Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydaaaa. Tabii bu her hücrede var anlamına gelmiyor. Şansa kalmış artık yani. Benim doktor da kromozom analizi istedi bizden ama ben yaptırmadım çünkü sonuç böyle çıkarsa zaten tüp bebek yaptıramam. Dolayısıyla ben de Allah'a bıraktım.. bi konuş bakalım kuzum ne dicekler haberdar et bizi
Kuzu neden tip bebek yaptıramıyorsun maddi yönden felan mı öğrenmek için soruyorum sadece

Bende adet olmadım beklıyorum kızlar
Gecen ay erkenn adet oldjm
Bu ay geç yumurtalarım
Eğer yarın da adet olmazsam akşam test alcam pazar sabah TEst yapcam
Eğer test de bişi yoksa ılıskıye gircem
Perhiz olcakmıs sperm
Sonra eşim gidicek sperm testine
M Mavimiresl kuzu nasıl ayarlamışım sence gğzel mi

O 2 yıl önce yapıldı kuzum, pıhtılaşma var zaten. Hem benim damar problemim de var. O yüzden düzenli coraspin içiyorum. Hamile kaldığımda iğneye de başlıyorum ama yine de düşük oluyor
Anladım canım. Çok iyi yapmışsın baktırmakla😌 Düşüğün bin tane sebebi var kuzu. Bilemiyoruz ki hangisinden oluyor🤷🏻‍♀️ Bir gün illa gelecek yavrun ama bakalım ne zaman. İnşallah kasımda olur 🙏🏻❤️❤️
Hıhhh aynı ben 😍 koç anneleri bitanedir övünmek gibi olmasın öhö öhömm 🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 bi de koçlar çıktı şimdi okurken derin nefes al sakin ol hiç kıskanmıyoruz tamam mı 🤫🤫🤣🤣

İnşallah kuzum🙏🏻İlk kaybımızda yaptırmamız iyi oldu aynen. Yine yaşayıp daha çok üzülmedik. Bilime nasıl hayranım var ya. Olaya bak resmen tüpte yapacaklar bebemizi 🤣
Canım beniiiimmm senin bu enerjin ve pozitifliğin ile bak gör süreç öyle güzel ilerleyecek ki ben eminim ve ilkinde tutunacak minik mucizen sana ❤️❤️❤️ Tek kayıpla bunu öğrenmiş oldun kuzum iyi ki erkenden gittin bu şekilde ilerleyip bir kaç kayıp daha yaşamadın 🤲🏻 Bu seni çok yıpratırdı 🥺 herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle kuzum gerçekten tıp ve bilim öyle ilerledi ki bizim bilmediğimiz neler neler var ama en önemlisi Allahtan Ümit kesilmez 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️ Rabbim hep destekçimiz olsun ❤️ Sağlıklı olsunda bebeğim en önemlisi o nasıl olursa olsun ❤️❤️

Bende adet olmadım beklıyorum kızlar
Gecen ay erkenn adet oldjm
Bu ay geç yumurtalarım
Eğer yarın da adet olmazsam akşam test alcam pazar sabah TEst yapcam
Eğer test de bişi yoksa ılıskıye gircem
Perhiz olcakmıs sperm
Sonra eşim gidicek sperm testine
M Mavimiresl kuzu nasıl ayarlamışım sence gğzel mi
İyi yapmissin kuzum.

Yok canim ben koç burcuyum,ama balık burcu kızları severim, çocukluk arkadaşım var o da balık burcu,o yüzden ayrı bir degerlidir benim için balıklar😅😅
Ay benimde ablam Koç 😍 koçları da çok severim 😍 yaaaa teşekkürler kuzum 😘😘😘 siz nasıl oldunuz kuzum oğluşun nasıl sende yıprandın bu süreçte sen nasılsın 😘

Evet canım ben de görüyorum İnshaAllah daha da koyulaşır hadi bakalım ..

Bende bir gün önce kaset test yapmıştım böyleydi sonuç Eki Görüntüle 3148914
Bugün birde çubuk test yaptım innovita ilk orjinali diğerleri oynadıklarımEki Görüntüle 3148919
Eki Görüntüle 3148920

Eki Görüntüle 3148918

Gölgelerin gücüyle yola devam ediyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@partalina_ @Random3 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi @Tiniminimavihanim
Kuzum valla sen oynamasan bile görünüyor resimlerde silik çizgi ama çok silik ya neden nedennnn senin yavrucak kendini göstermek mi istemiyorum anlamadım ki 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️

Askim bunda 2 yerdede golge var. Bu arada kizlar salı gunu randevu aldim. Aşılama icin basliycam. Adetimi vaktinde olursam regl 2. Günü olmus oluyor. Heyecanliyim 🙈
Ayyy kuzucummmm inşallah güzel haberler verirsin hepimizeeee😍😍 ay ben bile heyecanlandım 😍 Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah ❤️

Back
X