlarrr mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
Nassın aşko?uykun yok galibaNiye iptal canım? Valla ben tatile gittim geldim ama bebek düşüncesi kafadan gitmedi sen nereye kafa oraya malesef. Yol çok yormuş beni insanın evi gibisi yok çok özlemişim ancak uyandımvalizleri boşalt çamaşır yıka ikinci kez çalıştırdım çamaşır makinesini gittim uzandım uyumuşum öyle yoruldum ki bi dört sene daha gitmeyiz heralde tatile dedim
Hiç gündüz çok uyudum diye şimdi uykum yok takiliyorum buralarda sen nasılsin?Ayy napıyosunuz kızlar moralim bozuldu attım kendimi buralara tatile gitcektik iptal oldutatil yok bebek yok sinirlerim hopladı gece gece
AhahahahaNassın aşko?uykun yok galibaağrı akinti ne durumda? geçen seferki lekelenme beni nasıl korkutduysa ekşn yapmaga korkar oldum hala anlam veremiyorum o kanama neydi yaa neden oldu
9 yıllık ekşn hayatimda öyle bişey yaşamadik ilk gece hariç
Cene kismimda sivilcede cikar sendede oldumu regl olmadan önce cikar normalde benimki cikmisAl beni de yanınaadurumumuz ayni ya aniden bişey akıyo hemen wc koşuyorum regl geldi mi diye berrak su akıyo resmen ağrı mahv etdi beni sag kasıktan başlıyor sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?