Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmakla😌 Düşüğün bin tane sebebi var kuzu. Bilemiyoruz ki hangisinden oluyor🤷🏻‍♀️ Bir gün illa gelecek yavrun ama bakalım ne zaman. İnşallah kasımda olur 🙏🏻❤️❤️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 bi de koçlar çıktı şimdi okurken derin nefes al sakin ol hiç kıskanmıyoruz tamam mı 🤫🤫🤣🤣
Nefesim tıkandı aşko alamıyorum 🤣🤣🤣🤣 sakinleşemiyorum tut beni🤣🤣🤣

Kuzu neden tip bebek yaptıramıyorsun maddi yönden felan mı öğrenmek için soruyorum sadece
Bebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galiba ☺️ bi de doğal yolla denerken bile insanlar "ne gerek var, zaten ikinizin de birer tane çocuğu var" dediklerinde acayip deliriyorum. Bir de tüp bebek yaptığımızı duysalar hiç susmazlar heralde

Anladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmakla😌 Düşüğün bin tane sebebi var kuzu. Bilemiyoruz ki hangisinden oluyor🤷🏻‍♀️ Bir gün illa gelecek yavrun ama bakalım ne zaman. İnşallah kasımda olur 🙏🏻❤️❤️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 bi de koçlar çıktı şimdi okurken derin nefes al sakin ol hiç kıskanmıyoruz tamam mı 🤫🤫🤣🤣
Amiiin 🙏❤️ bir düşük tamam da 3 düşüğün sebebi de önemli bişeydir heralde 🤭

Allahtan hallettik aşko ya aman valla böyle yerlere Allah düşürmesin sıra beklemekten mahvoluyor insan 🥺🥺
Kuzu sen nereye gitmiştin ben kaçırdım onu kendi koşturmacamın içinde

Canım beniiiimmm senin bu enerjin ve pozitifliğin ile bak gör süreç öyle güzel ilerleyecek ki ben eminim ve ilkinde tutunacak minik mucizen sana ❤️❤️❤️ Tek kayıpla bunu öğrenmiş oldun kuzum iyi ki erkenden gittin bu şekilde ilerleyip bir kaç kayıp daha yaşamadın 🤲🏻 Bu seni çok yıpratırdı 🥺 herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle kuzum gerçekten tıp ve bilim öyle ilerledi ki bizim bilmediğimiz neler neler var ama en önemlisi Allahtan Ümit kesilmez 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️ Rabbim hep destekçimiz olsun ❤️ Sağlıklı olsunda bebeğim en önemlisi o nasıl olursa olsun ❤️❤️
İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız bitanem. Hayat hiç beklemediğim yerden sorun çıkardı karşıma bugün. Ama napalım bizim yolumuz da böyle zorlu olacakmış. Kalbinden geçen tüm güzel dualar seni de bulsun 🙏🏻❤️

Bebeğim az önce yazmıştım hem öyle bir bütçemiz yok hem de bir evladım var zaten, kaderini zorlamayı sevenlerden değilim ben. Olmamasının da vardır bir hayrı diye düşünüyorum belki de böyle düşünmek kabullenmek için kolay geliyordur bilmiyorum. Eşimle ortak bir evladımız olsun, hepimizin birleştiricisi olsun diye can atıyoruz aslında ama hayırlısı kuzum yaa ben biraz kaderciyim galiba ☺️ bi de doğal yolla denerken bile insanlar "ne gerek var, zaten ikinizin de birer tane çocuğu var" dediklerinde acayip deliriyorum. Bir de tüp bebek yaptığımızı duysalar hiç susmazlar heralde
Ay ne çok biliyo millet herşeyi. Kendimi senin yerine koydum da nasıl sinir oldum. Çok doğal bi isteğin var kuzu. Aşkınızın meyvesi olsun tabiki istenmez mi hiç 🥰😍
Amiiin 🙏❤️ bir düşük tamam da 3 düşüğün sebebi de önemli bişeydir heralde 🤭
Önemli bir sebebi olabilir de olmayabilir de canım. Sen de biliyorsun ki her gebelik bi miktar risk taşıyor içinde. 3 kez olması tamamen tesadüf de olabilir 😌

Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920

Eki Görüntüle 3148918

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Çook direndimmm tavşanım görmek içinnnnnn evirdim çevirsimm göremedimmmm🥴 şimdi yoksa da o bebeeee gelecekkkkkkkkkk😍😍😍😍😍

Kuzu sen nereye gitmiştin ben kaçırdım onu kendi koşturmacamın içinde

İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız bitanem. Hayat hiç beklemediğim yerden sorun çıkardı karşıma bugün. Ama napalım bizim yolumuz da böyle zorlu olacakmış. Kalbinden geçen tüm güzel dualar seni de bulsun 🙏🏻❤️
Aşkım nüfus müdürlüğünde işlerim vardı sistem gitti dediler 9:20 de randevum vardı 12 de anca bitti 😫
Her şerde bir hayır vardır kuzum Rabbimin bir bildiği vardır herşey bizim iyiliğimiz için öyle düşünmek lazım ❤️ Kuzum çok daha zorlu yollar var Allah’ım düşmanımın başına vermesin bebeğim Rabbim sizin yolunuzu kolaylaştırır inşallah bol bol dua edelim 🤲🏻🤲🏻 Amin kuzucum hepimizin duaları kabul olsun 🤲🏻❤️

Ay ne çok biliyo millet herşeyi. Kendimi senin yerine koydum da nasıl sinir oldum. Çok doğal bi isteğin var kuzu. Aşkınızın meyvesi olsun tabiki istenmez mi hiç 🥰😍

Önemli bir sebebi olabilir de olmayabilir de canım. Sen de biliyorsun ki her gebelik bi miktar risk taşıyor içinde. 3 kez olması tamamen tesadüf de olabilir 😌
Daha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu var 😁 tamamen kıskançlık ya başka bişey değil. Biz eşimle mutlu olalım istemiyorlar. Birbirimize bu kadar aşık olmamız bile rahatsız ediyor o insanları. Hiç ayrılmıyomuşuz, yapışık yaşıyomuşuz falan.. komik bu insanlar yaa? Ne güzel mutlular demiyorlar da, bundan rahatsız oluyorlar

Yaaa🥹. Ben bilmıyorum cocugun bar He
He eşini de baska çocuğu bar anladım ne kadar gğzel bunu dusumenız bile biliyo musun
Olsun sen dene dedigin gibi Allah sana zaten evermiş esıme de vermıs ay cok dıygulandım :) ne kadar güzel
Rabbim nasıp etsin ins ya valla bak ❤️❤️

Daha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu var 😁 tamamen kıskançlık ya başka bişey değil. Biz eşimle mutlu olalım istemiyorlar. Birbirimize bu kadar aşık olmamız bile rahatsız ediyor o insanları. Hiç ayrılmıyomuşuz, yapışık yaşıyomuşuz falan.. komik bu insanlar yaa? Ne güzel mutlular demiyorlar da, bundan rahatsız oluyorlar
Onlarin hepsinin gözü ciksin asko. Bosver kuş senin kuş istedigin kadar yaparsin kime nee

Asko banada cok laf diyolar bosver. Sen zaten cok özel bi annesin biliyosun dimi bunu🥰🥰🥰
İnsallah gonlune gorede olacak ben inaniyorum

Back
X