- 18 Temmuz 2022
- 6.094
- 10.123
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #25.101
Sağol canımın içiCanım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımın içiCanım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır inşallah herşey güzel olur
Sağol bitanem üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş. Çok zaman kaybetmeden sorunu bulduk ona şükrediyorum en azındanCanım çareler tükenmez sakın üzme kendini herşey Rabbimin elinde konuş bakalım ne diyecekler
Kuzu neden tip bebek yaptıramıyorsun maddi yönden felan mı öğrenmek için soruyorum sadeceHaydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et bizi
Anladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmaklaO 2 yıl önce yapıldı kuzum, pıhtılaşma var zaten. Hem benim damar problemim de var. O yüzden düzenli coraspin içiyorum. Hamile kaldığımda iğneye de başlıyorum ama yine de düşük oluyor
Hıhhh aynı benkoç anneleri bitanedir övünmek gibi olmasın öhö öhömm
![]()
Allahtan hallettik aşko ya aman valla böyle yerlere Allah düşürmesin sıra beklemekten mahvoluyor insanSistem gitmese şaşardım aşko klasik her gün gidiyo o sistem![]()
Canım beniiiimmm senin bu enerjin ve pozitifliğin ile bak gör süreç öyle güzel ilerleyecek ki ben eminim ve ilkinde tutunacak minik mucizen sanaİnşallah kuzumİlk kaybımızda yaptırmamız iyi oldu aynen. Yine yaşayıp daha çok üzülmedik. Bilime nasıl hayranım var ya. Olaya bak resmen tüpte yapacaklar bebemizi
![]()
İyi yapmissin kuzum.Bende adet olmadım beklıyorum kızlar
Gecen ay erkenn adet oldjm
Bu ay geç yumurtalarım
Eğer yarın da adet olmazsam akşam test alcam pazar sabah TEst yapcam
Eğer test de bişi yoksa ılıskıye gircem
Perhiz olcakmıs sperm
Sonra eşim gidicek sperm testine
M Mavimiresl kuzu nasıl ayarlamışım sence gğzel mi
Ay benimde ablam KoçYok canim ben koç burcuyum,ama balık burcu kızları severim, çocukluk arkadaşım var o da balık burcu,o yüzden ayrı bir degerlidir benim için balıklar![]()
Kuzum valla sen oynamasan bile görünüyor resimlerde silik çizgi ama çok silik ya neden nedennnn senin yavrucak kendini göstermek mi istemiyorum anlamadım kiEvet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..
Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920
Eki Görüntüle 3148918
Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz
@partalina_ @Random3 @Lale95Mucizemmm16
Demgey3
annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi @Tiniminimavihanim
Ayyy kuzucummmm inşallah güzel haberler verirsin hepimizeeeeAskim bunda 2 yerdede golge var. Bu arada kizlar salı gunu randevu aldim. Aşılama icin basliycam. Adetimi vaktinde olursam regl 2. Günü olmus oluyor. Heyecanliyim![]()
İnsallah canim bakalim bi adım daha attim bebek içinAyyy kuzucummmm inşallah güzel haberler verirsin hepimizeeeeay ben bile heyecanlandım
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
![]()
Attığın en güzel adım alacağın en güzel haberlere vesile olur inşallah kuzumİnsallah canim bakalim bi adım daha attim bebek için
aminn kuşum :)Sağol canımın içihepimiz için güzellikler gelsin tez zamanda
![]()
Teşekkür ederim guzel dualarin icinAttığın en güzel adım alacağın en güzel haberlere vesile olur inşallah kuzumDualarım seninle
![]()
İnşallah canım benim inşallahTeşekkür ederim guzel dualarin icinhepimiz ayni ay alalim guzel haberleri
Tabi yaparım göbek adım arıza benimAh kıyamammmm ben seni çok seviyorum kuzu deme öyle. Reytingin düşünce hemen arıza yapıyosun![]()
Yaptır bebeğim yinede belli olmaz kuşum ya Allah büyükAskim ciksaydi cikardi bugune kadar. Aşılamayı yaptircam karar verdim.
Yaptır bebeğim yinede belli olmaz kuşum ya Allah büyükAskim ciksaydi cikardi bugune kadar. Aşılamayı yaptircam karar verdim.
Ayy amin aşkım çok şükür bitmişAllahtan hallettik aşko ya aman valla böyle yerlere Allah düşürmesin sıra beklemekten mahvoluyor insan![]()